Teknolojik evler........

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
131
688
63
Bu evlerin teknolojisi çok fazla!

52484_ev.jpg

Yağmur damlalarını daha atmosfere girmeden algılayıp pencereleri kapatıyor, siz gelmeden çayınızı demliyor.

Akıllara durgunlak veren akıllı evler 300 bin liraya satılıyor...Konya`da bir inşaat firması tarafından yapılan evler iklim sensörü sayesinde yağmur tanecikleri henüz atmosfere girmeden önce otomatik olarak devreye girerek camları korumaya alıyor.

Lüks otel konforundaki dairelerin çoğunluğu, büyüklüğüne göre 300 ile 350 bin lira arasında satışa sunuluyor.

.... İnşaat tarafından yapılan rezidans tarzı binada, kablosuz internet, havuz,alışveriş merkezi, spor salonu bulunuyor. 170 ve 200 metrekarelik dairelerden oluşan akıllı binada
yağmur yağdığında kapanan panjurlar,güneş açınca açılıyor.

Arabanızla garaja girdiğinizde isteğinize göre evinizdeki televizyon açılabiliyor.

HER EVDE SES YALITIMI

Duş siz evinize gelene kadarmhazır oluyor. Mutfakta çay seti devreye giriyor. Ses yalıtımı sayesinde kendinizi sınırlamadan sinema keyfi yaşayabiliyorsunuz. LCD plazma ve multimedya sistemi sinema moduna geçildiğinde odanın ışığı otomatik olarak azaltılıyor.

Bana bu evden 1+1 bile yeterdelikafadulden en çok da duş ve çay olayını sevdim:delphin:

çok güzel gerçekten yaa:kahve:
tek bir kötülüğü var o da hareketsizlikten kilo alma durumukaydirigubbakcemile3

Hmm biliyorum ben bu evleri
Bi filmde izlemiştim yani biliyorum derken filme konu olmuştu ev çok kullanışlı olsa gerek
Adam arabasını park ediyor kahvesi hazır tabii kahveyi alıp sıcak kuvete ohhhh keyif işi valla
Sabah kalkma saatine göre çayın yada kahven yine hazır

gerçekten çok güzel bir uygulama akıllı ev ama bazen bana çok samimi gelmiyor sadece .....Otel kadar lüks ve konforlu evler kavramı sanki çok soğuk bir ifade......gerçi zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derler :))) alan güle güle otrusun.....

Back
X