- Konu Sahibi incirrecelim
ben facebook yada telefon karıstırmıyorum ki sifresini bana ta en basta veren kendisi ki benimkini bilmiyor cunku ben de onun ozelıne grmem o da benimkine girmesin ben girdim 1 seneye yakındır girmezken, kurcalamak bi tarafa dursun ark listesine bile bakmam arama motoruna bi isim yazarken cıktılar karsıma. ee buna da bisey demeye hakkım olsun bi zahmet
kanka değiliz biz .

Valla bizim aşkımızın ve evliliğimizin sebebi facebook olduğu için teknoloji ilişkiye zarardır diyemem ben. Facebook'ta tanışıp evlenince, bakış açım böyle oluyor.
Benim asıl merak ettiğim mevzu ise, konu sahibi sevgilisinin, eksi kız arkadaşlarının isimlerini nereden biliyor?
Ayrıca, fecabook takip ederek, telefon karıştırarak düpedüz saygısızlık ediyorsunuz. Saygınız ve güveniniz yoksa yol verin gitsin, bu ne böyle ya. Aynı şeyin kendime yapıldığını düşündüm de, parçalarım herhalde eşimi, sevgim saygım biter. Bana güvenmeyen adamın benim yanımda işi olmadığı gibi, güvenmediğim erkeğinde yanında olmam. Şu kadınların kendini düşürdüğü bu duruma üzülüyorum gerçekten.