1.00 x 100gr Bolulu Hasan Usta Ekmek Kadayıfı233 kcal (Getir)
toplam 1000 kcal
Bu gün yediklerim bunlar. ilk diyet günü için bence iyi. Geçen yıl 2-3 ay diyet yapıp 15 kg kadar vermiştim. ama yazın uzun bir tatil yaptım ve bol bol hamur işi geri aldım tüm kiloları.
yaklaşık bir aydır da başlamaya çalışıyorum. Her gün şunu da yiyeyim de başlarım yok şu misafirde gitsin öyle derken hooop zaman geçiyor. diyetteyken hiç zaman geçmiyor.
AMA diyet konusunda azmime ve kendi öz güvenime hayranım. Bu kadar çok hüsrana uğramama rağmen her seferinde başarılı olacağıma inanıyorum....
Bende bundan 1.5 yıl önce 17 kg vermiştim fakat tekrar hamile kalınca misliyle aldım. Bugün vermeye cokk kararlı bir şekilde başladım. 71.2 kiloyum tekrar 55 olacam inşallah. Hep yapıp Bozuyorum ama bu kez çok azimliyim olacak olacak:) size de başarılar
(Geçen yıl 2-3 ay diyet yapıp 15 kg kadar vermiştim. ama yazın uzun bir tatil yaptım ve bol bol hamur işi geri aldım tüm kiloları.
yaklaşık bir aydır da başlamaya çalışıyorum. Her gün şunu da yiyeyim de başlarım yok şu misafirde gitsin öyle derken hooop zaman geçiyor. diyetteyken hiç zaman geçmiyor.
AMA diyet konusunda azmime ve kendi öz güvenime hayranım. Bu kadar çok hüsrana uğramama rağmen her seferinde başarılı olacağıma inanıyorum....)
6.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) 384 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Biber Kızartma (Soslu) 60 kcal
2.00 x 1 Adet (12.5gr) Kido Üçgen Peynir 66 kcal
1.00 x 1 Adet (640gr) Kumpir 774 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks Filtre Kahve 4 kcal
6.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) 6 kcal
Toplam
1294 kcal
bu gün biraz kaçırdım. anneme kahvaltıya gittim. birde akşama kumpir istediler yapınca yedim. neyse en azından aburcubur yemeyi kestim.
Başlangıç
17/11/2015 100.9 kg
18/11/2015 100.1 kg
DİYETTEYKEN bu kadar yersem diyette değilken siz tahmin edin.
sizede böyle oluyor mu merak ediyorum.
ya hep ya hiç kuralını yemeğe uyguluyorum sanırım. Yedim mi sonuna kadar herşeyi yiyorum ama bir diyete başladım mı bir lokma bile ağzıma koymuyorum. sanırım bundan kilo alıyorum bunu bir düzelte bilsem keşke