Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tekırdag corluda oturuorum ben pijama ve lohısa takımını aldm lohusa takımı 170 tl pıjamada 70 tl işçi hanından aldm sonucta hastanede ve evde gıyıceksın benm gelen gıdenm cok olur dıe ıyısını ve guzelını tercıh ettm yoksa banada kalsa fıyatlar ucuk ama ilk dogm olunca özenılıyo![]()
Sagol cnm, amin !Sağlıkla ve hayirlisi ile kucaginda göstersin evladını Rabbim inşallah
evet corludan aldim işcihanlar var orda her aradıgımı buldm acıkcası norml dişardaki dukkanlara göre daha uygun bence :)Cnm sen Çorludan mı aldın ?
evet corludan aldim işcihanlar var orda her aradıgımı buldm acıkcası norml dişardaki dukkanlara göre daha uygun bence :)
tekırdagdan pek bilemıcem ama oralara geldıgım kadariyla bu tekıraya gıden bı cadde var oralarda cok guzel yerler vardı bu ıc camasır satılan yerlerdede vardır umarım gonlune gore bişe bulabilirsınBen Tekirdağdayım cnm..
arkadaslar elimde toptan fiyatina bilindik markalarin lohusa pijama gecelik takimlari mevcut dileyen ozelden yazabilir yada instagram adresimden urunlerime bakabilir