• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar başlamak istemiyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi deren23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deren23

Ziyaretçi
merhaba...
daha önce yazmıştım nişanlımla ayrıldığımı herşeyin bittiğini ve dönüşün olmadığını...
ölede gidiyordu taa ki düne kadar hiç bi şekilde aramadı bende aramamıştım ailemde biliyodu ayrılığı yavaş yavaş alışmaya başlamıştım dün birden iş yerime geldi tam çıkmama yakın şok oldum ne işin var dedim seni çok özledim 1 haftadır krzlere girdim resmen uyuşturucu gibi dolandın bende dedi o konuştukça ben ağladım çık git dedim burdan gelme görmesin gözüm seni çünkü;bana asrının hatasını yaptın öksüz bıraktın yarımdın yarımı aldın dedim sanırım çok dolmuştum boşaldım o ağlamaya başladı çıkma bidaha karşıma dedim canım çok yandı bidaha yakmıcam dedim sadece seni görmek istedim dedi uzaktan izlicekmiş ama olmamış yapamamış bikere kokunu çekim bikere sarılim gidicem dedi iş yerimde tatsızlık çıkmasın die ona ben içeri gidiyorum gelene kadar gitmiş ol dedim geldiğimde gitmişti masamın üzerine not bırakmış yüzüklerini çıkardım hala taşıyodum çünkü...
dışarı çıktığımda kapıda bekliyodu yağmur yağıyor yalvarırım ben götürim dedi önümü kest bindim arabasına ağladı konuştu ben sustum ben ağladım konuştum o sustu artık geri dönüşün olmayacağını söyledim...bittiğini oda biliyor....
size ben imdi ne yapayım diye sormıcam sonuç belli karar verildi ama işte yeniden başladı can yanmalarım...hep böyle alışırken karşımamı çıkıcak ben nekadar desemde onu çok iyi tanıyorum.....

canim kararini vermissin zaten tabi kolay bisey degilki .. daha cok gözyasi akicak belki de.. ama birgün buda gecicek bundan emin ol.. herseyi zamana birakin derim ben.. insallah hersey gönlünce olur canim .. :1hug:

canim kararini vermissin zaten tabi kolay bisey degilki .. daha cok gözyasi akicak belki de.. ama birgün buda gecicek bundan emin ol.. herseyi zamana birakin derim ben.. insallah hersey gönlünce olur canim .. :1hug:

tşk ederim cnm benim 4 yılım geçti onunla hergün bir fiil sadce yatmadan yatmaya ayrılıyoduk.Şimdi hereyimde o var haliyle offf bilmiyorum ama bir an önce geçsin...

canım cok üzüldüm yaaaaa.....işallah hakkında hayırlısı olur....
zor bır durum....hele ayrılıga alısmak ve tekrar karsına cıkması..dahada zorlastırrı...
ayrılık sebebını bılmıyorum...
bittiyse eger dönüşünde yoksa....kalbine sözünü geçireceksin ve asla kendini üzmeyeceksin........
ayrıca dönüş olsa bile tekrar üzüleceksen hiç denem bile....
onu dışardaki her hangı bırı gıbı gör canım....zor am bunu kendıne alıştır....
ve gelmemesıni söyle geliyorsada bır daha onun karşısında aglam ..arabasına binme...
tepkini koy ve bır daha gelme cesareti bulamasın...
sonuçta üzülen sen oluyorsun....

tşk ederim cnm benim 4 yılım geçti onunla hergün bir fiil sadce yatmadan yatmaya ayrılıyoduk.Şimdi hereyimde o var haliyle offf bilmiyorum ama bir an önce geçsin...

canim benim seni cok iyi anliyorum ben 3.5 sene sonra ayrilmistim eski sevgilimden.. cok zordu en kötü sey sevip sevmemek degilde aliskanlik olmustu o zaman icinde okadar cok alisiyorsun ki yanindaki insana birden yok olunca ben simdi ne yapacam diyordum.. ama bak aradan cok yillar gecti aglaya aglaya düse kalka unuttum iste bende.. :dilcikar: ayrilik hic bir zaman kolay degildir canim benim ama olmayinca olmuyor iste.. & sende birgün unutacaksin bundan hic süphem yok düse kalka büyüyoruz iste bizde yerimseniben

neden ayrıldığınızı bilmiyorum,geri dönülmez mi gerçekten ayrılma sebebiniz canm?
eger öyleyse bi süre snra unutrsun...3sene dile kolay tabii...benm de sevilimle sorunlarım var ama ayrılamıyorum işte.alıştım ona...onsuzluga alışmak zor geliyo....zor bi dönem gerçektn ayrılık dönemi...
eger tekrar bi ilişki düşünmüyosan konuşmazsn cnm,arbasna fln binmezsn...o da umutlanır belki böyle davranıyosn diye

tekrar karsına cıktıgında acı cekmemen için yeni bir yol tutmalısın kendine seni aklını oyalıyacak birsey belki yeni bir aşk

ayrılık belliki çok koymuş ona.emin ol barıştığınızda yine aynı adam olacak.kör ölür badem gözlü olur misali şimdi böyle davranıyor.sende kararını verdiysen sakın dönme.
genelde şöyle olur: ilk gelir ağlar reddedersin, sonra seni kazanmak için değişik sürprizler kendini aşan davranışlarda bulunur.en son ümidini kestiğinde çirkinleşmeye başlar.canını yakmaya çalışır,hakaretler eder.. umarım bunları yaşamazsın ama böyle adamların klasik tavrı budur..şayet bunları yaparsa gerçekten ayrılmakta haklı olduğunu anlarsın...

