- 13 Ağustos 2016
- 801
- 343
- 23
- Konu Sahibi durubebek123
- #1
Kizlaar tek iliskiyle hamile kaldiktan sonra idrar testinde ne zaman pozitifi gordunuz beni bilgilendirir misiniz lutfeen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim tahminen ayin 11 inde yumurtladim ve 10 kasimda iliski oldu. Dun bat gunumdu hala gelmedi testte negatif.. Acaba erken mi yaptim diye dusunuyorum. Gec dollenme ihtimali yok cunku baska iliski olmaditek ilişki ya da çok ilişki farketmez adet gecikmenizi beklemeniz lazım.
Saglik ocaginda baktirayim bari gelmezse napiyim..kanda baktır istersen.
Uhh 12 gun gecikmede catlamissindir meraktan :)) tek iliskiyle demi arkadasimBen 12. gün yapmıştım.pozitif çıktı
EvetUhh 12 gun gecikmede catlamissindir meraktan :)) tek iliskiyle demi arkadasim
Tahminen derken kacirmis olabilirsin yada gec yumurylayabilirsin. Dollenmeden on gun sonra kanda belli oluyor. On gunu gecmis baska iliskide yok kanda kesin belli olur benceCanim tahminen ayin 11 inde yumurtladim ve 10 kasimda iliski oldu. Dun bat gunumdu hala gelmedi testte negatif.. Acaba erken mi yaptim diye dusunuyorum. Gec dollenme ihtimali yok cunku baska iliski olmadi
Baktirayim kuzum o zaman yaa ona gore dikkat ederim boyle belirsizlik cok kotuTahminen derken kacirmis olabilirsin yada gec yumurylayabilirsin. Dollenmeden on gun sonra kanda belli oluyor. On gunu gecmis baska iliskide yok kanda kesin belli olur bence
Tesekkur ederim canim cevapladigin icin :)
Uhhhh o kadar beklersem kafayi yerim heralde hatun :)) saglicakla kucagina al insallah bebisini. Bana dua et olur mu insallah benimledir bebisimde bundan sonrasi icin hep beraber muhabbet ederiz ... :))İlişkiden 13 gün sonra normal idrar testinde pozitif çıktı şükür![]()
Benimde iliskiden 17 gun gecti arkadasim batta dündü arkadasimİlişkiden 20 gün sonra, regl 1 hafta gecikmişken öğrendim.
Ay inşlh Can'ım. İlişkiden 13 gün sonra erken ya . Adeti geçince öğrenenler varUhhhh o kadar beklersem kafayi yerim heralde hatun :)) saglicakla kucagina al insallah bebisini. Bana dua et olur mu insallah benimledir bebisimde bundan sonrasi icin hep beraber muhabbet ederiz ... :))
Valla benim adet gecti bebegim bekleme tum heyecaniyla devam ediyor :)) ara ara belim agriyor ama gram goguste degisiklik yok. Buda umudumu kiriyor bi nebzeAy inşlh Can'ım. İlişkiden 13 gün sonra erken ya . Adeti geçince öğrenenler var![]()
Benimde göğsümde Bi değişiklik yok olmadı olmuyor . İnşlh yoldadır bebişinValla benim adet gecti bebegim bekleme tum heyecaniyla devam ediyor :)) ara ara belim agriyor ama gram goguste degisiklik yok. Buda umudumu kiriyor bi nebze
Aaa sevindim buna arkadasim :)) kime sorsam goguslerim catliyor dedigi icin uzuluyordumBenimde göğsümde Bi değişiklik yok olmadı olmuyor . İnşlh yoldadır bebişin