Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette teyzem yaptırmıştı da tutmuştu ama bebek düştüKızlar Çerkezköy de tüp bebek yaptıran var mı ?
MerhabaDevlette teyzem yaptırmıştı da tutmuştu ama bebek düştü
İrmette levent hoca yapıyormuş tedaviyiKızlar Çerkezköy de tüp bebek yaptıran var mı ?
Aa Cok.pardon şimdi sordum annemi arayıp onun ki farkliymis eşi falan çalışmıyordu bu yüzden yardım etmişlerMerhaba
Çerkezköy devlet hastanesinde mi ? Bildiğim kadarıyla yapılmıyor orada
Levent hoca iyiidr benim doktormda Sezer neydi tuo bebek yapıyor mu bilmiyorum ama ben tedavimi onda gördüm aşılama ile hamile kalmıştımİrmette levent hoca yapıyormuş tedaviyi
işlemler içinde istanbula gönderiyormuş
bende kendisine gitmeyi düşünüyorum
çorlu da yapan doktorlar da var
onlar da yumurta toplama ve transferi istanbulda anlaşmalı oldukları hastanede yapıyorlar
merhaba, benimde doktorum Çorlu'da Kemal bey. 21 martta transfer oldum. 4 nisanda da test günüm bekliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahİrmette levent hoca yapıyormuş tedaviyi
işlemler içinde istanbula gönderiyormuş
bende kendisine gitmeyi düşünüyorum
çorlu da yapan doktorlar da var
onlar da yumurta toplama ve transferi istanbulda anlaşmalı oldukları hastanede yapıyorlar
Ben kemal beyde daha önce tedavi olmuştummerhaba, benimde doktorum Çorlu'da Kemal bey. 21 martta transfer oldum. 4 nisanda da test günüm bekliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Ben kemal beyde daha önce tedavi olmuştum
ilgili bir doktordur kendisi
asistanları da aynı şekilde
ama benim gebelik devam etmedi
sağlıksız olduğu için kürtaj olmuştum.
inşallah size nasip olur
İnşallahBen kemal beyde daha önce tedavi olmuştum
ilgili bir doktordur kendisi
asistanları da aynı şekilde
ama benim gebelik devam etmedi
sağlıksız olduğu için kürtaj olmuştum.
inşallah size nasip olur
Hangi hastanede çalışıyor acaba ? Bir de fiyatlar nasıl dı ? İnşallah pozitif olur sonucunuzİnşallahisteyen herkese nasip olsun
merhaba kendisinin muayenehanesi var. fiyatlar için kendisiyle konuşmanız daha doğru olur. bu arada benim testim pozitif çıktı çok şükürHangi hastanede çalışıyor acaba ? Bir de fiyatlar nasıl dı ? İnşallah pozitif olur sonucunuz
Gözünüzaydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahmerhaba kendisinin muayenehanesi var. fiyatlar için kendisiyle konuşmanız daha doğru olur. bu arada benim testim pozitif çıktı çok şükür![]()
Doktorun soyadı nedir acaba ?merhaba kendisinin muayenehanesi var. fiyatlar için kendisiyle konuşmanız daha doğru olur. bu arada benim testim pozitif çıktı çok şükür![]()
Kemal yıldızDoktorun soyadı nedir acaba ?