Arkadaslar bugun itibarıyla bata 6 gün kaldi. Bugun sol gogsumde ara ara sizi giriyor agri oluyor hic ama hiç bu sekilde sizi hissetmezdim ben adet belirtisi olarak. Sadece göğüs ucum hafif agrirdi adet olmadan. Bu ay farkli bi sizi hissedince ister istemez umutlandim. Ama bu daha cok tek tarafli sol göğsümde sizi var. Sag tarafta da hassaslik var va sol taraf farkli. Lutfen yardimci olur musunuz
Benim ilk defa sol göğsümde adet oncesi boyle bi sizi hissediyorum canim. Normalde adet olmaya yakin uclarina dokunursam biraz aci hissederdim. Ama bu uctan ziyade sanki icten boyle saniyelik sizi geliyo yayiliyo gibi hissediyorum. Degisik yani.kitle cikmisti derken bu kotu bisey mi canim? Ilk gebeliğin noldu peki
O kitle bi kac gun icinde dagıldı canım.Benim 7 yasında bi kızım var. 6 sene sonra ikinci bebek icin 11 aydr ugrasıyrum.Ins.seninki gebelige isarettir.Allahım tez zamanda nasip etsin ins.
O kitle bi kac gun icinde dagıldı canım.Benim 7 yasında bi kızım var. 6 sene sonra ikinci bebek icin 11 aydr ugrasıyrum.Ins.seninki gebelige isarettir.Allahım tez zamanda nasip etsin ins.