tekrar aynı şeyleri yaşayamam

nurgkhnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
13
0
0
İzmir
kızlar 2 gün öncede konu acmıştım ama bugün yaşadıgım onu unutturdu. 5 yıllık bi ilişkim var demiştim askerden 2 yıl önce geldi bi yıl iş aradı bi yıldırda biyerde calışıyodu ama adamlar sigorta yapmamış buda kavga edip cıkmış ben bunu başkasından duyuyorum. benim yeniden işsizlik problemi cekmeye gücüm yok ayrıca bi haftadırda işe gidiyom diye kandırdı beni ayrıldım ama içim cok acıyo beni üzmemek için söylememiş şimdi daha iyimi oldu yaniiiii ne zaman işini kurcakta evlencez ben daha ne kadar bekliycem bi fikiir verin neolur

ayrılmak için çok fevri davranmışsın,sigorta da lazım bir yerde günümüzün durumunu biliyorsun..özel hastanelerde muayene 100 tl ise sigortalılara 30 tl .. sence de önemli değil mi?.kavga etmekte de gayet haklı,hatta ödemedikleri sigortanın parasını arkadaşına iade etmemişlerse de şikayet etsin o iş yerini ..1 yıldır oyalamışlar,napsın adamcağız..işten çıkması,ömrü boyunca da çalışmayacak anlamına gelmez .. bence haksızlık yapmışsın arkadaşına :26:

yalan söylemesi kabul edilir birşey değil tabi ama bunu ne niyetle söylediğinide az çok tahmin edebilirsiniz sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz sonuçta

ve çok fevri davranmışsınız sigorta herşey demektir çalışanlar için ilk önce bunun farkına varın sevgiliniz çok iyi yapmış hatta az bile yapmış ben olsam şikayet ederdim direk

sizide anlıyorum artık birşeyler olsun istiyorsunuz ciddi anlamda ama herşeyin bi zamanı vardır

hakkınızda hayırlısı olsun inş...

dediğine göre iş aramış ama güvenim zedelendi

bu konuda güveninin zedelenmesi çok abartılı bence hayatım ..yalanın büyüğü küçüğü olmaz tamam anladım da ama sonuçta seni aldatmamış,belli ki iş konusunda çok hassasın bundan dolayı saklamış olabilir..o yeterince işsizliğin stresine girmiştir,hele ki ilişkiniz ciddi boyutlarda ise..sende destek olup yanında duracağına,arkadaşını terk ediyorsun tatlım dediğim gibi haksızlık etme ..

Maddiyat bir ilişki için yok sayılamayacak kadar önemli bir unsur, nice birbirine aşık çiftlerin yuvaları yıkıldı ayrıldılar bu yüzden. Mantıklı düşün, bu senin geleceğin. Doğalgazınız kesildiğinde birbirinize sarılıp ısınamazsınız.

AÇIK KONUŞACAĞIM BELKİ SENİ ÜZEBİLİR
sorumsuz, başarısızlıklarını gizleyen net olmayan bir insan ile evlenirsen hayatın boyunca sorun yaşayacaksın.
evlendiniz diyelim kötü birşey oldu işten ayrıldı kovuldu diyelim borcu var altından çıkamıyor san bir söyleyecek iki söyleyecek sonunda sende haklı olarak kızacaksın bu sefer gizli yapmaya çalışacak işler daha sarpa saracak bunun örneklerini o kadar çok gördüm ki sorunlu adamları adam etmek gibi bir gaye edinmişiz kendimize.

özel sektörse her zaman işsiz kalma olasılığı var,sen bu durumda şuna bakmalısın,işsiz kaldığında tembek ve çekingen mi davranıyor iş arama konusunda,gerektiğinde ekmeğini taştan çıkartan derler ya öyle olabilir mi,edindiği iş tecrubeleri işsiz kaldığında daha kolay iş bulabilme yönünde mi ilerliyor vs.sigorta yapmayarak kandırdılarsa niye kızıyorsun ki,haklı burada.sen sanırım nişanlın bir işe girecek hiç çıkmayacak ve çıkarılmayacak gibi düşünerek yaptın planlarını,evlenmeye odaklanmışsın sanırım.saklama konusuna gelince bunu iyi gözlemle,benim eski eşimin ben üzülmeyeyim diye benden sakladığı şeyleri saysam dudakların uçuklar,evet hiç öğrenmedim ve üzülmedim çok haklıymış saklamakta:))demek istiyorum ki bu alışkanlığa dönüşecek bir durumsa aman ha derim..

Onun da çalışması gerekiyor, işsizlik büyük problem evet; peki sen çalışıyor musun?
Kendini idare edecek paralar kazanıyor musun?
Yoksa sadece ondan mı bir şeyler bekliyorsun?

ön muhasebede çalışıyorum bende kendimi idare ediyorum ama o cok pısırık artık bu durumuda bıktırdı hakkını savunuyo ekmeğini taştan cıkaramıyo sürekli bi bahane bi çekimserlik bi uyuzluk hey allahım sinirim bozuldu.üstelik sanırım benden maddi beklentisi var bunu düşünmek bile beni kötü ediyo

Onun da çalışması gerekiyor, işsizlik büyük problem evet; peki sen çalışıyor musun?
Kendini idare edecek paralar kazanıyor musun?
Yoksa sadece ondan mı bir şeyler bekliyorsun?

kesinlikte katılıyorum sana canım. sevginden o kadar kolay vazgeçme, sadece evlenmeden önce olmamalı iyi günde kötü günde yemini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…