TEKNOSA degişim yapıyo mu ??

tamam hemen bakıyorum.bu kutu neden cabuk doluyo sankii :19: evt androit 2.1 de hala bazı samsunglarda. ama ilk işim kılıf almak olcak teşekkür ederim sana cok

Rica ederim ne demek bu klüp boşuna kurulmamış valla bende neler öğreniyorum burada. Samsung desteği de kötü ya bende de var androidli bi model ben iş yerindeki bilgisayarcıya versiyon yüklettim sorunlu iyileştirme bekliyorum şimdi bi daha yükleyelim diye.

Rica ederim ne demek bu klüp boşuna kurulmamış valla bende neler öğreniyorum burada. Samsung desteği de kötü ya bende de var androidli bi model ben iş yerindeki bilgisayarcıya versiyon yüklettim Türkiyeye destek sonradan geldi o gelene kadar oo ben geçmiştim.

düşünmeden laptop'umda samsungdan aldım ben ama ilk oldu sony.yani zor bu telefon işi aslında.okdr para veriliyo sonçta degecek bişi olması lazım hem içine sinecek hemde saglam olcak..neseki kurtuldum bu sorundan.keşke dün açsamışım bu konuyu :emir_bebek:

Son düzenleme:
düşünmeden laptop'umda samsungdan aldım ben ama ilk oldu sony.yani zor bu telefon işi aslında.okdr para veriliyo sonçta degecek bişi olması lazım hem içine sinecek hemde saglam olcak..neseki kurtuldum bu sorundan.keşke dün açsamışım bu konuyu :emir_bebek:

Bak laptop ayrı olay onda da Sony alınmaz Hp alınmaz Toshiba alınmaz :D Oralara hiç.girme.

:23:şakaydı zaten ben elimi bile uzatmam o işe..ben birini kovarım sonrada kovulurum zaten sinirli bi yapım var..

şimdiki bu güzel meslek nedir acabaaaa

Sekreterlik :) oturuyorum akşam beşe kadar telefon trafiği o kadar internet dibimde karışan görüşen yok.

Back
X