Tek tüple hamile kalan var mı

Melek96

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
21
18
8
Merhaba arkadaşlar tek tüple hamıle kalan var mı buradan benimle paylaşabılır misiniz ?

Merhaba arkadaşlar tek tüple hamıle kalan var mı buradan benimle paylaşabılır misiniz ?
Ben tek tüp ile hamile kaldım 7.hafta da düşük yaptım (genetik sorunumdan dolayı). Ameliyat ile sağ yumurtalığım alındı kısaca tek tüp ve tek yumurtalık ile hamile kalma şansın tabiki var dilerim kısa zaman da hamilelik haberini alırsın

Tek tüple 2 çocuk doğurdum.
Gayet rahat oluyor.
Hiç sıkıntı yapma.

Bende ne sorunlar ne sorunlar var, + tek tüple 2 çocuk.
Sağlık sorunlarım olmasa 3. yü doğururdum.

Merhaba tekrardan arkadaşlar teşekkür ederim görüp cevap verdiğiniz için ilk gebeliğim kendiliğinden oldu 2 aylıkken düşük yaptım 1 sene sonra tekrar gebe kaldım bebeğin kesesi tüpüme yapıştı acil sezeryana aldılar sağ tüpüm alındı Şuan tekrar gebe kalmayı planlıyorum çatlatma iğnesi vurulucam perşembe günü umarım herşey istediğim gibi olur

Bende tek tuple hamile kalmaya calisanlardanim dis gebelik gecirdim sag tupum alindi.. tek tuple henuz gebelik elde edemedim.. buraya yazanlar banasa umut oldu

Tek tüple 2 çocuk doğurdum.
Gayet rahat oluyor.
Hiç sıkıntı yapma.

Bende ne sorunlar ne sorunlar var, + tek tüple 2 çocuk.
Sağlık sorunlarım olmasa 3. yü doğururdum.
Bende tek tüpümün kapalı olduğunu öğrendim 2 gün önce. Kendimi kahrediyorum öyle üzdüm ki kendimi Gerçekten olur mu benimde bebeğim

Bende tek tüpümün kapalı olduğunu öğrendim 2 gün önce. Kendimi kahrediyorum öyle üzdüm ki kendimi Gerçekten olur mu benimde bebeğim
Evet olur. Kahredecek kendini başka bişey bul, milyonlarca kadin tek tüple gebe kalıyor…

Ayy cok umutlandim guzel kadinlar insallah bana da nasip olur, bugun hsg çektirdim sol tüpüm acildi ama sag acilmadi

Ben tek tüple iki yıldır hamile kalamadim şimdi tüpü açtırdım bakalım bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…