Tek tüpün tıkalı olması

canım hangi ildesın eğer istanbul da isen hemen Echomar a git orada bir rahim filmi çektir benim iki tüp kapalı idi ameliyat ile bile açılmadı ama orası açtı geçenlerde burada bir arkadaşa da tavsiye ettim oda gitmiş açıldı onun da hatta istersen mesajını sana kopyalayıp atabilirim
Sizin ne kadar oldu tüpleriniz açılalı ? Merak ettim

Sizin ne kadar oldu tüpleriniz açılalı ? Merak ettim
maalesef canım hala beklemede yim mayıs da tam 1 yıl doluyor boş durmadım tüp bebek e başvuru yaptım çapa da raporu çıkarttım haziran da gideceğim inşallah yumurta rezervleri ve eşim de sıkıntı var şu an da hayırlısı artık

maalesef canım hala beklemede yim mayıs da tam 1 yıl doluyor boş durmadım tüp bebek e başvuru yaptım çapa da raporu çıkarttım haziran da gideceğim inşallah yumurta rezervleri ve eşim de sıkıntı var şu an da hayırlısı artık
Muhtemelen tüpler zarar görmüştür işlevini yapamadığı içinde hamile kalamadınız. İnşallah herşey gönlünüzce olsun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏🙏

Malesef bekledim aslında insan bi umut ediyor ama olmadı kısmet perde var çok büyük değil ama bu ay sonu ameliyat olcam rahim filminden sonraki ikinci adetimi bekliyorum

Merhabalar bende aynı sizin yaşadığınız aşamaları yaşıyorum aynı hastane aynı bölüm ve aynı teşhis aynı aşamalar su anda ofis çekimde ameliyat için gün almak için tekrar gidicem siz ameliyat oldunuz mu nasıl geçiyor . Uyutulup mu yapılıyor bı bilgim yok çok araştırıp korkutmak yada bilgi kirliligiylede endiselenmek istemiyorum. Aynı benim gibi birini görünce sormak istedim ☺️

Merhabalar bende aynı sizin yaşadığınız aşamaları yaşıyorum aynı hastane aynı bölüm ve aynı teşhis aynı aşamalar su anda ofis çekimde ameliyat için gün almak için tekrar gidicem siz ameliyat oldunuz mu nasıl geçiyor . Uyutulup mu yapılıyor bı bilgim yok çok araştırıp korkutmak yada bilgi kirliligiylede endiselenmek istemiyorum. Aynı benim gibi birini görünce sormak istedim ☺
Merhaba malesef ameliyat olamadım tam bu yasaklar başlayınca adetime bir hafta kala herşey durdu hastaneler iptal oldu üç aydır bişey yapmadan bekliyorum eşim ve ailem herşey eski haline dönsede yinede göndermiyor herşey boşa gitti yani şans yok bende

Cevat bey le bugun telefonla gorustum gel acalim dedi yarin eger bir doktora gidicem o acmakla ugrasmayalim gel tup bebek yapalim derse ona gitmeyi dusunuyorum ne yapti nasil acildi kac yasindasin ve ve ondan sonra hamile kaldinmi biraz fazla oldu sorum ama cok uzak bize istanbul ve biz daha yeni 600 tl verip filmi cektirdik durumumuzda biraz elverisli degil bisuna gitmek iatemiyorum esim illede gidelim acabilirse kesin dedi biraz bilgi verebilirmisin kuzum
merhaba çektirdin mi hsg ben hacettepede çaışıyorum gürkan çok iyi bir hocadır tavsiye ederim

Back
X