Erkek İnfertilitesi tek testis ve varikosel:( lütfen bilgisi olan yardımcı olsun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
slm kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum biz maddi sıkıntılar yüzünden daha doktara gidemedik 1 senedirde çocuğumuz olmuyo eşim evlenmeden önce kasık fıtığından ameliyat olmuş ve ameliyatta doktor sağ testisinde zarar gördüğünü alınmazsa kansere çevireceğini söylemiş ve almış..sonrada kalan tek testistede vaikosel oluşmuş ama şu an ameliyat olamıyor en az 3ay bekliycez ki durumu denkleştirelim ama kafama çok takılıyo sizce sorun olurmu

sevilcim öncelikle geçmiş olsun...madem maddi sıkıntılarınız var bir müddet oluruna bırakın...varikoselin de şiddetleri var...dr lar ona göre ameliyatı uygun görüyor ya da görmüyor...kafana takma canım..inşllah maddi ve manevi yönden hazır olursunuz hemen ve bebişiniz gelir...ikinizin sağlığı öncelikli gelir...sakın hamile kalamıyorum diye zülme...1 yıl çok erken canım, stres yapma...acil şifalar dilerim

çok haklısın çok erken biliyorum ama yinede sorun olur mu die çekiniyorum annem falan biliyo ya sankim eşimi suçlar gibi konuşuyo canım sıkılıyo doktora gidemediğimiz içinde kesin bişey diyomuyorum

çok haklısın çok erken biliyorum ama yinede sorun olur mu die çekiniyorum annem falan biliyo ya sankim eşimi suçlar gibi konuşuyo canım sıkılıyo doktora gidemediğimiz içinde kesin bişey diyomuyorum

gel de annene anlat şimdi. diyemiyorsun da benim başıma da gelebilirdi diye. inşallah sorun olmaz hayatım allah gönlüne göre verir. :Saruboceq: varikoseli eerken fark etmeniz iyi olmuş canım. umarım şiddeti azdır ve bebiş için hiç bi sorun teşkil etmez. madem maddi problemleriniz varsa biraz bekle doğal yoldan dene hayatım. neden olmasın. çocuğu veren Allah rahatsızlığı veren de Allah. bol bol dua et. o kadar şeye can veren Allahım bizden mucizesini esirgemeyecek.. onun bir şeye ol demesi yeterli. biz o bebişlerin dünyaya gelmesi için birer sebebiz. o ol diyince hemencik olcek. ama moral bozmak yok. evlenmeden önce hep içimde acaba çocuğum olmassa diye bi düşünce vardı. halbuki etrafım çocuk kaynar böle bi sorunu olanı da ne benim ne eşimin ailesinde duyduk. ama bingoo bize vurdu şans. ee bi şeyi kırk defa söyleyince oluyomuş hayatım. anneler gününde anneme anne benim çocuğum olmaycak galiba benim anneler günümü kutlamayacak kimse diye ağlamıştım. annem şaşkınlıktan kızım o ne biçim laf ne sende ne eşinde problem var nerden çıktı bu şimdi dedi. o kadar şartlamışım ki kendimi, eşimin değerleri bir kaç ayda çok fena düşüş gösterdi doktorlarda şaşırdı biz de anlamadık. artık moralimi bozmuyorum ve bebişim olacağına inanıyorum. allah biraz daha uğraşalım bebişimize biraz daha düşkün olalım istiyo diye düşünüyorum artık. sakın moralini bozma. valla Allah bizi ağzımızdan çıkan söz ile sınıyor. bebişlerin ve eşinle beraber kocaman bir aile olacağınıza inanıyorum canım.

