tek maaşa iki iş??

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
53
Patronum işyerimizdeki odasını bi tanıdığına kiraya verdi. Kiralayan adam ayrı bir firma.Ve benden rica ile günde bir fatura kesmemi istiyodu bende kesiyordum.Bi tane şey kesmek elime yapışmaz hadi dedim.Ama şimdi yavaştan herşeyini bana yaptıracağını hissettim dün fatura koçanını getirmiş mesela şunu şunu kes diyo.E bunun her işlemi de bana kalacak ay sonu kdv hesabı b.ku püsürü.Yani iki firmanın birden muhasebesine bakıcağımı düşünüyolar herhalde...Tabi para pul mevzusundan hiç ses yok.Tek maaşa ve az maaşıma iki firmaya bakmam bekleniyo..Ne yapmalıym?

tabiki eğer işler böyle yoğun olacaksa sizinle ücreti konusunda konuşmamız gerekecek çünkü bu iş yardımı geçti diyeceksiniz.

babanızın hayrına çalışmıyorsunuz ya.

Patronum işyerimizdeki odasını bi tanıdığına kiraya verdi. Kiralayan adam ayrı bir firma.Ve benden rica ile günde bir fatura kesmemi istiyodu bende kesiyordum.Bi tane şey kesmek elime yapışmaz hadi dedim.Ama şimdi yavaştan herşeyini bana yaptıracağını hissettim dün fatura koçanını getirmiş mesela şunu şunu kes diyo.E bunun her işlemi de bana kalacak ay sonu kdv hesabı b.ku püsürü.Yani iki firmanın birden muhasebesine bakıcağımı düşünüyolar herhalde...Tabi para pul mevzusundan hiç ses yok.Tek maaşa ve az maaşıma iki firmaya bakmam bekleniyo..Ne yapmalıym?
valla sesini çıkarmazssan değil iki oniki firma nin işini bile yaptırırlar.
patronun mu rica etti bunu senden?
bence derhal patronunla konuşmanı tavsiye ederim.
sonuçta iki ayrı firma iki ayrı iş vs.
birini daha bulsunlar kendilerine.
ne kadar süredir çalışıyosun?

Ne yapacaksınız? Ben sizin isciniz degil (patronunuzun ismini vererek) x kisinin iscisiyim kusura bakmayin deyin. Yada. Is getirdigi zaman once maasi konussak dersin.

Ilk fatura keser misin? Sonraki gun fatura kes. Bir sonraki gunde dosyalar masabiza yigilir.
Sanane ki onun isinden oysaki...

valla sesini çıkarmazssan değil iki oniki firma nin işini bile yaptırırlar.
patronun mu rica etti bunu senden?
bence derhal patronunla konuşmanı tavsiye ederim.
sonuçta iki ayrı firma iki ayrı iş vs.
birini daha bulsunlar kendilerine.
ne kadar süredir çalışıyosun?

bir buçuk yıldır burdayım.

Back
X