Tekirdağ Çerkezköy'de çocuk doktoru

Dilarasusam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
150
70
98
Kızlar Tekirdağ Çerkezköy'de çocuk doktoru öneriniz var mı biz irmette Haluk esmeraya gidiyoruz giden varsa yorum alabilirmiyim

Selam bizde ona gidiyoruz ilk gittigimizde gayet ilgilydi. İkinci gittigimizde fazla ilgili gelmedi bende kararsizim bidaha gidip gitmeme konusunda

Merhaba hanimlar bende yeni tasindim buraya bebegim daha bir aylik. İrmette Ecem hanima gittim ama cokda memnun kalmadim. Surekli gidip memnun kaldiginiz cocuk doktoru var ise lutfen onerin.

Selam bizde ona gidiyoruz ilk gittigimizde gayet ilgilydi. İkinci gittigimizde fazla ilgili gelmedi bende kararsizim bidaha gidip gitmeme konusunda
Evet bende kararsızım o konuda pek ilgili değil ama çokta iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum sadece pek konuşmuyor açıklama yapmıyor

Merhaba hanimlar bende yeni tasindim buraya bebegim daha bir aylik. İrmette Ecem hanima gittim ama cokda memnun kalmadim. Surekli gidip memnun kaldiginiz cocuk doktoru var ise lutfen onerin.
Ecem hanıma bizde gittik Haluk beyin olmadığı bir güne rast geldik çok tatlı bir doktor ama Haluk bey kadar uzman olduğunu düşünmüyorum

Haluk bey dahami bilgili. Ornegin ilk firsatta bebege ilac oneriyormu bu cok onemli. Ben ilk.kizima cok az antibiyotik kullanarak buyutmustum istanbuldaji hekimimden cok memnundum ama simdi orasi uzak. Eger haluk beyden memnun iseniz bide ona gotureyim

Dediğim gibi ben ilgili değil ama çok başarılı ve bilgili olduğunu düşünüyorum sadece çok muhattap olmayı sevmiyor sanırım

Ama bi gidin derim tecrübenizi Benin'lerde paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…