Tek ebeveynin 2 çocukla yaşayabileceği şehir

Merhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Eskisehir

Bozüyükte çalışıp Eskişehir merkezde oturma ihtimalim var malesef direk Eskişehire yerleşemiyorum öğretmwn olunca tayin imkansız siz Eskişehirde misiniz
Daha once orda yasadim .insanlari modern bu yuzden tavsiye ettim ,sehir guzel ,ucuz pahaki iyi kotu semtleri var butcenize gore .egitimde iyi .

Şuan ben de tek başına oğlumla yasayacagım bir şehir arıyorum konu sahibi ne yaptınız?

Üye 21 Kasım 2022'den beri girmemiş
Siz de yeni bir konu başlığı açabilirsiniz

Ben oyumu İzmir'den yana kullanıyorum, kadınlar için daha güzel bir seçenek görmedim, ilk defa bu sene gittim neredeyse bütün kizlar popo gösteren şort giyiyordu, ben hariç bir tane bakan eden görmedim, gece yarısı rahat rahat gezdim tek başıma, valla hâlâ şok içindeyim.

Benim de ilk aklıma gelen güzel İzmir oldu. Eskişehir'in insanı on numara beş yıldızdır, aydındır. Edirne ve Tekirdağ iyidir, Trakya can'dır. Bursa'da iş imkanları fazla ancak Mudanya-Gemlik-Nilüfer dışına adım atılmaz. Balıkesir Bandırma iyidir. Gönen ve Manyas'tan uzak durun. Haritada Eskişehir'den sonrası rahat bırakmazlar sizi süzerler zaten ev de vermezler. Gelir düzeyiniz ne kadar yüksek ise o derecede korunaklı ve güvenli hayatınız olur.

Back
X