- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
meraba canım ben ilaç tedavisi oldum yumurta destekleyici ilaçla sadece bir yumurtam gelişti 19 mm oldu ve çatlatıldı o bir yumurtayla Rabbim nasip edince hamile kaldım nasibinde varsa olmayacak diye birşey yokKızlar bugün doktora gittim ovülasyon dönemine girip girmedigimi merak ettim doktor sağ kasıkta 1 yumurta var sadece dedi tek yumurta olması gebeliğe engel mi yada ihtimalleri azaltırmı ?
Benim üç yumurtam vardı sadece 1 tanesi gelişti. Bu hep böyle oluyor Bi tanesi büyüyor ne Zaman gitsem . Üzülme Can'ım yeterki o yumurtan gelişsinBurda okuyorum 2.3.4 yumurtası olanları benim neden 1 tane olmuş kiböyle sanki ihtimaller azalacak ve olmayacak gibi hissediyorum ne kadar çok istersem olmayacakmis gibi kötü bir his işte
Doktor yumurtan gelişmiş birkaç güne catlayacaktır dedi. Hatta enfeksiyon varmış fitil verdi ama 4 gün sakın kullanma yumurtan catlasin ovülasyon dönemini bitir ondan sonra kullanacaksin dediBenim üç yumurtam vardı sadece 1 tanesi gelişti. Bu hep böyle oluyor Bi tanesi büyüyor ne Zaman gitsem . Üzülme Can'ım yeterki o yumurtan gelişsin
Bende tek yumurta ile hamile kaldım.Kızlar bugün doktora gittim ovülasyon dönemine girip girmedigimi merak ettim doktor sağ kasıkta 1 yumurta var sadece dedi tek yumurta olması gebeliğe engel mi yada ihtimalleri azaltırmı ?
Enfeksiyon bitsin Can'ım sonra hamile kal inşlh. O fitil Bi aya düzeltiyor zaten. Gece yatmadan önce kullanıyorsunDoktor yumurtan gelişmiş birkaç güne catlayacaktır dedi. Hatta enfeksiyon varmış fitil verdi ama 4 gün sakın kullanma yumurtan catlasin ovülasyon dönemini bitir ondan sonra kullanacaksin dedi
Enfeksiyon bitsin Can'ım sonra hamile kal inşlh. O fitil Bi aya düzeltiyor zaten. Gece yatmadan önce kullanıyorsun
Cnm tedavi surecinde degilsen bir yumurta gayet normal aslinda bir kadin bir ayda sadece bir yumurta uretir die biliyorum tedavi asamasinda olan fazla yumurtalar seni bir ay yaslandiriyo die dr aciklama yapmisti bi kere tv izlemistim yani gayet normal sikma canini akisina birak boyle dusunursen strese sokarsin kendini
Kendine olumlu sinyaller ver cnm bebegim gelicek karnini sev bu sefer olucak de olumsuz hic dusunme oglumda bir sene de hamile kaldim bunda olumsuz hic dusunmedim ben bu sefer beklemiycem dedim karnimi sevdim konustum erkenden geliceksin biliyorum die kendimi hazırladım 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendjm rabbim bu ay sanada nasip etsin guzel haberler alirsin insallhİnşallah canım bu ay doğum günüm artık en güzel hediyemin haberini almak istiyorum yinede Rabbime bıraktım
İnşallah bitanem artık buna çok ihtiyacım var :)))Kendine olumlu sinyaller ver cnm bebegim gelicek karnini sev bu sefer olucak de olumsuz hic dusunme oglumda bir sene de hamile kaldim bunda olumsuz hic dusunmedim ben bu sefer beklemiycem dedim karnimi sevdim konustum erkenden geliceksin biliyorum die kendimi hazırladım 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendjm rabbim bu ay sanada nasip etsin guzel haberler alirsin insallh
Ozkan hayırlı haberlerini bekliyoruz Can'ım.İnşallah canım bu ay doğum günüm artık en güzel hediyemin haberini almak istiyorum yinede Rabbime bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?