abooo çok yazdım. tamam tamam sustum sırnaşık şey

nevki yorumun için çok sağol haklısın herşey yaradana kalmış olmasada bir hayırı vardır elbet bende çocukları çok seviyordum ve evlenmeden önce hep olmayacak galiba diye korkuyordum ama düşünüyorum eğer çocuğum olmazsa evlat edinmeyi istiyorum belki başka bir yavruya umut olur ona annelik yaparım..dilerim Allah sanada hayırlısı neyse onu nasip eder

nevki yorumun için çok sağol haklısın herşey yaradana kalmış olmasada bir hayırı vardır elbet bende çocukları çok seviyordum ve evlenmeden önce hep olmayacak galiba diye korkuyordum ama düşünüyorum eğer çocuğum olmazsa evlat edinmeyi istiyorum belki başka bir yavruya umut olur ona annelik yaparım..dilerim Allah sanada hayırlısı neyse onu nasip eder

oda güzel bi niyet canım. ama ertafındakilere çok fazla bahsetme istersen. çünkü hakikatende insanlar çok cahil. bırakın evlat edinmeyi aşılama, tüp bebek konusunda bile hala önyargılar var. allah sana en kısa zamanda mucizeni vericek canım buna yürekten inanıyorum. canım bi de evlat edineceğin çocuğa iyilik yapmak fikri bana biraz garip geliyor. bence sen o çocuğu tam bir aile olmak için almalısın. bence evlat edinme konusunda çok önemli bir husus bu. çocuk sen onu evlat aldın diye sana borçlu falan olacak değil. sen ona muhtaçsın bu durumda. ama etrafında çocuğa iyilik yapmışsın gibi dolanan çok insan olucak senin çocuğu koruman gerekicek. bunlara hazırlıklı ol.

canım umarım yazdıklarımı kötüye yormuyorsundur. ben evlatlık ve muhtaçlık konusunda sorun yaşayan aileleri gördüm. hatta biraz afacan olup her şeyi kıran bi evlatlık vardı. büyük annesi bak çocuğa o kadar yedirdin içirdin evinde tek eşya bırakmadı demişti annesine. ben günlerce ağlamıştım. halbuki onlar çocuğa muhtaç bunu anlamıyorlar.

yok neden köyüye yorayım ki belki ben kendimi ifade edemedim benim özcocuğumda olsa aynı mantıktayım çünkü hep onlar için(öz yada üvey)kendimi geliştirmeye birşeyler öğrenmeye çelışıyorum neolursa olsun onlar benim gözümde melek ben tv de falan görüyorum öz anne evladına neler yapıyo ama ben biliyorumki hayatta öyle davranamam..inanki ben evlat edinirsem o çocukta mecburen ilerde bana bakacak diye birşey düşünmedim..ne olursa olsun sadece onu sarmak kokusuna içime çekip evladım demek isterim okadar kimsede umrumda değil ne derde desinler annem bile bana kızar evlatlık alcam diyince ama ben hiç dinlemiyorum dediğin gibi ben ona muhtacım kimse anlamasada ben anneliği yaşamak isitiyorum anne olmak demek 9 ay karnında taşımak demek değil

yok neden köyüye yorayım ki belki ben kendimi ifade edemedim benim özcocuğumda olsa aynı mantıktayım çünkü hep onlar için(öz yada üvey)kendimi geliştirmeye birşeyler öğrenmeye çelışıyorum neolursa olsun onlar benim gözümde melek ben tv de falan görüyorum öz anne evladına neler yapıyo ama ben biliyorumki hayatta öyle davranamam..inanki ben evlat edinirsem o çocukta mecburen ilerde bana bakacak diye birşey düşünmedim..ne olursa olsun sadece onu sarmak kokusuna içime çekip evladım demek isterim okadar kimsede umrumda değil ne derde desinler annem bile bana kızar evlatlık alcam diyince ama ben hiç dinlemiyorum dediğin gibi ben ona muhtacım kimse anlamasada ben anneliği yaşamak isitiyorum anne olmak demek 9 ay karnında taşımak demek değil

aynen canım annelik işte senin dediğindir. allah inşallah bebişine tez zamanda kavuşturur.

Back
X