• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar başlangıç mı?Kararsızlık hastalığına tutuldum

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slm lar 23 yaşındayım 1 yıl önce erkek arkadaşımdan ayrıldım 2 yıl beraberliğimiz vardı anlaşamıyorduk ve çeşitli sebepler bıraktım onu herşeyi sildim attım msn den sildim ama msn yi yine kullanıyordum 1 yıl sonra maillere baktığımda doğum günümü kutlamış ve benle tekrar barışmak istediğini ve çok değiştiğini söylüyor ablamlara tartışmalarımızdan bahsetmiştim onlar onaylamıyor kesinlikle bende çok çaresizim napıcamı bilmiyorum,artık ne doğru ne yanlış bilemz oldum görücü usulü ile de biri ile tanıştırıldım ona da tutunamadım olmadı ayrılmak istedi bana layık değilmiş bitii o da ve 1 yıl sonra eski erkek arkadaşımm fikirlerinizi almak ve artık kötüde olsa bi karar vermek istiyorum inannnn:gitme::gitme:

neden bu acelen?? sana layık olmadığını düşünüyorsan üzerinde dahi düşünme..sonradan çıkıp gelenler,birşeyleri değiştirdiklerini düşünüyorlar ama kendi açılarından..içine sinmiyorsa ve zaten ablalaırında onaylamıyormuş bu kafa yorma bile..

ıçerik nedeniyle konunuz "aşk hikayelerimiz -dertlerimiz" bölümüne taşınmıştır bilginize

Back
X