Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki illa alınan şube ye mi gitmek gerek ??
degişim içn fatura yeterli midir acaba.yoksa kimin fatura kimin adına kesildise onun mu olması gerek..cok soru soruyorum ama orayı arayamıorm 5.bucuk'ta mesai bitmş malesef..
faturayla birlikde aldığın ürünün kutusunun içinde ne varsa hepsinin olması gerekir başka bişeye gerek yok eğer eşinin adınaysa sen halledebilirsin ama başka biriyse kendisi gitmeli
çok teşekkür ederim .. yarın bunu halletmeliyim. duruyodur hala o zaten dün aldık telefonu .
mutlaka bişey bulucaklardır zaten.ben sansımı denicem yinede bi gidip..
Bak servisten değişim raporu olmadan değiştiremeyiz diyecekler muhtemelen kutu açıldı değilmi? Biraz çığırtkan olman lazım hediye geldi vs. yoksa şansımı deneyecem ile olmaz bu iş.
hmmmdogru aslında kullanamıyorum falan dicem.hediye geldi demek iyi fikir.. biraz sinirliym zaten bu telefon yüzünden o ana kadar iyice biriktirip orda bi patlama yapmalıyım.. sonçta iade etmicem deiştrcem . bi eksigide yok kutunun falan .olmadı cıkar başka bi şubeye giderim. bi şekilde halledilir.
gerçi teknosayla davalık olan cok kişi okudum ama başıma gelmez umarım..
Teknosa zaten bu konuda bayağı kabarık firmadır.Cep telefonu gibi bir çok ürünün değişimi olmuyor aslında insiyatifli olmak gerekiyor abartan müşterilerde var elbet.
Sen dediğim gibi hediye geldi açtım gördüm ama kullanamıyorum bir ay mı beklecem şimdi sizin servise göndermenizi servisin onay vermesini ben telefonsuz napıcağım peki vs.sesin yükselsin yaparlar.
evt evt teşekkür ederim.aklıma gelmemişti.pek iyi niyetliyim sanırım. sonçta faturada da iade degişim şartları var.yani bu mümkün. iyi laf yapmam gerek..
gerçektende içime sinmedi telefondan rahatszlk duyuyorum garip bi şekilde![]()
Ben kötü niyetlimiyimTelefon marka model nedir niye içine sinmedi ?
abimden satıcıdan etkilenip aldım pazar günü sony ericson expria neo v modeli..htc'lerde kaldı gözüm ama beyaz falan filan derken almış bulundum.androit 4.0 gerçeltn geliştirilmş ama ben samsungtan başka bi marka kullanmıorm.pc de de telefondada her türlü elim aklım samsunglara gidio..ilkkes böyle almış bulundum..
ne bilim işte.ayarlarna ekranına kamerasna bakıorm evt güzel ama istemiyorum ya :) dogrusu ne alıcamı da bilmiyorum yerine