selam kızlar çok kararsızım acil yardım
bu sene tek omuz mayo çıkardı penti ve bu model kapış kapış gitti her ne kadar herkesin üstünde olucanı bilsemde bu mayoyu kafama taktım
ama mağzaların hiç birinde yok sadece online satışı var yakından gördüm gayet güzel ama deneme fırsatım olmadı malesef.benim sorunum kullananlar varsa memnunmu tek omuz olduğu için biraz cesaretsizim ve cuma 2 günlüğüne tatile çıkıcam eğer çoğunluk memnunsa sipraiş vericem netten anca gelir çünkü
fikir verin aban kızlar mayo bu
Eki Görüntüle 745240
yüzerken sol göğüs güvendeyse, yani kulaç attıkça askısız kısmı aşağı inmeyecekse sorun yok bence
ben bide yüzmem genelde dalarım :18:
ama sağ omuz arkada çapraz oluyo solun tarafında bağlaması
ay çok karışık oldu
Askısız kısmın sizi düşer mi düşmez mi strese sokmasının yanı sıra amele yanığı,eşit güneşlenememekten oluşan bronzlaşma hoş durmayacaktır bence.
sol omuz bir şekilde arkadan askıyla desteklendiyse sorun olmaz o zaman.
zaten normalde askısız bişey giymiyorum o yüzden sorun olmaz yanık bölümü
arkası bu şekilde değil diğer kısımda kalıyo askısı penti çekmemiş arkasını
Eki Görüntüle 745340
Bacım bende dün gece baktım aynı mayoya ama riskli geldi ya
Arkadan niye fotoğraf çekmemişler ki bi tek önden var tüm mayolar
Çok hoş bi mayo ayrıca çekici de olur
bu sene tek omuz mayo çıkardı penti ve bu model kapış kapış gitti her ne kadar herkesin üstünde olucanı bilsemde bu mayoyu kafama taktım
ama mağzaların hiç birinde yok sadece online satışı var yakından gördüm gayet güzel ama deneme fırsatım olmadı malesef.benim sorunum kullananlar varsa memnunmu tek omuz olduğu için biraz cesaretsizim ve cuma 2 günlüğüne tatile çıkıcam eğer çoğunluk memnunsa sipraiş vericem netten anca gelir çünkü
Eki Görüntüle 745240
aldım gitti kızlar 2 temmuzda kargoya verilcek perşembe gibi gelir eklerim sizede
hayırlı olsun. arkadan da çekin de, millet de merakını gidersin sayenizde
Eki Görüntüle 745240
ben pentinin tek omuz pembe omzunda büzgülü bi detayı olan geçen sezondan bi mayosunu almıştım ve bi problem yok rahat kullanıyorum ama göğsü biraz açılıveriyor sürekli çekştrmek gerek ama bence çok şık oluyor tek omuz... BU arada quiet ben goldflaybu yeni profilim
Eki Görüntüle 745240
temiz bi sayfa açtım hayatımaeneee değiştiriyonuz tanımıyom sizi ya bende değiştircem
valla canım bende çok rahat ettm.sen naptın bakim atandınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?