• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar başlıyorum

osibuleb

evlimutluçocuklu
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.513
4
158
merhaba herkese
kk ile bu senenin başında neredeyse 30 kiloya yakın verdim
arkadaşlarma çok teşekkür ederim

54 ile tekrar başlıyorum
amacım hem keni beslenme yanlışlıklarımı görmek hem isteyenlere menülerimle yol göstermek:56::56:

tatlımm tatlımm tatlımmm selamlar hoşgeldin, hayırlı olsun güncen :54:

maşallah:nazar::nazar:

30 kiloya yakınmı verdiniz.şahane ya.darısı başıma.şimdi 54'ten kaça düşmek istiyosunuz?

54 çok iyi bi kilo değilmi zaten:18:

maşallah:nazar::nazar:

30 kiloya yakınmı verdiniz.şahane ya.darısı başıma.şimdi 54'ten kaça düşmek istiyosunuz?

54 çok iyi bi kilo değilmi zaten:18:

merhabaaaa
evet iyi görünüyor:9::9::9::9:

50 olabilir nasipse

plats de yapıyrum
yarım saat kadar günlk

önce:

kahve

sabah:

zeytnyağlı domaes
zeytn
ekmek
çay

sonra:

kahve

öğle:

içli köfte
ayran

akşam:

mercimek çorbası

tabi bu kadarla biter mi
hayırrrr

bir tane ülker smart:)
2 elma
çeyrek nar
4 ane salataalık

dün ne yediğimi yzmk istemiyorum:17::17::17::17::17::17:

bugün

sabah:

kahve
çay
domatesli tost

öğle:

kayısı kurusu
2 bardak süt

akşamı bilmiyorum

ama muhtemelen etli şehriye çorbası

osiiii, hoş geldin canı m beniimm. nerelerdeydin sen??
gelmişsin ama gitmişsin herhalde yeniden:((
nolur gel,, başlayalım tekrardan:((
benim halim içler acısı, verdiğim bütün kiloları geri aldım :((((

Herkese Merhaba...!!! zamanında kilo almış vede bunu vererek ideal kiloma ulaşabilcek iradeye sahibim ama şuan ki kilomda hayatım boyunca hiç olmadım o yüzden iyice bıkkınlık gelmiş durumdaydım vede netten araştırma yaparken arkadaşımız Osibulebin zayıflama hikayesini okuyarak kendime dahada güvenerek yola koyuldum ona çok tşk ederim çünkü bende emziren bir anne olrak yiyerek zayıflamam lazımdı...Az, sık ve herşeyden yiyerek, kalori sepetinden takip ederek buna başladım...
bende doğm sonrası ve evlendiğim zaman aldığım kilolarla başım derde...doğum sonrası toplamda 85 iloyla kaldım daha sonra yiyerek 88(tok karnına) çıktım ve iki haftadır sürdüğüm programım vede evde yaptığım egzersizlerle şuanda 84,6(tok karnına) kiloyum vermeye başladım...dün gecede bal tarçın kürüne başladım bakalım faydası olacakm?ı... tekrardan tşk ederim Osibulebin...

:34:

Back
X