Tek kanalla(Tüple) gebe kalan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
laparoskopi sonrası tek kanalım açıldı tek kanal la hamile kalan var mı yada hiç duydunuz mu arkadaşlar bi haber

neden kimse cevap yazmiyor arkadaşlar kimsenin bilgisi yok mu:5::5:

Mrb canım ben duydum burda bikaç kişi var ama inş. bizi de bulur bu şans. Benimde tek kanalım kapalı 6 tüp bebek yaptım artık düşünmüyorum. Rabbim normal yolla mucizemizi gönderir inşallah bizede...

cevap verdigin için çok saol ben üzüldüm yaa daha vakti zamanı diilmiş demek ki canım ya ben daha yolun başındayım sanırım ben ameliyat olalı bi buçuk ay oldu 20 gün sonra doktora gidicem o zaman doktor nediyecek hiç bilmiyorum

ben varım canım ...bozma moralini biraz zaman alabilir ya da hemen olabilir ...takdir allahın ama normale göre şansımız düşüyor tabi yarı yarıya ..eğer başka bi fizyolojik veya hormonal bi sorun yoksa olur tabi hemen ..

ben varım canım ...bozma moralini biraz zaman alabilir ya da hemen olabilir ...takdir allahın ama normale göre şansımız düşüyor tabi yarı yarıya ..eğer başka bi fizyolojik veya hormonal bi sorun yoksa olur tabi hemen ..

senin durumun nasıldı sende tedavi gördün mü suan cocogon var mı açıklarmısın lütfen nasıl oldu bi bilgi verebilirmisin

cevap verdigin için çok saol ben üzüldüm yaa daha vakti zamanı diilmiş demek ki canım ya ben daha yolun başındayım sanırım ben ameliyat olalı bi buçuk ay oldu 20 gün sonra doktora gidicem o zaman doktor nediyecek hiç bilmiyorum

Rica ederim canım.Kısmet ne diyelim. Benim 5i tuttu ama ömürleri yokmuş kaybettim. Bana ameliyat demedi hiç bi dr. hatta birine ben sordum. Riskli tüpünü tamamen kaybedebilirsin hiç gerek yok dedi. Ama şöyle de bişey duydum eğer kapalı kanal da sıvı birikmesi varsa o rahme akıp embriyoyu öldürebiliyomuş ama bana hiç bi dr. böyle bişey demedi. İnş. senin ilk tedavin başarılı olur da alırsın bebeğini kucağına.

Ay ne güzel yaa maaşallah. Bize de vurur mu acaba böyle bi şans... Evet canım biraz anlatabilir misin nası oldu, ne kadar zamanda oldu, başka bi sıkıntınız var mı? Bana da demişti dr.um normal yolla hamile kalabilirsin ama normal bi kadın ortalama 4 ayda hamile kalıyosa seninki 10-12 ayı bulur demişti. YAni hiç umut yok değil. İşin garibi biz bunca sene hiç normal yolu denemedik şu 6 aydır deniyoruz manyak gibi ne durduysak :37:

benim esimin bir akrabasi tek tuple hamile kaldi.simdi 2 yasinda ikiz bebegi var.hem esinde hemde kendinde problemler vardi ama pes etmediler Allah tan umut kesilmez.
tup bebek tedavisiyle oldu canim

Son düzenleme:
benim esimin bir akrabasi tek tuple hamile kaldi.simdi 2 yasinda ikiz bebegi var.hem esinde hemde kendinde problemler vardi ama pes etmediler Allah tan umut kesilmez.
tup bebek tedavisiyle oldu canim

ikiz olunca tüp bebekle hamile kaldı sanırım. Yoksa normal yolla mı?

CEvap verdiginiz için hepinize çok teşekkür ederim kimse birşey yazmayınca kendimi yalniz hissettim ben suan koronuyorum amaliyatdan sonra siprel takmış doktor 20 gün sonra çıkacak bakalım herseyin hayırlısı doktor ne dicek hiç bilmiyorm

tek kanalı açık olan arkadaşlar tedavi sürecinizi paylaşırmısınız benimle

kimsecikler yokmuş tek kanallı ben gibi:14::14::14::14:

