tek omuz penti mayo :)

quietnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
9.127
17
158
selam kızlar çok kararsızım acil yardım
bu sene tek omuz mayo çıkardı penti ve bu model kapış kapış gitti her ne kadar herkesin üstünde olucanı bilsemde bu mayoyu kafama taktım
ama mağzaların hiç birinde yok sadece online satışı var yakından gördüm gayet güzel ama deneme fırsatım olmadı malesef.benim sorunum kullananlar varsa memnunmu tek omuz olduğu için biraz cesaretsizim ve cuma 2 günlüğüne tatile çıkıcam eğer çoğunluk memnunsa sipraiş vericem netten anca gelir çünkü
fikir verin aban kızlar mayo bu

yüzerken sol göğüs güvendeyse, yani kulaç attıkça askısız kısmı aşağı inmeyecekse sorun yok bence

yüzerken sol göğüs güvendeyse, yani kulaç attıkça askısız kısmı aşağı inmeyecekse sorun yok bence

ben bide yüzmem genelde dalarım :18:
ama sağ omuz arkada çapraz oluyo solun tarafında bağlaması
ay çok karışık oldu

Askısız kısmın sizi düşer mi düşmez mi strese sokmasının yanı sıra amele yanığı,eşit güneşlenememekten oluşan bronzlaşma hoş durmayacaktır bence.

Askısız kısmın sizi düşer mi düşmez mi strese sokmasının yanı sıra amele yanığı,eşit güneşlenememekten oluşan bronzlaşma hoş durmayacaktır bence.

zaten normalde askısız bişey giymiyorum o yüzden sorun olmaz yanık bölümü

sol omuz bir şekilde arkadan askıyla desteklendiyse sorun olmaz o zaman.

arkası bu şekilde değil diğer kısımda kalıyo askısı penti çekmemiş arkasını

Son düzenleme:
Bacım bende dün gece baktım aynı mayoya ama riskli geldi ya
Arkadan niye fotoğraf çekmemişler ki bi tek önden var tüm mayolar
Çok hoş bi mayo ayrıca çekici de olur

Bacım bende dün gece baktım aynı mayoya ama riskli geldi ya
Arkadan niye fotoğraf çekmemişler ki bi tek önden var tüm mayolar
Çok hoş bi mayo ayrıca çekici de olur

ya arkadaşım aldı bunu deneyemedim o yüzden
mağazayı aradım internet alışveri için daha sistemi oturtmamışlar güvenlik bölümüne bağlanıyo
ama arkadanda iyi ya denyemedim işte
galiba alıcam bunu bu hafta gelir elime iade yaparım zaten olmazsa olmadı hediye ederim birisine
ama çok güzel ya
alıyom kırbaçlı bacım içimde kalcak yoksa

aldım gitti kızlar 2 temmuzda kargoya verilcek perşembe gibi gelir eklerim sizede

guzel bı tasarım ama bronzlasma bakımından kullanıslı degıl.tek kolunda askı ızı,dıgerınde yok.ben tercıh etmezdım

hayırlı olsun. arkadan da çekin de, millet de merakını gidersin sayenizde

aldıktan hemen sonra arkadaşımla konuştum giymiş düşme yapmadı dedi sanki askı varmış gibi rahatım dedi
iade imkanı olmasa almazdım ama varken neden içimde kalsın
elime geçsin hemen eklicem google a bi faydam dokunsun sabahtan beri aradım taradım yok arkası

ben pentinin tek omuz pembe omzunda büzgülü bi detayı olan geçen sezondan bi mayosunu almıştım ve bi problem yok rahat kullanıyorum ama göğsü biraz açılıveriyor sürekli çekştrmek gerek ama bence çok şık oluyor tek omuz... BU arada quiet ben goldflay bu yeni profilim

eneee değiştiriyonuz tanımıyom sizi ya bende değiştircem

valla canım bende çok rahat ettm.sen naptın bakim atandınmı

ya ben bu mayoyu o kadar çok aradım ki süper güzel bir model çok pahalı bir markanın modeliydi... nerde vardır acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…