Tek hayalim gerçek oluyor

altnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
287
132
73
29
Gerçekten artık ameliyat olucağıma artık yavaş yavaş inanmamaya başlamıştım ki Orhan Çizmeciyle tanışıncaya kadar.Daha önce gittiğim plastik cerrah beni öyle bir depresyona sokmuştu ki ne çektiğimi bir ben birde allahım bilir.Bugün orhan hocamla tanışıp muayene oldum veeeeee çarşamba günü saat 3'te ameliyat oluyorum arkadaşlar.Allah herkesin muradına erdirsin.Benim gibi burun takıntısı olanlar herşey gönlünüzce olsun... :))) Şuan aşırı heyecanlıyım... Uyku yok bana :)

ameliyat icin bekletmemeleri ne kadar güzel. muayene icin randevuyu ne zaman aldin? ayrica fiyat hakkinda bilgi verebilirsen güzel olur. orhan çizmeci hakkinda pek fazla bilgi yok forumda :)

istedigin gibi cok güzel bir buruna kavusursun insallah :KK39:

ameliyat icin bekletmemeleri ne kadar güzel. muayene icin randevuyu ne zaman aldin? ayrica fiyat hakkinda bilgi verebilirsen güzel olur. orhan çizmeci hakkinda pek fazla bilgi yok forumda :)

istedigin gibi cok güzel bir buruna kavusursun insallah :KK39:
Oncelikle dualarin icin cok tesekkur ederim :) ameliyat icin beklememekte israrci olan bendim daha fazla beklersem kafam karisir diye bide daha fazla beklememek icin hemen olmasini istedim. Orhan hoca bana araligin ilk haftasi icin randevu vermisti ama ben uzulunce sana aksam haber vericem dedi ve o guzel haberi verdi. Ben muayene icin randevuyu cuma gunu aldim pazartesi saat 14:00'da verildi muayene tarihi.. Orhan bey evet internette ve burada pek bir bilgisi yok hatta ne yalan soyleyeyim bende pek bi bilgi olmayinca biraz tereddut ettim ama en iyi 10 hekim arasinsa 1.Orhan Çizmeci 2.Baris Çakir cikiyor. Bende gidip hocamla gorustum iyi ki gorustum kendinden emin bir cerrah yapamayacagi isin altina girmez gibi gorunuyor. Tabii herseyin sonucunu ameliyattan sonra ve alcidan sonra belli olur :)) fiyata gelince canım fiyat konusu değişiyo genelde hastaneye misafir kadroda oldugu icin hangi hastane ne kadar ucret cikariyo ona gore fiyat soyluyor. Ben merter Hizmet Hastanesinde olucaktim 5.000 tl dedi ama indirim yapabiliyor cok tatli biri :) ama ben ameliyat hemen olsun istedigim icin Özel Florya Cerrahi Tip Merkezinde yapilacak ameliyatim..Ve bana fiyati yarin soyleyecek.. Simdilik bu kadar :))

verdigin bilgiler icin cok tesekkürler canim :) carsamba günü icin simdiden herseyin rast gitmesini diliyorum. ameliyattan sonra burada güzel haberlerini okuruz insallah :)
darisi isteyenlerin basina :KK22:

verdigin bilgiler icin cok tesekkürler canim :) carsamba günü icin simdiden herseyin rast gitmesini diliyorum. ameliyattan sonra burada güzel haberlerini okuruz insallah :)
darisi isteyenlerin basina :KK22:
Rica ederim :)) insallahhhhh :)))

Arkadaşlaaar aslında çarşamba günü ameliyat olucaktım ama aksilik çıkınca olamadım.Amaaaaaa yarın saat 14:00'da allahın izniyle ameliyat oluyoruuummm...Dualarınızı şans dileklerinizi eksik etmeyin lütfeeen

Ameliyattan sonra ki gece

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 2.599
Gecmis olsun canım inslh istedigin.gibi bir.buruna.sahip olursun Allah.nasip.ederse.benimde 29 ocak olucak egede yigit özer tiftikçioğluna :)

Back
X