Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar size danışmak istedigim birşey var, aslında size danışmak istedigim milyonlarca şey var, bu siteyi buldugum için çok mutluyum bana akıl lazım.
şimdi durum şu 2 yıldır süren bi ilişkim var uzun zamandır ayrıydık ama kopmadık bu adam bana çok acı verdi 2 yıldır verdigi üzüntüden canımdan can gidiyor resmen. ama çok normal bi insan degil ailesinden ilgi ve sevgi görmemiş biri. beni çok sevdigini biliyorum ama yanlış davranışları, bana yaptıkları, hataları çok fazla benimde yaram çok fazla bu sebeple. kopmanın en dogrusu oldugunu bende biliyorum kopmak en normali. ama hissettigim ve ondan bana gelen sevgi kolay bulunur cinsten degil. 'aman bunları bunları yaptıysa boşver seven yapmaz' mantıgıyla hareket edemiyorum çnkü ne sevenler var bunun yaptıgı iyi şeylerin binde birini yapmamış. şuan yine barışmak istiyor. napmalıyım bilmiyorum gerçekten. annemin beni sevdigi nasıl kesinse bununkide öyle ama bidaha acı çekmek istemiyorum. benden başka bişey paylaşabildigi biride yok. çok arkadaşı var ama anlatmaz onlara. sevgisi tam ama davranışları sorunlu nasıl yürütücegini bilmiyor saçma sapan şeyler yapabiliyor. bende artık bu kadar şeyden sonra benim istediklerimi yapsın benim gönlümden geçeni yapsın istiyorum kızlar haksız mıyım? bencil miyim saygısızlık mı bu? ben çok acı çektim eger bişeyleri kabul ediceksem artık ben söylemeden benim istedigim şekilde davranmalı diye düşünüyorum hakkım diye düşünüyorum?
birazda barışırız mantıgı oturmuş kesin bitebilcegini hiç düşünmüyor. bidaha bana ulaşamıyacagını filan en kötü giderim evine diye düşünüyordur.
seviyorum ve sevildigimide biliyorum. çok emek verdim bu işe ben vazgeçip boşa harcamak istemiorum ve karşımda istedigim o iyi özenli adamı bi kez daha görmek istiyorum. açık açık konusmam gerekirse ben söylemeden tartışmadan kötü duruma azarlayan durumuna düşmeden istedigimi yaptırabilmek istiyorum. haince isteklerimde yok yanisadece üzülmek istemiyorum:) söyledigim şeyi çirkin bişeymiş gibi algılamayın ama 'ben nasıl adam ederim bunu'?
çok normal bi insan degil ailesinden ilgi ve sevgi görmemiş biri. beni çok sevdigini biliyorum ama yanlış davranışları, bana yaptıkları, hataları çok fazla benimde yaram çok fazla bu sebeple.
ayrılık sebebimiz bana yalan söyleyip istemiyecegim bi ortama girmesiydi. ama birikmiş şeyler vardı zaten bu yüzden ayrılık sebebini yazmadım. insan isterse degişir kısmına katılıyorum evet olmayınca olmuyor dogru. ama ben dogru düzgün davranmaya yönlendiremezsem kim yönlendirebilirki benim sordugum buydu. nasıl bi tutum gösterebilirim.