Gebeliğe Hazırlık Tek taraflı kasık ve bacak ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sirinlers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
194
161
33
39
Merhaba,
Yakın zamanda ikiz gebelik kaybı yaşadım
şu anda yaptığım gebelik testlerine göre hamile olduğumu düşünüyorum henüz dr. gitmedim
İlişki durumuna göre aşağı yukarı gebeliğin 12.günündeyim 3+4 gibi
2 gündür asla geçmeyen diz kapağıma kadar vuran sabit bir sol kasık ağrım var
Bu durum normal mi tecrübe eden birileri varsa aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler🖐

Siyatik ağrı o
Gebelikle alakası yok

Siyatik için kalçadan ayak bileklerine kadar ağrılardan bahsediyor bacağı topladığında oluşan ağrı vs cııık bunlar bende yok

Bugün test tekrarı yaptım ilk çizgiden bile koyu çıktı yarın dr randevum var
Böyle bir belirti yaşayan varsa umut olur, gerçek olur inşallah

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun adet öncesi akıntı ve göğüste değişiklik var miydi ne gibi belirtin var si
Bir önceki hamileliğimde daha fazla kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşadım bunda biraz daha hafif yaşıyorum her hamilelik aynı olmuyor sanırım akıntı her ikisindede beyaz ve yoğun oldu

keseyide gördüm çok şükür
Ve tamda açtığım başlığa uygun bir açıklama aldım doktorumdan kese sol tarafa tutunmuş doktora zaten sadece sol kasık ağrısı yaşadığımı söyledim
Burada açılan konuların sonradan nereye bağlandığını çoğu zaman bulamıyoruz kimse sonucu yazmıyor
Ben bildirmek istedim

Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin canim bende yeni ogrendim betam 3 gün gecikme sonucu 1378 çıktı sol kasigimda gaz var sanki hafif hafif agrima ve hareketlenme sol bacağıma vuruyor ayni senin belirtin gibi

Rabbim saglicakla kucagina almayı nasip etsin canim bende yeni ogrendim betam 3 gün gecikme sonucu 1378 çıktı sol kasigimda gaz var sanki hafif hafif agrima ve hareketlenme sol bacağıma vuruyor ayni senin belirtin gibi
Ayyy ne güzel maşallah sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah yavrucuğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…