- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi teolog5525
Arkadaşlar 4 haftalık hamilelikte tek taraflı kasık ağrısı normalmi birde rahmin tam üst tarafında ağrı çok korktum dış gebelik falan olmasın Allâh korusun bunları yaşayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben de çarşamba gidicem inş geçti şükür bende hayirlisiyla Keseyi göreyim sonra kalp atışları sağlıkla kucağımıza alalım inş senin adetinden kaç gün geçince anladın değerin kaçtı canımMerak etme canım bende bugün doktora gittim senin gibi çok yeni hamileyim.kese yi gördük.2hafta sonra da kalp atışlarına bakıcaz dedi Bende de çok kasık ağrısı var bıçak batıyor gibi oluyor doktora sordum normal dedi çok şiddetli olursa acile gitmelisin
Ben adetime 1 gün kala Merakımdan gitmiştim 228 çıktı canım. Doktor bugün keseyi görünce tekrar kan tahlili istemedi.Canım ben de çarşamba gidicem inş geçti şükür bende hayirlisiyla Keseyi göreyim sonra kalp atışları sağlıkla kucağımıza alalım inş senin adetinden kaç gün geçince anladın değerin kaçtı canım
Çok şükür canım darısı başıma inş bende hayirlisiyla Keseyi görürümBen adetime 1 gün kala Merakımdan gitmiştim 228 çıktı canım. Doktor bugün keseyi görünce tekrar kan tahlili istemedi.
Benimde adetim 2 gün geçmişti 412 değerim çıktı bakalım
Dikkat ediyorumda canım bende fena bir öksürük var karnım kasıklarım ağırıyor öksürmektenİnşallah canım dikkat et artık ağır falan kaldırma :)
Çarşamba gidicem canım o zaman söylerim inşBence doktoruna söyle belki bir zararı olabilir
Başka ne belirtileriniz var kasık ağrısının dışında benim birde gögüs ağrım varTatlım ben de 5 haftalım hamişim,bende de oluyor.Çok normalmiş bu durum.
Bende adam gibi pek belirti olmadı canım ya.Göğüsler aynısı gibi.Karın ağrım oluyor arada.Bir de bulantım filan yok,sende durumlar nasıl,bulantın var mı?Başka ne belirtileriniz var kasık ağrısının dışında benim birde gögüs ağrım var
Canim ben dede daha bulantı başlamadı yani çok fazla değil bugün birazcık bulandı midem adet zamanıda olurdu gögüs hassasiyetim o var birde karın ve kasık ağrım yani hamile olduğumu bilmesem adet olucam derdim insanlar neler yazıyor ben zaten o kadar tedirginim ki hayirlisiyla Keseyi bir görsemBende adam gibi pek belirti olmadı canım ya.Göğüsler aynısı gibi.Karın ağrım oluyor arada.Bir de bulantım filan yok,sende durumlar nasıl,bulantın var mı?
Benimki de 18 ağustos gösteriyor tatlım.Hayırlısıyla kucaklayalım da bebişleri :) yaz çocuğu olacağı için çok seviniyorum ohhh sıcak sıcak :)Sen hangi şehirdesin tatlım?Birde canım benim de 20 ağustos gösteriyor doğum zamanını![]()
Canım ben Yozgat'ın küçük bir ilçesindeyim.Kontroller için Kayseri'ye gideceğim,doğumum yaz tatiline geliyor,Ankara'da yapacağım :)Ben samsun canım sen nerdesin bu arada keseyi gördünüz mü siz ben çarşamba gidicem hayirlisiyla sağlıcakla kucağımıza alalım![]()
Bir de keseyi görmedik çünkü daha kontrole gitmedim.27 sine randevu aldım ben Kayseri'den.Erken gidip de keseyi görmeden gelmeyeyim diye.Çünkü bu yaşadığım yerde kadın doğum bölümü de yok :) Ne yapacaksak Kayseri2de :)Canım ben Yozgat'ın küçük bir ilçesindeyim.Kontroller için Kayseri'ye gideceğim,doğumum yaz tatiline geliyor,Ankara'da yapacağım :)