Tek Yumurta ve Aşılama

Selam kızlar
Geçen ay olacak olan aşılamam yumurta gelişmediği için iptal edilmişti..
Bu ay 1 yumurtam gelişti ve kendiliğinden de çatladı ve aşılamam yapıldı.Ama ihtimalim nedir benim durumumda olan varmı merak ediyorum. Tek yumurta ile ihtimalim çok düşün olduğunu okudum bazı yerlerde :S:S tek yumurtası gelişipte hamile kalan varmı ? Birde dua edin lütfen bu ay hamiş olimmm.. ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah...

canım aşılamada tek yumurta yeterli zaten direk spermi ounun içine enjekte ediyorlar. yeterki kaliteli bir yumurta olsun. zaten yumurta kalitelimi değilmi aşılamada belli olmaz o sadece tüp bebek yaptırdığında laboratuvar ortamında belli oluyor. tüp bebekte yumurta sayısı fazla olsun isteniyor. anladığım senin bir tane antral folikülün olduğu için aşılama yöntemi seçilmiş hiç umutsuz olma. seninde şu an şansın herkes kadar....... hayırlısı ile gelsin bebeğin.......

Çok teşekkür ederim canım ilgin için
yarın herşey belli olucak
bende başlarda çok belirti yaşadım mide bulantısı baş dönmesi hatta bayılma snırım progestan kullanıyodum o yüzden di şimdi sadece bil ağrım ve kasık ağrım var.. DSanırım olmadıı bu çünkü ağrılarım adet ağrısı gibi yarın test yaptırıcam bakalım ..

canım aşılamada tek yumurta yeterli zaten direk spermi ounun içine enjekte ediyorlar. yeterki kaliteli bir yumurta olsun. zaten yumurta kalitelimi değilmi aşılamada belli olmaz o sadece tüp bebek yaptırdığında laboratuvar ortamında belli oluyor. tüp bebekte yumurta sayısı fazla olsun isteniyor. anladığım senin bir tane antral folikülün olduğu için aşılama yöntemi seçilmiş hiç umutsuz olma. seninde şu an şansın herkes kadar....... hayırlısı ile gelsin bebeğin.......

Back
X