Tek taraflı inmmemiş testis

deryabaylar

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
1
0
16
Kocaeli
oğlum şu an 6.5 aylık ve sol testisi hala inmedi.aslında ilk kontrolünde fark edildi fakat 6 aya kadar inebileceğini söyledi dçocuk doktorumuz,inmeyince çocuk cerrahına bizi yönlendirdi.ultrason çekildi ve doktorumuz oğlumun eninde sonunda ameliyat olacağını söylüyor ama 1 yaşına kadar bekleyelim yinede dedi.ben bu duruma çok üzülüyorum.Rabbim dermansız dert vermesin ama şimdiden düşündükçe kötü oluyorum.böyle bişey başına gelen varsa bana yaşadıkları o süreci,ameliyatın nasıl olduğunu anlatabilir mi?şimdiden teşekkürler duyarlılığınız için...

Benim komsumun oglunun oyleydi....
trdeki saglik ocagi gibi yerlere goturuyor du kontrolleri icin....
ordaki dr farketmis ilac vermis gît kullan 9 aya kadar duzelir demis...
neyse bu anlatiyor testisi inmemis idrarini yaparken aorlaniyor felan....

ertesi gunu hemen kendim dr goturdum....
dr muayene etti arastirmaya yonlendirdi...
cocuk iki defa ameliyat gecirdi halada testislerin nerde olduklarini bulamiyor drlar....
cocuk cok kilolu oldugundan rejim yaptirmalarini istemisler....

simdi sonuc ne oldu bilmiyorum bunlarda tedaviyi fazla onemsemediler....
randevu unutmasi gitmemesi gibi tedavilzri uzun surdu....

soyle birsey duydum bu ameliyati nekadar erken yaptirirsaniz sonuc okadar iyiymis....
gecmis olsun....

merhaba, bizim bir akrabamızda aynı sorun vardı , bir anne olarak bunu söylemek çok zor ama üzülmeyin , çocuğunuzun evlilik hayatı için bile yaptığınız şey çok hayırlı , sonradan yapılan müdahaleler pek etkili olmuyor, çocuk sahibi olamıyorlar böyle durumda, düşünün ki sünnet olacak ameliyata öyle hazırlayın kendinizi , ameliyattan sonra düzelir inşallah evladınız, Allah şifa versin.

Back
X