• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdim intikam !!

pearl1992

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
19
0
16
İstanbul
Kızlar biliyorum giden gitmiştir gittiği an bitmiştir diyeceksiniz haklısınızda sadece bana söyleyeceğiniz herşey benim için çok önemli çünkü bu olanları arkadaşlarıma açamam bana içtenlikle cevap verceğinizi biliyorum. 10 aylık süren bir ilişkim bar kendisinin ilk kız arkadaşıydım zaten cok zor açıldı aynı okuldayız bölümlerimiz farklı bu insan çok kıskan daşırı duygusal ama bunu belli etmeyen bir erkek evden çıkmak istemeyen hep evde oturalım keyif yapalım işte aman aksiyona gerek yok diyen biri o beni ilk tanıdığında ben sarışın rujlu renk renk ojeler süren aşırı enerjik çok çok arkadaşı olan okulda aşırı tanınmış ve sevilen biriyim. İlk çıktığımız 2 ay rüya gibiydi klasik. Sonraları onun ailesinin muhafazakar oldugunu öğrendim tabiki sorun değil dedim ama saç rengim kıyafetlerim herseyim değişti ve sorun etmedim sonucta uyuşturucuya alıştırmıyor ya dedim. Sürekli kavga ediyoruz ve hep B'ni suçluyor halbuki kavgalarımızın nedenleri onun susmadı ve hiç bir şeyi ciddiye almaması herkese bizim sonunuz belli 1 yıl ayrı kalsak gene birlikte olcaZ diyen biri. En büyük hatam sinirlenince ayrılalım dememdi oda hiç ciddiye almadı sağolsun:) okullar kapandı o ailesinin yanına gitti B'nde 3 hafta önce günübirlik onun yanına gittim işte sarıldık ağladık fln cok güzeldi ailesiyle tanıştırdı cok sevdiler tabi bn her istediklerini kabul ettiğim için sorun yoktu. Ordan geldim ve 2 hafta önce bi kavga ettik ama cok kötüydü yeter bitti dedim iyi dedi ilkkez bitti işte herseyi sildim ilişkisi yok yaptım fln. Ama kesinlikle bn haklıyım ilkkez eminim yani. Sonra aksam ben dısarı cıktım bna araba çarptı 2 gün hastanede kaldım e ailem ona haber vermiş tabi oda bi arkadasımı aramıs inci güya kaza geçirdi demiş bu annemin kulağına gelince oda kızmış ve sana hastane adını demicem bosuna istanbula gelme demiş. Oda kendince bnm barsmak için oyun yaptığımı ileri sürmüşki bn böyle oyunlar yapmıcak kadar Olgun bir insanım ayrıca herseyim ortada neyse biz bi günaha girdik çok pişman olduk ama dedim ya ateşle barut birlikte olduk sonra çok etkilendik fln onunda ilk bnmde ilk dedim ya muhafazakar oldugu için o dahada etkilendi bn hamile kaldım bu kazanın üstüne öğrendim ve hiç haber vermeden tabi bna şnanmayıp hastaneye gelmeyen birine bunu asla yedirip diyemezdim 15 inde aldırdım mecburdum zaten paikolojim bitmiş bir haldeyken onla barsmak için değil sadece sesini duymak istedim o tabi gene inanmadı inancım bitti bize olan seni mutlu edemiyorum fln B'nden manevi bişey bekleme dedi ondan nefret ettim ya bikere bile yalan dememiştim ona. Yakın arkadasım onu aramıs ve nerdesin burda olman lazım gel inci tel yapmadı bunu dedi oda işte gelsem barsrz 3 gün sonra gene aramız bozulur dedi ya olay barısmakmı Allah aşkına. Sevgi var aşk var ama işte onla ilgisi yok inanamıyorum fln demiş barsmak için yapıodur demiş kızı çileden çıkarmış daha sonra kaderimde varsa arar bulurum inciyi demiş halla bitti dememiş. Bn aradım lütfen seni sevmiyorum de yoluna bakıyım dedim bunun sevgiyle alakasıyok seni mutlu edemiyorum dedi kaderde varsa olur dedi kapadı olay budur ve o her küstüğümde rahattr çünkü eninde sonunda sonumuz bir serdi ve bn hep affettim onu hep hiç yormadım ne isterse yaptım . Şimdi okullar açılacak 1 ay sonra gelcek kızlar cok seviyorum hala yalan yok ama affedemem birdaha güvenemem dediğim gibi ama herseyin ilki birbirimizde ve onun hayatı cok monoton tek neşesi bendim arkadasıma inciden önce hayat cok sıkıcıydı ama inciylede nese geldi dert geldi demiş. Tek istediğim onu pişman etmek ve yaşadığım acıyı yasaması

