Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese Merhaba...!!! zamanında kilo almış vede bunu vererek ideal kiloma ulaşabilcek iradeye sahibim ama şuan ki kilomda hayatım boyunca hiç olmadım o yüzden iyice bıkkınlık gelmiş durumdaydım vede netten araştırma yaparken arkadaşımız Osibulebin zayıflama hikayesini okuyarak kendime dahada güvenerek yola koyuldum ona çok tşk ederim çünkü bende emziren bir anne olrak yiyerek zayıflamam lazımdı...Az, sık ve herşeyden yiyerek, kalori sepetinden takip ederek buna başladım...
bende doğm sonrası ve evlendiğim zaman aldığım kilolarla başım derde...doğum sonrası toplamda 85 iloyla kaldım daha sonra yiyerek 88(tok karnına) çıktım ve iki haftadır sürdüğüm programım vede evde yaptığım egzersizlerle şuanda 84,6(tok karnına) kiloyum vermeye başladım...dün gecede bal tarçın kürüne başladım bakalım faydası olacakm?ı... tekrardan tşk ederim Osibulebin...