• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek omuz penti mayo :)

quietnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
9.127
17
158
selam kızlar çok kararsızım acil yardım :1:
bu sene tek omuz mayo çıkardı penti ve bu model kapış kapış gitti her ne kadar herkesin üstünde olucanı bilsemde bu mayoyu kafama taktım :8:
ama mağzaların hiç birinde yok sadece online satışı var yakından gördüm gayet güzel ama deneme fırsatım olmadı malesef.benim sorunum kullananlar varsa memnunmu tek omuz olduğu için biraz cesaretsizim ve cuma 2 günlüğüne tatile çıkıcam eğer çoğunluk memnunsa sipraiş vericem netten anca gelir çünkü :8::8:
fikir verin aban kızlar mayo bu :12:
$76ddef2f-e61c-46a5-bec5-dc81508a1464.webp

bu sene tek omuz mayo çıkardı penti ve bu model kapış kapış gitti her ne kadar herkesin üstünde olucanı bilsemde bu mayoyu kafama taktım :8:
ama mağzaların hiç birinde yok sadece online satışı var yakından gördüm gayet güzel ama deneme fırsatım olmadı malesef.benim sorunum kullananlar varsa memnunmu tek omuz olduğu için biraz cesaretsizim ve cuma 2 günlüğüne tatile çıkıcam eğer çoğunluk memnunsa sipraiş vericem netten anca gelir çünkü :8::8:
Eki Görüntüle 745240

yüzerken sol göğüs güvendeyse, yani kulaç attıkça askısız kısmı aşağı inmeyecekse sorun yok bence:1:

yüzerken sol göğüs güvendeyse, yani kulaç attıkça askısız kısmı aşağı inmeyecekse sorun yok bence:1:

:23:
ben bide yüzmem genelde dalarım :18:
ama sağ omuz arkada çapraz oluyo solun tarafında bağlaması :27:
ay çok karışık oldu :52:

Askısız kısmın sizi düşer mi düşmez mi strese sokmasının yanı sıra amele yanığı,eşit güneşlenememekten oluşan bronzlaşma hoş durmayacaktır bence.

Askısız kısmın sizi düşer mi düşmez mi strese sokmasının yanı sıra amele yanığı,eşit güneşlenememekten oluşan bronzlaşma hoş durmayacaktır bence.

zaten normalde askısız bişey giymiyorum o yüzden sorun olmaz yanık bölümü :34:

sol omuz bir şekilde arkadan askıyla desteklendiyse sorun olmaz o zaman.

arkası bu şekilde değil diğer kısımda kalıyo askısı penti çekmemiş arkasını :5:
$tek-omuz-mayo-1.webp

Son düzenleme:
Bacım bende dün gece baktım aynı mayoya ama riskli geldi ya :1:
Arkadan niye fotoğraf çekmemişler ki bi tek önden var tüm mayolar
Çok hoş bi mayo ayrıca çekici de olur :23:

Bacım bende dün gece baktım aynı mayoya ama riskli geldi ya :1:
Arkadan niye fotoğraf çekmemişler ki bi tek önden var tüm mayolar
Çok hoş bi mayo ayrıca çekici de olur :23:

ya arkadaşım aldı bunu deneyemedim o yüzden :1:
mağazayı aradım internet alışveri için daha sistemi oturtmamışlar güvenlik bölümüne bağlanıyo :9::9:
ama arkadanda iyi ya denyemedim işte :6:
galiba alıcam bunu bu hafta gelir elime iade yaparım zaten olmazsa olmadı hediye ederim birisine :10:
ama çok güzel ya :16::16::16:
alıyom kırbaçlı bacım içimde kalcak yoksa :60:

aldım gitti kızlar 2 temmuzda kargoya verilcek perşembe gibi gelir eklerim sizede :34:

Eki Görüntüle 745240

guzel bı tasarım ama bronzlasma bakımından kullanıslı degıl.tek kolunda askı ızı,dıgerınde yok.ben tercıh etmezdım

hayırlı olsun. arkadan da çekin de, millet de merakını gidersin sayenizde:9:

aldıktan hemen sonra arkadaşımla konuştum giymiş düşme yapmadı dedi sanki askı varmış gibi rahatım dedi :8:
iade imkanı olmasa almazdım ama varken neden içimde kalsın :9:
elime geçsin hemen eklicem google a bi faydam dokunsun sabahtan beri aradım taradım yok arkası :60:

Eki Görüntüle 745240

ben pentinin tek omuz pembe omzunda büzgülü bi detayı olan geçen sezondan bi mayosunu almıştım ve bi problem yok rahat kullanıyorum ama göğsü biraz açılıveriyor sürekli çekştrmek gerek ama bence çok şık oluyor tek omuz... BU arada quiet ben goldflay:1: bu yeni profilim

ben pentinin tek omuz pembe omzunda büzgülü bi detayı olan geçen sezondan bi mayosunu almıştım ve bi problem yok rahat kullanıyorum ama göğsü biraz açılıveriyor sürekli çekştrmek gerek ama bence çok şık oluyor tek omuz... BU arada quiet ben goldflay:1: bu yeni profilim

eneee değiştiriyonuz tanımıyom sizi ya bende değiştircem :60:

valla canım bende çok rahat ettm.sen naptın bakim atandınmı :52:

Eki Görüntüle 745240

ya ben bu mayoyu o kadar çok aradım ki süper güzel bir model çok pahalı bir markanın modeliydi... nerde vardır acaba...

Back
X