• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri tek embriyo yasaı için ne yapabiliriz...

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
39
kızlar kadınlar kulübünde tek embriyo yasasından sonra tüp bebek yaptıranların yazılarını okudum durum çok kötü.böyle giderse hem maddi hemde manevi olarak çok yıpraancagız.bu durumun önünegeçmek için yapabilecegimiz birşeyler olmalı ama ne .işte bu sayfayı bunun üzerin tartışak ve düşünmek için açtık.lütfen fikirleriniizii esirgemeyin.bugun sizeyse yarında bize duyarsız kalmayalım.
benim şimdiden bir düşüncem var imza toplayalımmı.lütfen herkes elini taşın altına katsın bakanlık sesimizii duysun.alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

valla canım ben 5 yıldırçocuğu olmayan bir sağlık personeli olarak bu yasayı çok yerinde buluyorum.Çoğul gebeliklerde bebeklerde çok fazla sıkıntı oluyor,olacak diye birşey yok,ama tıbbi olarak kanıtlanmış birşey bu.O bebeklerin doğum sonrası solunum sıkıntıları,düşük doğum ağırlıklı olmaları,solunum cihazlarında çektiği acıları bir görsen emin ol farklı düşünürdün,ben 2 yıl yenidoğan yoğun bakım ünitesinde çalıştım ve hep sıkıntılı olanlar genellikle ikiz bebekler oluyordu ve çoğu ölüyordu.Bence sağığı sıhhati yerinde olsun varsın 1 tane olsun.bu benim fikrim canım,olacaksa o bebek zaten tek transferle de olur,yeter ki RABBıM ol desin,ALLAH C.C.hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Back