Son düzenleme:
tek kanalı tıkalı olan ben varım.laporoskopi oldum fakat açılmadı.tek kanaldan hamile kalınabilir. yeter ki açık olan kanaldaki yumurtalığın sağlıklı yumurta üretsin. her ay bir taraftaki yumurtalıktan en büyük yumurta hangisinde işe o yumurta çatlıyor diğerleri atılıyor. ben çok şey denedim bitkisel yağlar buharlar ama açılmadı. diğerinden de uzun süre kalamadım. 3 kez tüp bebek yaptırdım biri tuttu o da düştü. en son kullandığım bitkisel olarak hayıt tohumunu demleyip içtim. beklemediğim bir anda hamile kaldım hem de 4 yıl sonra.

benimde solda bir dış gebeliğim oluştu ve tüpüm tamamen tıkanmış, hsg de oradan hiç sıvı geçişi olmadı sağ tüpümün açık olduğunu ve normal yollardan hamile kalabileceğimi söyledi doktorum, ama 7 aydır olmadı, son 3 ayındada klomen ve pregnyl kullandım. birbirimize dua edelim uzun bi yol bizi bekliyor galiba:((( senin durumun nedir canım, yani tıkanıklığın neden kaynaklanıor, acaba başka bi doktora daha gitsemmi laparoskopi falan açarmıki?? bu durumu yaşayan tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var...

benim arkadaşımın 3.gebeliğinde dış gebelik oluştu.ve tüpü aldılar mecburen.tek tüple hamile kalmak zor diye korunmamış ama tekrar hamile kaldı.ve çocuğu şimdi 3 aylık maşallah.

2 gün oldu hsg sonucum sol tpü tıkalı :( tedavi nasıl olacak bilmiyorum
kaç senedir olmuyodur demek tek tüple olmamıs senin yanlış anlamdıysam sanırım asılama yada tüp bebek belki de laporoskopi ile digerini açmak istermer
tek kanalı tıkalı olan ben varım.laporoskopi oldum fakat açılmadı.tek kanaldan hamile kalınabilir. yeter ki açık olan kanaldaki yumurtalığın sağlıklı yumurta üretsin. her ay bir taraftaki yumurtalıktan en büyük yumurta hangisinde işe o yumurta çatlıyor diğerleri atılıyor. ben çok şey denedim bitkisel yağlar buharlar ama açılmadı. diğerinden de uzun süre kalamadım. 3 kez tüp bebek yaptırdım biri tuttu o da düştü. en son kullandığım bitkisel olarak hayıt tohumunu demleyip içtim. beklemediğim bir anda hamile kaldım hem de 4 yıl sonra.
benim tek kanalım açıldı bu ay ilk ama olcak gibi hissetmiyorumm önere bilecegin bişiy var mıı
benim arkadaşımın 3.gebeliğinde dış gebelik oluştu.ve tüpü aldılar mecburen.tek tüple hamile kalmak zor diye korunmamış ama tekrar hamile kaldı.ve çocuğu şimdi 3 aylık maşallah.
ALLAH BAGIŞLASIN İNŞALLAH BİZLERDE YASARIZ O DUYGUYU
benimde solda bir dış gebeliğim oluştu ve tüpüm tamamen tıkanmış, hsg de oradan hiç sıvı geçişi olmadı sağ tüpümün açık olduğunu ve normal yollardan hamile kalabileceğimi söyledi doktorum, ama 7 aydır olmadı, son 3 ayındada klomen ve pregnyl kullandım. birbirimize dua edelim uzun bi yol bizi bekliyor galiba:((( senin durumun nedir canım, yani tıkanıklığın neden kaynaklanıor, acaba başka bi doktora daha gitsemmi laparoskopi falan açarmıki?? bu durumu yaşayan tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyacım var...

BAK CANIM BENİM HSG DE İKİSİ TIKALI ÇIKTII BİRİNİ AÇTILARR BANA DOKTOR HAMİLE KALABİLİRSİN TEK KANALLA DEDİİ OLMAZSA 6 AY SONRA GEL ASILMAYA BAŞLAYALIM DEDİ AM SEN ÖLE DEYİNCE BENİM MORELİM BOZULDUU 7 AY OLMADI DİYORSUNN ALLAHIM YARDICIMIZ OLSUNN ÇOK ÜZÜLÜYORUMM BEN SENDE BEKLEME BENCE GİT TEDAVİYE BASLA ARTI İNSAN BASINA GELMEDİGİ İÇİN KORKUYOR AMA LAPAROSKOPİ KORMA

