tekirdag çerkezköy civarında kadın doğum doktoru

meryem8456

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
44
0
16
Tekirdağ
arkadaslar ıkı yıldır tekırdag çerkezköy'de yasıyorum.Burada pek fazla tanıdıgım yok.Iyı bır kadın doğum doktoru arıyorum.(bayan)Yardımcı olursanız çok sevınırım.

canım merhaba bende çorluda yaşıyorum..benim doktorum Özel Optimed hastanesinde Gökhan bey...
sana çerkezköy Optimed den Op. Dr. Funda DOĞAROĞLU ve Op. Dr. Hafize ÇAMDERE yi öneriyorum...
bilgi almak istersen eğer özeldende bilgilendirebilirim..

eğer erkek deseydin, iki doğumumu da yaptıran Yekta Önder'i şiddetle önerirdim...yine de aklında bulunsun canım...

özel optimed hastanesinde dr funda doğaroğlu nu öneririm canım bende kontrollerim için ona gidiyorum ve gayet memnunum kendisinden tavsiye ederim

çok tesekkur ederım kızlar ben kasım ayında funda hanıma gıtmıstım zaten pek fazla ılgılenmedı gıbı geldı bana ama çok fazlada secenegım yok sanırım.

canım merhaba bende çorluda yaşıyorum..benim doktorum Özel Optimed hastanesinde Gökhan bey...
sana çerkezköy Optimed den Op. Dr. Funda DOĞAROĞLU ve Op. Dr. Hafize ÇAMDERE yi öneriyorum...
bilgi almak istersen eğer özeldende bilgilendirebilirim..

tatlım ben sıtede yenı oldugum için sana ozelden yazamıyorum ama sormam gereken seyler var

eğer erkek deseydin, iki doğumumu da yaptıran Yekta Önder'i şiddetle önerirdim...yine de aklında bulunsun canım...

funda hanıma tekrar gıttım ama ben pek memnun kalmadım.5 cm cıktı yıne kıstım.Ama hiçbır tedavı falan uygulamadan bana dırek tup bebk onerdı ve sadece 8 aydır korunmuyoruz.Tavrı ve uslubu bana pek iç acıcı gelmedı.Konusma tarzı falan çok sert ve ınsanı hiç rahatlatmıyo yekta beyı nerede bulabılırım hangı hastanede çalışıo yardımcı olurmusun bana

Kızlar reyap hastanesinde özlem özere giden var mı aranızda ben doktorumu değiştirmek istiyorum arayış içerisindeyim vede bayan olması gerekiyor yardımcı olabilir misiniz

silivri anadolu hastanesininde meral solak vatandost iyi ve ilgili bir doktor çerkezdeki birkaç özel hastanenin yaptığı gibi yolmaya ve başından salmaya çalışmıyor
ayrıca çerkezden ücretsiz serviside

Ben de henüz doktora karar vermedim. İlk kontrolümde Funda Doğaroğlu'na gittim. Bana gayet samimi geldi. Ama operasyonları konusunda endişem var. Benim için bayan erkek farketmez önemli olan cerrahisi ve ilgisi. Özel Çerkezköy'de Salih DURAL'A gitmiştim. o da gayet ilgili ve herşeyi sormadan söylüyo. Ancak çok yoğun bir doktor çok hastası olduğundan randevu almak zor oluyor. Son olarak da Optimed'de Nevzat KOÇ var onu deneyeceğim. Ben de çok kararsızım birine güvensem doğuma kadar değiştirmek istemiyorum birdaha.

kızlar ben hala dr arayısındayım çerkezköy ozel hastanesınde salıh dural varmıs aranızda taıyan yada hastası olan memnun kalan var mı....

ben gidiyorum canım. şu an için memnunum.kontrollerde açıklayıcı bilgiler veriyor, kafanda soru işarerti kalmıyor böylece. ama gidip bizzat görmende fayda var.

Çorlu vatan hst. Orhan ateşer kesinlikle mükemmel bi doktor.

Ben şu an çerkezköy'de Salih Dural'a gidiyorum. İlgili iyi bir doktor. Ama inanılmaz yoğun. Muayeneye nasıl girip çıktığımızı anlayamıyorum bile:) İrmet'de İlke Hanımı da çok öneriyorlar. Bir kez de ona gidip değerlendirmek istiyorum. Birçok kişi tavsiye etti.

Back
X