Aldırdıgımı biliyor belkide çok korktu bilmiyorum napcağını şaşırdı belkide ya sevgisinin bitmesine inanamam cünkü dedim ya 3 hafta önce hersey baksaydı 1 günde bukadar vicdandız olamaz ama B'ni yapayalnız bıraktı

ne kadar kolay geçiyorsunuz bu hamilelik ve kürtaj olayının üzerinden...işlediğiniz günahın bedelini o minicik bebeğe ödetmişsiniz... ve şuan burda okullar açılacak yine görecez napıyım ne ediyim intikam alayım düşüncelerindesiniz...
senin yerinde olsam oturur rabbimden af dilerdim....
o bebeğin vebalini nasıl ödeyeceksiniz...
sanki bakkaldan 2 ekmek alır gibi bahsediyorsunuz....yazık...
şunu unutmayın ki beş dakkalık bir zevk için işlediğiniz günahın bedeli, ömrünüz bayunca ikinizinde karşınıza çıkacaktır...
başınıza gelen her musibette, o bebeğin minicik bedenini nasıl parça parça kestiğinizi düşünün...allah hidayet versin....diyecek laf bulamıyorum size....

Bence ağır konuşuyorsun sen bnm ne yasadıgımı bilenezsin karşındaki insan bi insan olmadıgı için bnm yasadıgım vicdan azabını çeksin diyorum her gece Allah'a yalvarıyorum bunu Allahla benim aramda kimse bilemez

arkadaşım burada önemli olan kaza olmuş hastaneye gelmemiş olayı değil.
birlikte olmuşsunuz ama bunun sorumluluğunu taşıyamamışsınız ikiniz de.
bir bebek aldırılmış, ama tek başına üstlenmişsin bunu da.
bu çocuktan intikam falan almayı düşünme.
intikamdan çok daha önemli şeyler var.
ruhundaki yaraları iyileştir bu adamdan uzakta.

Valla yazdıklarını şaşkınlıkla okudum, öğrencisin ve yaşadıkların inanılmaz şeyler, hamile kalman ve kürtaj olman, eğer oseni sevseydi zaten evlenmeden sana elini sürmezdi, muhafazakar olduğu tartışmaya açık malum evlilik dışı ilişki o mantıkla ters düşüyor.bunca yaşadıgın şeyden sonra bence üzerine çarpı at, asla devam etme. Tekrar başlarsan hayatının en büyük hatası olur. Seni tanımıyorum ama hislerim kuvvetlidir, yeni bir yol çiz ,çok daha mutlu olacaksın umarım...

Kızlar çok haklısınız ama salaklıklar B'nde kimseyi suclamaya değmez asıl salak benim güveniyorsun inanıyorsun cahillik yaptım haklısınız düzelcek birsey yok kendim için kendimi iyileştirmem gerek

Valla yazdıklarını şaşkınlıkla okudum, öğrencisin ve yaşadıkların inanılmaz şeyler, hamile kalman ve kürtaj olman, eğer oseni sevseydi zaten evlenmeden sana elini sürmezdi, muhafazakar olduğu tartışmaya açık malum evlilik dışı ilişki o mantıkla ters düşüyor.bunca yaşadıgın şeyden sonra bence üzerine çarpı at, asla devam etme. Tekrar başlarsan hayatının en büyük hatası olur. Seni tanımıyorum ama hislerim kuvvetlidir, yeni bir yol çiz ,çok daha mutlu olacaksın umarım...

İyi dileklerin için çok tesekkür ederim inşallah bir an önce toparlanırım kadının kanında bar işte yasadıklarımı anladın ister her bayan

Köpek gibi pişmanım o günaha girdiğim için Allah belamı versin diyor sanki öyle diyince benim yaşadıklarım geciyor

Neler yazilmis. Bence burda biraz vicdan giriyor devreye kusura bakmayinda okuldan ondan bundan bahsettigine gore zaten henuz kucuk arkadasimiz. Birseyler daha toz pembe gozukuyor olabilir ki yasi buyuk olsa bile ozel hayatidir hic birimize laf dusmez. zaten bununla ilgili bir yorum istememis intikam konusunda istemis.Hata insanlara mahsus bisey hangimize ne olacagini biliyormuyuz? Bizim basimiza gelmezde sevdiklerimize kardesimize belkide ilerde kizimizin basina gelir. Her an aklina gelsin nasil bir cumledir ya insanlarin psikolojisini hic mi dusunmuyorsunuz.konuya gelince bence birak intikam falan alma umursamaz davran. Elinden geliyorsa hatta umursama daha cok yolun basindasin okuluna bak.emin ol ki sen umursamadikca ona bu en buyuk ceza olacak birseyler yasamaya gelince hersey super konu sorumluluk olunca ortada yok oh ne ala boyle biriyle intikam almak icin bile ugrasma!

