- 16 Kasım 2022
- 299
- 33
- 48
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Başlık açıp açıp durdum , hadi kızlar tek tüple hamile kalanlar bize umut olur musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana tek önerim bu siteden uzaklaşman. Ne kadar iyi şeylerde okusan ,kötüler daha fazla ve senin psikolojini çok etkiliyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence gençsin. Vardır Allahını bir bildiği inanıyorum en sağlıklı şekilde hamile kalacaksın. Benim ablamin yumurtası oluşmuyordu tembeldi kaç doktor gezdi senin asla çocuğun olmaz dediler tüp bebek bile zor dediler prolaktini havada uçuyordu testosteron hormonu hep yüksekti hep kıllanma sorunu çekti. Son bir doktora gitti doktorda aynı şeyleri söyledi 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. Çocuğu 3 aylıktj doktorların hepsi bu degerle kesin dusuk olur tuvalette cok oturma fark etmezsin dediler ablam 4 ay leğene tuvaletini yaptı. Yigenim şuan 9 yaşında. 7 aylık doğdu 1.5 ay kuvezde yattı şuan hiç bir sağlık sorunu yok çok şükür. Herseyden önce Allah'tan ümit kesilmez. İnancın ne durumda bilmiyorum ama samimi söylüyorum buraya sürekli yazmaktansa güzelce bir abdest al kanaman yoksa namazını kıl arkasından meryem süresini oku , gönlünü ferah tut ve kendi psikolojnle kendin oynama unutma en büyük etken stres stres stresBaşlık açıp açıp durdum , hadi kızlar tek tüple hamile kalanlar bize umut olur musunuz ?
Çok üzüldüm Büşra amaSana tek önerim bu siteden uzaklaşman. Ne kadar iyi şeylerde okusan ,kötüler daha fazla ve senin psikolojini çok etkiliyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence gençsin. Vardır Allahını bir bildiği inanıyorum en sağlıklı şekilde hamile kalacaksın. Benim ablamin yumurtası oluşmuyordu tembeldi kaç doktor gezdi senin asla çocuğun olmaz dediler tüp bebek bile zor dediler prolaktini havada uçuyordu testosteron hormonu hep yüksekti hep kıllanma sorunu çekti. Son bir doktora gitti doktorda aynı şeyleri söyledi 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. Çocuğu 3 aylıktj doktorların hepsi bu degerle kesin dusuk olur tuvalette cok oturma fark etmezsin dediler ablam 4 ay leğene tuvaletini yaptı. Yigenim şuan 9 yaşında. 7 aylık doğdu 1.5 ay kuvezde yattı şuan hiç bir sağlık sorunu yok çok şükür. Herseyden önce Allah'tan ümit kesilmez. İnancın ne durumda bilmiyorum ama samimi söylüyorum buraya sürekli yazmaktansa güzelce bir abdest al kanaman yoksa namazını kıl arkasından meryem süresini oku , gönlünü ferah tut ve kendi psikolojnle kendin oynama unutma en büyük etken stres stres stres
Senin için bol bol dua edeceğim ama asla günahlarım cikti diye düşünme ne kötü insanlar anne oluyor böyle kendine haksızlık etmeÇok üzüldüm Büşra amasonuç çocuk olur olmaz o değil de bu kadar zorlu süreçlerin olduğunu bilmiyordum.
Tüp bebek olayını zor duymuştum evet de ben diğerlerini bilmiyordum bile , kabustan uyananamamış gibiyim , günahlarımın döküldüğüne inanıyorum öncelikle , sonrasında ne olacak kestiremiyorum.
Hamile kalırsın dedi hep doktor bana amadış gebelik olabilir diyo.
Bir daha aynı süreci yaşamaya gücüm yeter mi bimiyorum o kadar kansız kalmışım ki ameliyattan sonra. Umuda ihtiyacım var diye son başlığımı açayım dedim. Doktorum da iyi çıkmayınca daha zor oldu benim için dua edersen sevinirim
Sizin süreciniz de zormuş , Allah yardımcınız olsun umarım umduğunuza kavuşursunuz .Selamlar yarım rahim, doğuştan sağ tüp yok. Sol tüp açık. 3 senedir gebelik bekliyorum 2 aşılama 1 tüp bebek negatif geçen ay kendiliğinden gebe kaldım gelişimi durduğu için geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım ama dış gebelik vs olmadı. Benim durumda da ihtimalim yüksekti dış gebelik ama bunlara takılmayın. Tek tüpünüz açıkça gayet sağlıklı gebelik olabiliyor. Negatif şeyler her durumda var. Kendinizi pozitif tutmaya çalışın, hayırlısı ise olacaktır zaten![]()
Umarım hepimiz öyleSizin süreciniz de zormuş , Allah yardımcınız olsun umarım umduğunuza kavuşursunuz .
