- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
….
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bi durum(( Canım benim Rabbim sana güç versin üzülme inşallah kötü bişey olmaz hiç bir fikrim yok bu konuda ama sana destek olmak istedim
Çok teşekkür ederimKonuyla ilgili bir bilgim yok, sabır dilemeye ve inşaallah diğer bebeğiniz sağlıkla doğar demeye geldim.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır diye umuyorum.
O kadar kötüyüm ki hiç bir bilgi bulamıyorum çift yumurtada sıkıntı olmuyormuş ama tek plesenta olduğu için diğerinin etkilenmesi söz konusu bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum doktor 28. Haftada olsaydı şimdi alırdım dedi zarar vermemesi için Pazartesi perinatoloji ye gideceğim araştırmaya inşallah güzel bişeyler duyarım o zaman a kadar yoksa üzüntüden öleceğimÇok üzüldüm canım, neden böyle bişey olmuş ? Doktorlar ne diyor. Bu şekilde hamilelik nasıl ilerleyecek. Hiç fikrim yok. Rabbim diğerini size bagıslasın. Inşallah bir çıkış kapısı bulunur
Allah yardimcim olsun canim instagramda da cogul gebelik uygulamasinda gordum sorunu.herhangi bi bilgim yok ama allah diger evladini sana bagislasin insallahşuan ki üzüntümü anlatamam Canımdan bi can gitti 19 haftalık kalbi durmuş bebeğimin.. diğer bebeğim de sağlıklı 22 haftalık ama sorun şu ki aynı plesentadan beslenmeleri idi dolaşımları aynı sağlıklı olanı etkileyebilir dendi...ne olacak bilmiyorum doktor üniversiteye sevk etti Pazartesi gideceğim. Lütfen böyle durumu yaşamış yada bildiği bişey varsa anlatabilir mi ? O kadar kötüyüm ki şuan iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var
Sordum canım her yere yazdım ama bişey çıkmadıAllah yardimcim olsun canim instagramda da cogul gebelik uygulamasinda gordum sorunu.herhangi bi bilgim yok ama allah diger evladini sana bagislasin insallah
Inşallah diğer bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım, dualarım seninle. Illaki bir çaresi vardırO kadar kötüyüm ki hiç bir bilgi bulamıyorum çift yumurtada sıkıntı olmuyormuş ama tek plesenta olduğu için diğerinin etkilenmesi söz konusu bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum doktor 28. Haftada olsaydı şimdi alırdım dedi zarar vermemesi için Pazartesi perinatoloji ye gideceğim araştırmaya inşallah güzel bişeyler duyarım o zaman a kadar yoksa üzüntüden öleceğim
Illaki yasayan vardir canim bekle bakalim illaki yazar biriSordum canım her yere yazdım ama bişey çıkmadı![]()
Saol abla allah razı olsun inşallah diğer oğlumu kucağıma alırımRabbim sabır versin canımİnşaallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
İnşaallah canım...Saol abla allah razı olsun inşallah diğer oğlumu kucağıma alırım
Amin inşallahAllah yardımcın olsun canım...
Sağ salim yavrunu kucağına almaya nasip etsin![]()