Neler yazilmis. Bence burda biraz vicdan giriyor devreye kusura bakmayinda okuldan ondan bundan bahsettigine gore zaten henuz kucuk arkadasimiz. Birseyler daha toz pembe gozukuyor olabilir ki yasi buyuk olsa bile ozel hayatidir hic birimize laf dusmez. zaten bununla ilgili bir yorum istememis intikam konusunda istemis.Hata insanlara mahsus bisey hangimize ne olacagini biliyormuyuz? Bizim basimiza gelmezde sevdiklerimize kardesimize belkide ilerde kizimizin basina gelir. Her an aklina gelsin nasil bir cumledir ya insanlarin psikolojisini hic mi dusunmuyorsunuz.konuya gelince bence birak intikam falan alma umursamaz davran. Elinden geliyorsa hatta umursama daha cok yolun basindasin okuluna bak.emin ol ki sen umursamadikca ona bu en buyuk ceza olacak birseyler yasamaya gelince hersey super konu sorumluluk olunca ortada yok oh ne ala boyle biriyle intikam almak icin bile ugrasma!

Gerçekten bana çok büyük moral oldun ben büyük bi hata yaptım çok pişmanım her gün duamı ediyorum ama hep böyle başıma kakılırsa ömür boyu gülememki birdaha. Haklısın ona en büyük ceza bu arkadaslarıma ayrılmadık sorunlarımız var demiş yuh yani işte okadar cepteyimki gelince hersey düzelcek onun gözünde. Üni 4. Sınıftayım ama sanırım yaptıklarım bu salaklıgımın yaşı yok

Gerçekten bana çok büyük moral oldun ben büyük bi hata yaptım çok pişmanım her gün duamı ediyorum ama hep böyle başıma kakılırsa ömür boyu gülememki birdaha. Haklısın ona en büyük ceza bu arkadaslarıma ayrılmadık sorunlarımız var demiş yuh yani işte okadar cepteyimki gelince hersey düzelcek onun gözünde. Üni 4. Sınıftayım ama sanırım yaptıklarım bu salaklıgımın yaşı yok

Başına kakılırsa diye düşünme buna da izin verme hayat senin hayatın karar senin kararın. Kaldı ki seni her türlü sevecek birini de bulursun eminim. seni yoluna bakıyorken, kendini toparlamış hayata devam ediyorken görmek ona intikamin en büyüğü zaten hakkında hayırlısını dilerim

ne kadar kolay geçiyorsunuz bu hamilelik ve kürtaj olayının üzerinden...işlediğiniz günahın bedelini o minicik bebeğe ödetmişsiniz... ve şuan burda okullar açılacak yine görecez napıyım ne ediyim intikam alayım düşüncelerindesiniz...
senin yerinde olsam oturur rabbimden af dilerdim....
o bebeğin vebalini nasıl ödeyeceksiniz...
sanki bakkaldan 2 ekmek alır gibi bahsediyorsunuz....yazık...
şunu unutmayın ki beş dakkalık bir zevk için işlediğiniz günahın bedeli, ömrünüz bayunca ikinizinde karşınıza çıkacaktır...
başınıza gelen her musibette, o bebeğin minicik bedenini nasıl parça parça kestiğinizi düşünün...allah hidayet versin....diyecek laf bulamıyorum size....

Çok haklısınızda anneliğe hazır olmayan biri yada şartlar uygun değilse ne yapabilirdi kurtajdan başka...
aşk gözü karalık aptallık bu sonuca sebep olabiliyor malesef

Hamile kalma bebek aldırma olayını nasıl bu kadar basit anlatabildin ya. Muhafazakarsa neden seninle birlikte oluyor? Konudan hiçbir şey anlamadım. Sadece şaşkınım ağzım açık kaldı..
Ölye bir şey olduysa tabi ki aldırıcan yapılacak bir şey yok da. anlatışın tuhafıma gitti. Senin birlikte olmanı da yargılayacak halim yok. Üzüntülü bir olay yaşamışsın hala erkek arkdaşım diyosun.
Konu içeriğini anlamadım çok. tekrar söylüyorum ama böyle kötü bişey yaşayınca yanında olması gerekirdi. O an haber vermediysen sonra.. Sen de nasıl söylemeden duramazdım çok duygusal bişey insan yanında ister..

Son düzenleme:
Anlattıgın seyleri şaşkınlıkla okudum, evlenmeden nasıl cesaret edebiliyorsunuz birlikte olmaya birde aşk gözü karalık falan değildir aşıksınız hopp yat mantıgı çok saçma irade, nefis meselesi bu :34:
Artık hamile kalmıssın, aldırmıssın böyle büyük bir günaha girmişsin yapacagın sadece dua etmek.
Hem zor zamanlarında yanında olmamıs bir insan,İntikamı falanda bırak bence, cocuk seni cepte görüyor dediğin gibi okullar acıldıgında yabancı biriymiş gibi davran muhattap dahi olma derim. sen hala seviyorum diyorsun gerci biz ne dersek diyelim gözün görmeyecek malesef .
:20:

Back
X