şu,. enişteniz sizehoşgeldin,balım dedi diye olay çıkaran ve bunu taciz olarak nitelendirecek kadar kıskanç olan ve s....git gibi bir küfrü savuran nişanlınız mı
birde sanırım oldukça ilgisizdi... ,
ayrılmışsınız. neler yaşadığını siz daha iyi bilirsiniz tabii. ama bu yazdıklarımda yabana atılacak şeyler değilmiş..
ama sanırım siz hala seviyorsunuz. iyice bir düşünün o zaman... iyi ve kötü yanlarını bir tartın..sonra kesin ve net kararınızı verin.. ..

şu,. enişteniz sizehoşgeldin,balım dedi diye olay çıkaran ve bunu taciz olarak nitelendirecek kadar kıskanç olan ve s....git gibi bir küfrü savuran nişanlınız mı
ayrılmışsınız. neler yaşadığını siz daha iyi bilirsiniz tabii. ama bu yazdıklarımda yabana atılacak şeyler değilmiş..
ama sanırım siz hala seviyorsunuz. iyice bir düşünün o zaman... iyi ve kötü yanlarını bir tartın..sonra kesin ve net kararınızı verin.. ..

ewet aynen o nişanlım ayrıldık ama şimdide deli gibi peşimde az öncede msj attı msjı aynen yazıyorum...
seni artık daha iyi anlıyorumnefesim kesildi susuz kaldım ALLAH bana yardım etsin bu nasıl sevgi bu nasıl aşk biri bana anlatsın çıldıracağım yazmış cvp vermedim tabi msjların arkası geldi son restimi yine çektim yolun ve şansın açık olsun dedim bilmiyorum karşıma yine çıkarmı çıkmazmı ama bidaha iş yerime geldiği an o iş yerinden çıkıcam hattımı değiştiricem kendsinede söledim beni bunlara mecbur etme dedim dediği tek şey tamam karşına çıkmıcam ne olur ordan çıkma hiç diilse arada bir seni uzaktan görürüm allahım ben bu adamla ne yapcam...
[/COLOR]

o aglamış siz de ağlamışsınız seviyorsunuz birbirinizi sebep ne peki aldatma mı neden ayrıldınız?eger okypete nin dedigi gibiyse kıskançlık çok çok can yakıcı olabiliyor barışmayın derim ..

o aglamış siz de ağlamışsınız seviyorsunuz birbirinizi sebep ne peki aldatma mı neden ayrıldınız?eger okypete nin dedigi gibiyse kıskançlık çok çok can yakıcı olabiliyor barışmayın derim ..

kıskançlıktan ziyade başka konular vardı..ama kıskançlıkları yüzündende yapmadığı kalmamıştı....

aman tanrım bu nedir allah aşkına :kızgın:..
yapma rica ederim, bu yaptıkları az buz şey diil.. şimdi seni kaybetmiş olmanın etkisiyle öle konuşuodur seni anlıorum filan die..

sabırlar dılıyorum napiiimm ...
umarım cabuk atlatırsıncnm

maalesef bende hayatımdan bir inasnı bikere çıkartırım ve birdaha hayatımda yeri olmaz ben onu dün hayatımdan tamamen çıkardım benim için bitti zor olcak zaman alcak onu unutmam çünkü böyle zamanlarda mutsuzluklar diil nedense yaptığı iyi şeyler mutlu günler insanın aklına gelir ama ben yenilmicem.....

bir elma var.. çok güzel duruyor...kıpkırmızı kocaman bir elma.. ye beni diyor..yemeye başlıyorsunuz ama birde bakıyorsunuzki çürümeye başlamış içten içten..kenarda kıyısında köşesinde çürümemiş yerler var.. ordan yemek istermisiniz buraları çürümemiş diye yada iğrenerek bu elma çürümüş deyip atarmısınız?

eğer kıyısından yemeye devam ederseniz çürümüşlüğün kokusunu yinede alacaksanız..tad olarak elma tadı ama çürümüşlük kokusu

komple ataıp yemezseniz yeni bir elma deneyip yemek isteyeceksiniz.. ve belkide hem dışı güzel hemde içi çürümemiş olan bir elma olacak bu seferki...

yorum size kalmış..yeni ve taptaze bir elmamı yoksa çürümüşe devammı?

sevgiler

:( keşke hiç ayrılıga adım atmamıs olsaydınız....

bende nişanlımla bircok kez bu noktaya geldim.ne kadar tortusu kalır bu seylerin desekde ben katılmıyorum. evet tamamen yok olmuyor ama bircok kez de iyiki çekip gitmemişim.ya da iyiki benden koparmamış kendisini diye şükrediyorum.

ben herkesden farklı düşünüyorum. eger için acıyorsa birkez daha dene. şimdi onu unutmak için harcadıgın zamanı onunla geçir derim ben.hem değerlendirmiş olursun.
yine aynı acı tadı alırsan emin ol o zaman unutmak için bu kadar caba sarfetmiceksin.
ama böyle acı cekerek ayrılmayın

eğer işin içinde aldatma yoksa anlattıklarına da bakarsak Kesinlikle bir kere daha deneyin derim.İFRİT in de dediği gibi bende eşimle nişanlıyken çıkarken çok kavga ettim ne sözler duydum ne sözler ettim.ayrılığın eşiğine geldim ama yapmadım sevgim için savaşmayı seçtim hiç yılmadan bıkmadan.şimdi 6 aylık evliyim ve hiç pişman olmadım iyi ki de savaşmışım diyorum.bence sizin aşkınız da son bi şansı eminim hak ediyordur...

bencede olayıda biraz daha açarmısınız.tam olarak sorun neydi nden affedemiyorsunuzz.kıskançlık hariçç o konuyu biliyorumm..

Back
X