Tekme

meltemgul8

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
386
54
18
28
Kozlar 20+4 üm ama tekme hiç atmıyor ve hareketlerini de bir gün hissediyorum bir gün hiç hissetmiyorum ne bu böyle

Kozlar 20+4 üm ama tekme hiç atmıyor ve hareketlerini de bir gün hissediyorum bir gün hiç hissetmiyorum ne bu böyle
Merhaba. 20+6’dayım. Günde 1-2 kere ufak kıpırtılar hissediyorum. Daha hiç tekme atmadı. Zaten bu haftalarda hareketlerin çok düzenli olması beklenmiyormuş.

Çok normal daha küçük ve attığı tekmeler bu nedenle o kadar güçlü değil zaten ilk dönemlerde düzenli hareketler beklenmiyor merak etme

Canım ben 21+3üm daha bu hafta bariz hissetmeye başladım geçen hafta benim de bazen birkaç gün hiç bi hissim olmuyordu doktora da sordum gayet normal yeni yeni birkaç hafta içinde iyice hissetmeye başlarsın dedi. Hissedilir şekilde tekme de 2 gün önce attı 1 kere başka olmadı. Yani demek ki yeni yeni hissedeceğiz merak etme

Ay çok teşekkür ederim

Merhaba. 20+6’dayım. Günde 1-2 kere ufak kıpırtılar hissediyorum. Daha hiç tekme atmadı. Zaten bu haftalarda hareketlerin çok düzenli olması beklenmiyormuş.
Evet ya böyle çok hafif hareket hissediyor gibiyim ama eminde olamıyorum umarım ilerleyen haftalarda hissedebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…