• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar barışmak istiyor

hanımlar size danışmak istedigim birşey var, aslında size danışmak istedigim milyonlarca şey var, bu siteyi buldugum için çok mutluyum bana akıl lazım.
şimdi durum şu 2 yıldır süren bi ilişkim var uzun zamandır ayrıydık ama kopmadık bu adam bana çok acı verdi 2 yıldır verdigi üzüntüden canımdan can gidiyor resmen. ama çok normal bi insan degil ailesinden ilgi ve sevgi görmemiş biri. beni çok sevdigini biliyorum ama yanlış davranışları, bana yaptıkları, hataları çok fazla benimde yaram çok fazla bu sebeple. kopmanın en dogrusu oldugunu bende biliyorum kopmak en normali. ama hissettigim ve ondan bana gelen sevgi kolay bulunur cinsten degil. 'aman bunları bunları yaptıysa boşver seven yapmaz' mantıgıyla hareket edemiyorum çnkü ne sevenler var bunun yaptıgı iyi şeylerin binde birini yapmamış. şuan yine barışmak istiyor. napmalıyım bilmiyorum gerçekten. annemin beni sevdigi nasıl kesinse bununkide öyle ama bidaha acı çekmek istemiyorum. benden başka bişey paylaşabildigi biride yok. çok arkadaşı var ama anlatmaz onlara. sevgisi tam ama davranışları sorunlu nasıl yürütücegini bilmiyor saçma sapan şeyler yapabiliyor. bende artık bu kadar şeyden sonra benim istediklerimi yapsın benim gönlümden geçeni yapsın istiyorum kızlar haksız mıyım? bencil miyim saygısızlık mı bu? ben çok acı çektim eger bişeyleri kabul ediceksem artık ben söylemeden benim istedigim şekilde davranmalı diye düşünüyorum hakkım diye düşünüyorum?
birazda barışırız mantıgı oturmuş kesin bitebilcegini hiç düşünmüyor. bidaha bana ulaşamıyacagını filan en kötü giderim evine diye düşünüyordur.
seviyorum ve sevildigimide biliyorum. çok emek verdim bu işe ben vazgeçip boşa harcamak istemiorum ve karşımda istedigim o iyi özenli adamı bi kez daha görmek istiyorum. açık açık konusmam gerekirse ben söylemeden tartışmadan kötü duruma azarlayan durumuna düşmeden istedigimi yaptırabilmek istiyorum. haince isteklerimde yok yani :1: sadece üzülmek istemiyorum:) söyledigim şeyi çirkin bişeymiş gibi algılamayın ama 'ben nasıl adam ederim bunu'?

Erkek arkadaşınızla neden ayrıldığınızı anlayamadım kusura bakmayın lütfen...
Sadece "adam etmek" kavramının size ait olmadığını söylemek istedim.
Adam kendi isterse hayatını,davranışlarını değiştirir,olumlu işler yapar ve adam olur.

Gunaydin,
Ne yazik ki can cikiyor huy cikmiyorum. Bahsettigin tarzda bi deneyimi hayatimda 2 defa yasadim. Kimse adam olmuyor. Ozle alakali bisey bu, aileyle, gecmisle, yasadiklariyla ve kulturle. Omur boyu yasadigini ve edindikleri sen 2 senede degistiremiyosun. Ben 4 sene denefim olmadi.
Iyi ki de olmamis, sonrasinda normal olan, kendi karakteriyle dogustan bnm istedigim gibi biri olan, kafamin denk dustugu biri girdi hayatima. Simdi onla evli, cocuklu ve cok sukur ki mutluyum. :nazar:Her gun daha iyi anliyorum askin tek basina hicbi seye yetmedigini, mantik da lazim.
Gelecekte tanisacagin dogru insani dusun, askindan ve bu adamdan vazgec yoluna devam et derim.
Ilerde ask bitince ne olacak ? Asikken boyle olandan aski bitince korkulur.
Gerci dertlesip akil danisir insanlar ama sonra da cevreyi dinlemez, bildigini okur. Konusan bosa konusur. Sonunda da dinlemedigine pisman olur.
Bu yuzden yasayip kendin goruceksin bence sen de :61:
Allah sabir versin ve yardimcin olsun. Ama sunu unutma ask acisindan kimse olmemis bugune kdr...

Son düzenleme:
malesef cnm huylu huyundan vazgeçmiyor ne yapsan yine sonunda o davranışları yapacaktır diye düşünüyorum

ayrılık sebebimiz bana yalan söyleyip istemiyecegim bi ortama girmesiydi. ama birikmiş şeyler vardı zaten bu yüzden ayrılık sebebini yazmadım. insan isterse degişir kısmına katılıyorum evet olmayınca olmuyor dogru. ama ben dogru düzgün davranmaya yönlendiremezsem kim yönlendirebilirki benim sordugum buydu. nasıl bi tutum gösterebilirim.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

çok normal bi insan degil ailesinden ilgi ve sevgi görmemiş biri. beni çok sevdigini biliyorum ama yanlış davranışları, bana yaptıkları, hataları çok fazla benimde yaram çok fazla bu sebeple.

Aileden başlayan problemler varsa belki psikolojik olarak tedavi görmesi gerekiyordur, size verilecek sözlerle hallolamayacak şeyler olabilir. Yeniden başlamayı düşünmeden önce bir de bu şekilde bakın olaya. Gerekiyorsa bu işten anlayan birilerine akıl danışın, adımlarnızı ona göre atın.

ayrılık sebebimiz bana yalan söyleyip istemiyecegim bi ortama girmesiydi. ama birikmiş şeyler vardı zaten bu yüzden ayrılık sebebini yazmadım. insan isterse degişir kısmına katılıyorum evet olmayınca olmuyor dogru. ama ben dogru düzgün davranmaya yönlendiremezsem kim yönlendirebilirki benim sordugum buydu. nasıl bi tutum gösterebilirim.

Yetişkin bir adama doğru düzgün davranmayı vaktiyle annesi öğretmeliymiş, öğretmemiş (yahut öğretememiş) artık geçmiş olsun... :51:

"Doğru, düzgün davranmaya yönlendirme" vazifesi ailenin, öğretmenlerin, sonra kişinin kendisinindir...

Siz ilişkide seversiniz, sayarsınız ve sadece ikinizi ilgilendiren konularda tavsiyede bulunabilirsiniz... Toplumsal kurallar(yalan söylememe) , insani durumlar(düzgün davranma) konusunda eğittiğiniz adamla aşk olmaz...

Aksi halde annesinden farkınız kalmaz; sizin tabirinizle siz "adam edersiniz" o gider başkasıyla evlenir... Yahut kendini olduğu gibi kabul eden, değişme kaygısı gütmediği birine aşık olur... Örnekleri bol... :68:

adam etmek yerine adam olduğu için olsanız biriyle daha iyi olmazmıydı ???? psikolojisimi bozuk arkadaşının anlamadım ama sende mantıklı düşünemiyorsun bence.. sen onu gerçekten sevdiğinden değil bazen çok ii olduğundan işte sana yaptıklarını beğendiğinden istiyorsun..takıntılık gibi..kusura bakmada böyle bir ilişki olmaz arkadaşım..

iyi oldugundan veya yaptıklarını sevdigimden filan degil, sevmesem naparsa yapsın o kadar üzüntüye katlanmam. kimse katlanmaz. ki bu son derece mantıklı.

o sorunlarinin farkinda olmadigi sürece sen ne yaparsan yap bisey degismez...sonunda bi bakmissin onu degistireyim derken sen degismissin yipranmissin.....hayat cok kisa ondan daha ne iyileri vardir :16:

Back
X