- 13 Aralık 2014
- 29
- 6
- 13
erkek arkadaşımla 1 buçuk yıldır beraberiz. maddi yönden hazr olmadığı için 1 sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz Allah nasip ederse. Bizim sorunumuz şu ki erkek arkadaşım merkeze 35 dakika uzaklıkta gelişmemiş çoğu kişinin otrmak istemeyeceği bi semtte oturuyo ailesiyle ve bizimde orda otrmamızı istiyo bi daireleri var şuan kiracılarının olduğu ev .Bana evim var niye kirada oturayım deyip çıkıyo tek taraflı düşünüyo bende orda otrcam benim isteğimi önemsemiyo .bencillik ettiğimi düşünmüyorm çünkü oranın kirası merkezden tutcağımız bi evin kirasını karşılıyo zaten.Üstelik ikimizde çalışcaz hergün toplamda bir saat yolda geçicek ve o yol parası zaten maaşın bi kısmı gidicek fazladan masraf olucak.Evleri çok eski ve semtte gelişmemiş biyer istemiyorm orda oturmak , başta orda olmazsa olmaz demedim ama olurda demedim zamanla ikna olur dedim ama olmuyo .Neden bukadar katı anlamıyorm.Ailesine çok düşkün bu iyi bşey ama orda olrsak çok yanlız kalablcemizi sanmyorm arkadaşlarıylada oyle evlenince gelirler çat kapı diyo şimdiden.Yani orda oturursak özel hayatımız olması pekde mümkün gözükmüyo.Napıcamı şaşrdım iki arada bi derede kabul etsem çok sorun yaşycam biliyorm istemiyormda ama onuda çok seviyorm bu sebepten ayrılmakta doğru deil iknada olcak gibi deil napmalıyım sizce kızlar nasıl ikna olur ki ? biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Son düzenleme: