Merhaba cnm benimde 1 yumurtam oluştu 19 mm idi 3. Asilamami oldum geçen hafta perşembe günü neden yapmadıklarını açıkladılar mı peki çok garipAşılama tedavisi olucaktim bu ay ama 1tsne yumurtam oluştuğu için 19mm yapmadılar çatlatma iğnesi verdi bu ay normal yolla dene dediler başına böyle bişey gelen varmı bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum
Tek yumurtayla şansım daha düşük olurmuş masrafa sokmak istemedim dedi eğer olmazsa bidahaki ay tekrr gtcem özelde kontrollerim oluyo.siz devletteki yaptnzMerhaba cnm benimde 1 yumurtam oluştu 19 mm idi 3. Asilamami oldum geçen hafta perşembe günü neden yapmadıklarını açıkladılar mı peki çok garip
1 özel iki devlet sonuncusu devlet idiTek yumurtayla şansım daha düşük olurmuş masrafa sokmak istemedim dedi eğer olmazsa bidahaki ay tekrr gtcem özelde kontrollerim oluyo.siz devletteki yaptnz
Şans yüksek olsun diye yapmışlardır canım daha iyi olmuş bence birkaç yumurta oluşunca yapılırsak daha yüksek ihtimal oluyor hem normal yolla da şansın yüksek eğer eşinde sorun yoksaAşılama tedavisi olucaktim bu ay ama 1tsne yumurtam oluştuğu için 19mm yapmadılar çatlatma iğnesi verdi bu ay normal yolla dene dediler başına böyle bişey gelen varmı bilgisi olanlar yazarsa memnun olurum
Aynn eşimde sorun yok aşılama olcak diye umut ederken tek yumurtam olduğu için yapılmadı böylesi daha hayırlıyma demekki çatlatma iğnesi ülkede gebe kalanlar vamridir acabaŞans yüksek olsun diye yapmışlardır canım daha iyi olmuş bence birkaç yumurta oluşunca yapılırsak daha yüksek ihtimal oluyor hem normal yolla da şansın yüksek eğer eşinde sorun yoksa
Ben öyle kaldım canımAynn eşimde sorun yok aşılama olcak diye umut ederken tek yumurtam olduğu için yapılmadı böylesi daha hayırlıyma demekki çatlatma iğnesi ülkede gebe kalanlar vamridir acaba
Sizindemi tek yumurtanın vardı? Bugün öğlen 12de vuruldum çatlatma iğnesiniBen öyle kaldım canım
Yok benim 3 yumurta vardı doktor aşılama ve ililşki çokta Farklı değil dedi daha önce aşılama da yaptırdım 2 kere onlar olmadı hatta 2 tüp bebek olmadı ama normal ilişki ile oldu çatlama iğnesinden 12 saat sonra birde 12 saat önce ilişki olmustu sonrasında olmadı bile nasip işte tutmuş inşallah sizinse tutarSizindemi tek yumurtanın vardı? Bugün öğlen 12de vuruldum çatlatma iğnesini
Cogusu 36saat sonra yazmış onu bekliyorum bende bakalım inşallah hayırlısı olsunYok benim 3 yumurta vardı doktor aşılama ve ililşki çokta Farklı değil dedi daha önce aşılama da yaptırdım 2 kere onlar olmadı hatta 2 tüp bebek olmadı ama normal ilişki ile oldu çatlama iğnesinden 12 saat sonra birde 12 saat önce ilişki olmustu sonrasında olmadı bile nasip işte tutmuş inşallah sizinse tutar
Olacaksa saat çok önemli olmuyor sanırım ben üzülmüştüm olmaz diye ilişki Bile olmadı 12 saatten sonra doktor bana da 36 demişti çok takılma sen saatlereCo
Cogusu 36saat sonra yazmış onu bekliyorum bende bakalım inşallah hayırlısı olsun
Haklısınız olacağı varsa her türlü olur :)iğneden sonra rahim bölgemde biraz sancı ağırlık baskı tarzı hisler oldu sanırım ogneden kaynaklı aradada ıslaklık oluyoOlacaksa saat çok önemli olmuyor sanırım ben üzülmüştüm olmaz diye ilişki Bile olmadı 12 saatten sonra doktor bana da 36 demişti çok takılma sen saatlere
Yumurta çarlarken agrı ve akıntı oluyor bende de olmustu belim karnım agrıdı yoğun akıntı oldu hangi ilacı kullandınız yumurta geliştirmek içinHaklısınız olacağı varsa her türlü olur :)iğneden sonra rahim bölgemde biraz sancı ağırlık baskı tarzı hisler oldu sanırım ogneden kaynaklı aradada ıslaklık oluyo
Gonalf .ozamn henüz bişey yok sayilirYumurta çarlarken agrı ve akıntı oluyor bende de olmustu belim karnım agrıdı yoğun akıntı oldu hangi ilacı kullandınız yumurta geliştirmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?