Çok teşekkür ederim güçlü olmaya çalışacağım şikayet etmeyeceğim . Ben umut edeceğim sonucu Allaha bırakacağım. Belki yine çok üzüleceğim o da Allah’ın elinde. Kontrolüm dışında gelişen şeyler için çok düşünmeyeceğim. Çocuk sahibi olmak nasip bi başarı değil, yaşım 34 daha yolum var gücümü toparlayacağım , çok insanlardan dua almış bir insanım Allah büyük .Senin için bol bol dua edeceğim ama asla günahlarım cikti diye düşünme ne kötü insanlar anne oluyor böyle kendine haksızlık etmeRabbım neyler neylerse güzel eyler. Belki sana şuan gelecek evlat senin için hayırlısı değildi, belki senin sağlığını kötü etkileyecekti sadece kötü yönüyle düşünme ben düşük yaptığım zaman annem basimdaydi . Kadin kaç kez kanser gecirdi bir kez bile yüzünü asmadı. Ben düşük yaparken elimi tuttu isyan etme kuzum sakın isyan etme diye hep nasihatte bulundu. Umitsizlige kapalip sakın gönlünü karartma önce kendi sağlıgini düşün. Sen iyi olacaksın sağlıklı olacaksın ki vücudun da rahatlasin kendini yeni bebeklere hazirlasin. Ben inanıyorum sana sen çok güçlü bir kadınsın ve mükemmel.bir anne olacaksın. Buraya doğuma 2 ay var hangi beşiği almaliyim diye açtığın başlığa yorum yapacağım
kendine gel toparlan bunu yaşayan ilk sen değilsin sonda olmayacaksin silkelen
![]()
Tutucam inşallah tamam ameliyat ağrılarım bi geçsin inşallah tutacağım.Umarım hepimiz öyleyani düşünün ki küçücük rahmim ve tek tüpüm var ama gebe kalabildim o yüzden sizde kalırsınız eminim
kendinizi pozitif tutun..
Lütfen defalarca aynı konuyu açmayınız, neredeyse her içerik için birkaç defa konu açıyorsunuz yapmayın.Başlık açıp açıp durdum , hadi kızlar tek tüple hamile kalanlar bize umut olur musunuz ?
Teşekkür ederim daha açmam zaten . Peki . Hiç de açmayabilirim artık :) sorun yok . Doktorlar dahi bana biri dış gebelik biri değil derken konu açtım diye beni uyarmanız ne bileyim. Ne diyim.Lütfen defalarca aynı konuyu açmayınız, neredeyse her içerik için birkaç defa konu açıyorsunuz yapmayın.
Bu hem size zarar, zira bilgisi olan üyeler cevap yazsa hangisine cevap yazıldı takip edemiyorsunuz hem de 5 konuya birden cevap yazmaktan sıkılıyor insanlar.
Uyarmak için gelmişken sorunuza da cevap vereyim, evet var.
Komşum evlenmeden önce yumurtalığını saran kistin patlaması sonucu ameliyat olmuş, kistin zarar verdiği yumurtalığı alınmış, peş peşe hamile kaldı 2 tane çocuğu var.
Tek yumurtalıkla hamile kalınmaz diye bir şey yok, yumurtalığınız sağlıklı çalışıyorsa 2 yumurtalıklı kadınlar kadar hamile kalma ihtimaliniz var.
Teşekkür ederim bırakıyorum artık akışına zaten. Haklısınız .Sevgili hemcinsim çok ağır bir süreçten geçmişsin öncelikle geçmiş olsun. Bu süreci yaşamayan bilemez, anlayamaz sizi. Sadece anlayış gösterebilir. Dilerim Rabbimden bu süreci en kolay şekilde atlatırsın. Haddime değil belki ama şu anda bence önemsemen gereken kendi sağlığın, kendi bedenin. Ruhun da yara almış belli. Hem fiziken hem de ruhen biraz kendine ara ver. Çok zor biliyorum ama bu düşünceden bir süre uzaklaş.En azından psikolojik bir destek al.
Yanlış hatırlamıyorsam AMH değerinizde düşük olduğu için bir ara soru sormuştunuz buraya doğal yolla gebe kalabilir miyim diye. Evet kaldınız fakat sağlıksız bir gebelik oldu. Allah'ın izniyle tek tüple de doğal yolla çocuk sahibi olacaksın ben inanıyorum ama biraz kendini rahat bırak, sağlığına odaklan. Senin ilk önce İYİ olmaya ihtiyacın var. İyi olduğunda da eminim ki güzel şeyler seni bulacak. Kendini bu kadar üzme
Herkesin yolu çok farklı, sizin de yolunuz buymuş ama her şey bitmiş değil. Dualarım sizinle![]()
Tek tüple 2 cocugum var, istesem 3. ü çocuğuda yapardım.Başlık açıp açıp durdum , hadi kızlar tek tüple hamile kalanlar bize umut olur musunuz ?
Ben zaten hamile kalmaktan yana doktorlarn korkuttuğu durumu aştım , kalırım .Tek tüple 2 cocugum var, istesem 3. ü çocuğuda yapardım.
Tek tüp sorun değil ki önemli olan yumurtan olsun, rahminde sorun olmasın.
Rica ederim ama mevzuyu yanlış anlıyorsunuz size hiç konu açmayın demedim, tek tüple alakalı 1 tane konu açarsınız üyeler yazar, 5 tane birden açmayın.Teşekkür ederim daha açmam zaten . Peki . Hiç de açmayabilirim artık :) sorun yok . Doktorlar dahi bana biri dış gebelik biri değil derken konu açtım diye beni uyarmanız ne bileyim. Ne diyim.
Tamamdır anladım :) teşekkürlerRica ederim ama mevzuyu yanlış anlıyorsunuz size hiç konu açmayın demedim, tek tüple alakalı 1 tane konu açarsınız üyeler yazar, 5 tane birden açmayın.
İki tüpü alınıp sadece tüp bebekle gebe kalabilecek olanlar ne yapsın peki ?Ben zaten hamile kalmaktan yana doktorlarn korkuttuğu durumu aştım , kalırım .
Ama tekrar dış gebelik yaşama korkusu sardı.
Çok başlık açınca da uyarı alıyorum , halbuki herkesi okudum . Doktorlar bile farklı farklı bir çok şey söylerken benim kafamın karışık olması normal değil mi ? Ama akışına bırakacağım.
Rica ederim, size bu konuda yardımcı olmak için topiğin linkini profilinize de ekleyeyim, bilen birilerinin yardımcı olma ihtimali artar.Tamamdır anladım :) teşekkürler