Tek sorunum var bakar mısınız

Meraba ben Merve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
1
17
3
29
hanımlar .. Ben 22 yasında bir kızım ve babam ber istediğimi yapıyor en güzel şekilde okuttu param sınırsız hesabını bile sormuyor ama cok büyük Can'ımı yakan seyler bar hiç bir yaptıgım seyden memnun kalmıyor surekli bana bulaşıyor alkol kullandığında kalbimi cok kırıyor bıktım artık beni ezmesinden ne yapcam cevap vermıyorum hala ustume geliyor kızlar nolur bana yardımcı olun annemde üzülüyor beni savunuyor savunma diyorum cunku anneme de kızıyor o Zaman

hanımlar .. Ben 22 yasında bir kızım ve babam ber istediğimi yapıyor en güzel şekilde okuttu param sınırsız hesabını bile sormuyor ama cok büyük Can'ımı yakan seyler bar hiç bir yaptıgım seyden memnun kalmıyor surekli bana bulaşıyor alkol kullandığında kalbimi cok kırıyor bıktım artık beni ezmesinden ne yapcam cevap vermıyorum hala ustume geliyor kızlar nolur bana yardımcı olun annemde üzülüyor beni savunuyor savunma diyorum cunku anneme de kızıyor o Zaman

ne iş yapıyorsun, uzak bi şehirde iş bul, en azından araya biraz mesafe girince değişir belki

Baba parasına tamah etme o Zaman git çalış kendi paranı kazan. O zaman sana saygı duyabilir belki sınırsız parası olan konu sahibi.

Baban nasıl üzüldüğünün farkında değil sanırım. Araya mesafe koysan anlar mı? Onun senden beklentisi nedir neyinden şikayetçi?

Görmezden duymazdan gel dicem ama insanın canı sıkılır gerçekten..

Sinirsiz para verdigine gore beklentileri de sinirsiz. Kendi paranizi kazanip babanizdan artik para almamaya basladiginizda istediginiz saygiyi kazanirsiniz.

konu "maddi durumumuz cok kötu babam beni okuttu ama calısmama da izin vermiyor para da vermiyor hic paramız yok olan parayla da babam alkol alıp anneme bana sataşıyor beni cok uzuyor" diye acılsa herkes uzulme canım vesaire der destek olurdu. kız babasının ona maddi acıdan bir kısıtlama getirmedigini o bakımdan rahat olduunu ama babasının alkol alınca abarttıgını kendilerini uzdugunu vs yazmıs. kib ustune kib. bu ne hırs. param var dedi diye dertsiz mi olmak zorunda yerden yere vurmussunuz

Back
X