Tek doz tetanoz aşısı yeterli mi ?

Busra ysl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Tek doz oldum aşıyı 3 gün boyunca uyuyamadım kolumun ağrısından ve bana o kdr zarar veren canımı yakan birşey bebeğime nasl zarar vermez diye içten içe düşündüm 2. Doz olmak istemiyorum ve olmaktan da korkuyorum sizin düşünceleriniz neler aşı olanlar yazabilir mi lütfen 🙏

Tek doz oldum aşıyı 3 gün boyunca uyuyamadım kolumun ağrısından ve bana o kdr zarar veren canımı yakan birşey bebeğime nasl zarar vermez diye içten içe düşündüm 2. Doz olmak istemiyorum ve olmaktan da korkuyorum sizin düşünceleriniz neler aşı olanlar yazabilir mi lütfen 🙏
Ben de tek doz olmuştum

İkinci aşıyı ben de çok sordum araştırdım hatta sağlık ocağına yaptırmayacağıma dair bilgi de verdim ama içim rahat etmedi bi de kendi doktoruma sordum yaptırdım 🍀
İç sesinize ve doktorunuza göre hareket edin bence.

İkinci aşıyı ben de çok sordum araştırdım hatta sağlık ocağına yaptırmayacağıma dair bilgi de verdim ama içim rahat
İkinci aşıyı ben de çok sordum araştırdım hatta sağlık ocağına yaptırmayacağıma dair bilgi de verdim ama içim rahat etmedi bi de kendi doktoruma sordum yaptırdım 🍀

etmedi bi de kendi doktoruma sordum yaptırdım 🍀
İç sesinize ve doktorunuza göre hareket edin bencilk

Yani bilmiyorum ama olmayı düşünmüyorum sanırım. İlk gebeliğim olduğu için çok bir fikrim de yok hislerle ilerliyorum cidden . Sizin de böyle aşırı bi yan etki durumu olmuş muydu acaba ? Koldaki aşırı ağrıyı kast ediyorum

Yani bilmiyorum ama olmayı düşünmüyorum sanırım. İlk gebeliğim olduğu için çok bir fikrim de yok hislerle ilerliyorum cidden . Sizin de böyle aşırı bi yan etki durumu olmuş muydu acaba ? Koldaki aşırı ağrıyı kast ediyorum
İlk aşıda bi gün ağrımıştı sanırım ikinci de ağrı çok yoktu. Aşı yerini ıslatmamaya çalıştım iltihap kapmasın diye sadece.

Bana doktorum tek doz yeterli dedi

Merhaba
Bende tek doz oldum . Yani bu 3 lü karma aşı vardı onun içinde vardı o 2. Dozu olmadım.
Doktor istersen ol istersen olma dedi. Herhangi bi sıkıntı olmuyormuş . Tek doz da yeterli demişti

Merhaba
Bende tek doz oldum . Yani bu 3 lü karma aşı vardı onun içinde vardı o 2. Dozu olmadım.
Doktor istersen ol istersen olma dedi. Herhangi bi sıkıntı olmuyormuş . Tek doz da yeterli demişti
Çok teşekkür ederim 💖🎀

Ben de tek doz oldum fakat hamile kalmadan bir ay önce trafik kazası dolayısıyla acilde yapılmıştı o yüzden onu ilk doz sayıp doktorum tek doz olmamı uygun bulmuştu en güzel kararı yine doktorunuz verir sağlıkla alın kucağınıza ✨

canım instgrmda düşüge sebeb olduğuna dair yabancı doktorların videoları var. ayrıca bende yaptırmadı yaptırmayı düşünmüyorum. gebe biri hiç bir ilaç kullanamazken içeriğini bile bilmediği bir iğneyi nasil gözü kapalı yaptırır

Back
X