2 gün oldu hsg sonucum sol tpü tıkalı :( tedavi nasıl olacak bilmiyorum
kaç senedir olmuyodur demek tek tüple olmamıs senin yanlış anlamdıysam sanırım asılama yada tüp bebek belki de laporoskopi ile digerini açmak istermer
benim tek kanalım açıldı bu ay ilk ama olcak gibi hissetmiyorumm önere bilecegin bişiy var mıı
ALLAH BAGIŞLASIN İNŞALLAH BİZLERDE YASARIZ O DUYGUYU

BAK CANIM BENİM HSG DE İKİSİ TIKALI ÇIKTII BİRİNİ AÇTILARR BANA DOKTOR HAMİLE KALABİLİRSİN TEK KANALLA DEDİİ OLMAZSA 6 AY SONRA GEL ASILMAYA BAŞLAYALIM DEDİ AM SEN ÖLE DEYİNCE BENİM MORELİM BOZULDUU 7 AY OLMADI DİYORSUNN ALLAHIM YARDICIMIZ OLSUNN ÇOK ÜZÜLÜYORUMM BEN SENDE BEKLEME BENCE GİT TEDAVİYE BASLA ARTI İNSAN BASINA GELMEDİGİ İÇİN KORKUYOR AMA LAPAROSKOPİ KORMA

herkeste farklı oluyor. umarım sen bizim kadar beklemezsin canım, hayırlı zmanda hayırlı evlat sahibi olalım inşallah..senin tüpünü laparoskopiylemi açtılar ve tıkanıklığın neden kaynaklanıyordu? biz tedaviya başladık klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bir sonraki aşama aşılama ama o noktaya gelmeden kürleride deniyorum belki faydası olur diye, aslında en büyük etken stres ve stres olmamak gerekiyor biliyorum ama başaamıyorum... sende bu 6 ayda kendini bırak hiç düşünmemeye çalış ve en önemlisi görev olarak değil istediğin zamanlarda birlikte ol eşinlee:)) beimle beraber dış gebelik geçiren bi arkadaşım aylarca bekledikten sonra artık tüpbebek merkezine gidecekleri ay tatildeyken ve sadece 2 kere birlikte olmuşlar hamile kaldı, hemde eşinin sperm sayısııı çok düşüktüüü...umudunu kaybetme tedavi başlayınca herşey günlü saatli oluyor ve inan bu çoook stres vericiii .. şuan bu 6 ayın kıymetini bil vee hiiç düşünmeee.. çok uzattım galibaaa:)))

bak canım benim hsg de ikisi tıkalı çıktıı birini açtılarr bana doktor hamile kalabilirsin tek kanalla dedii olmazsa 6 ay sonra gel asılmaya başlayalım dedi am sen öle deyince benim morelim bozulduu 7 ay olmadı diyorsunn allahım yardıcımız olsunn çok üzülüyorumm ben sende bekleme bence git tedaviye basla artı insan basına gelmedigi için korkuyor ama laparoskopi korma

herkeste farklı oluyor. Umarım sen bizim kadar beklemezsin canım, hayırlı zmanda hayırlı evlat sahibi olalım inşallah..senin tüpünü laparoskopiylemi açtılar ve tıkanıklığın neden kaynaklanıyordu? Biz tedaviya başladık klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bir sonraki aşama aşılama ama o noktaya gelmeden kürleride deniyorum belki faydası olur diye, aslında en büyük etken stres ve stres olmamak gerekiyor biliyorum ama başaamıyorum... Sende bu 6 ayda kendini bırak hiç düşünmemeye çalış ve en önemlisi görev olarak değil istediğin zamanlarda birlikte ol eşinlee:)) beimle beraber dış gebelik geçiren bi arkadaşım aylarca bekledikten sonra artık tüpbebek merkezine gidecekleri ay tatildeyken ve sadece 2 kere birlikte olmuşlar hamile kaldı, hemde eşinin sperm sayısııı çok düşüktüüü...umudunu kaybetme tedavi başlayınca herşey günlü saatli oluyor ve inan bu çoook stres vericiii .. şuan bu 6 ayın kıymetini bil vee hiiç düşünmeee.. çok uzattım galibaaa:)))
tıkanıklık neden olmuş bilmiyorum söylemedilerr evet laparosko ile bi açıldı hersey kısmet ama elde deil işde beklemeden düşünmeden olmuyor

Back
X