• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek davetiye veya nikah şekeri yapan bi yer var mı bildiğiniz?

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Kizlarr..aram bozuk sevgilimle..3.5 yildir beraberiz..jest yapmak istiyorum hem aramiz duzelir belki biraz diye..internetten arastiriyorum sabahtan beri en az 50 tane siparis aliyorlar..bana bi yardimci olsanizz..:(((

Kizlarr..aram bozuk sevgilimle..3.5 yildir beraberiz..jest yapmak istiyorum hem aramiz duzelir belki biraz diye..internetten arastiriyorum sabahtan beri en az 50 tane siparis aliyorlar..bana bi yardimci olsanizz..:(((

Tek bulmanız zor . Kimse tek bitane yapıp göndermez.
Kendinizde kolaylıkla yapabilirsiniz .
Yalnız anlamadığım neden davetiye nikah şekeri yaptıracaksınız ki :44:

Dedim ya jest olsun diye..aramiz bununla düzelir belki..ben eski sevgilimi istiyorum..akkima yapabilecegim baska bisey gelmiyor :(

davetiye pek iyi fikir değil sanki canım :26: onun yerine kendin yapabileceğin hem el emeğin olabilecek kurabiyeler yapabilirsin , hem daha tatlı olurr :16:

$SEVGILILER-ICIN-SOZ-NISAN-NIKAH-BUTIK-KURABIYE__76844080_0.webp

Dedim ya jest olsun diye..aramiz bununla düzelir belki..ben eski sevgilimi istiyorum..akkima yapabilecegim baska bisey gelmiyor :(

stikerlarla kendin yapabilirsin.
fotokopiciler de yapıyorlar.
hoş bir renkli karton üstüne yapıştırırsın.

ya da hareketli bir kart hazırlayabilirsin.
nikah şekeri dersende tuhafiyede çok hoş şeyler bulup kendin tasarlayabilisrin.

Back
X