Tekrar geçmişi yaşamak ve yine yenik çıkmak

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Ben buraya bir kere daha yazmıştım.
Çok sevdiğim biri vardı ve onunla ayrılmıştık.Eskiye dönüp geldi...
Ama sürekli aynı ortamda olduğumuz için unutamadım.Birlikteliğe tekrar başladık.
Onu deli gibi sevsemde onun sevgisinden bu sefer emin oldum derken...

Konu benden bir şeyler beklediğine geldi.Ve evlenmeden bunları yaşayamayacağımı söyledim.
Yaşım daha 19.Bunu olgunca karşılayacağına güvenmediğimi dile getirdi.Ve defolup gitmemi söyledi sinirle.
Bende yol aldım dedim ve hayatından çıktım.Bir süre sonra sanki ben yalan söylemişim sevgim yalanmış gibi laflar söylemeye başladı.Canımı acıtmak için elinden geleni yaptı ve sanırım hiçbir suçum olmamasına rağmen canımı yakmayı başardı.Bitmesine alıştım ama aileler de biliyordu.
Tekrar bunu onlara söylemek sadece bana olan güvenlerini sarsacak...

Hala seviyorum ama böyle biri ile geleceğim olamaz bunu bende biliyorum.Sadece şu kalp acısı denilen şeyin kısa sürede bitmesi gerektiği yoksa kavrulup gideceğim.

Diyeceğim tek şey;Eğer bir gün bir şeyler biri ile bitmişse,o kişiyle tekrar birlikte olmak için can atarken milyon kez düşünün.Zamanında yaşadığınız acılar tekrar gelir,sizi yakalar ve boğar.
Daha çok canınız acır.

Şu anda başa döndüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Sadece zaman denilen kavrama ihtiyacım var bunu biliyorum.Ama her gün aynı ortamda görmek sadece acıma acı katacak başka işe yaramayacak bunu da biliyorum.

Bu süreçte neler yapabilirim kitap,aktivite falan fistan.Yardım edebilecek olan var mı acaba?Bu sefer acısı çok derin çünkü.Şimdiden teşekkürler.

Ben bol bol dua ederek aşıyorum zor dönemlerimi..
Allahım hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermez,buna çok inanırım..

Müzik dinleme en azından duygusal müziklerden çok uzun süre uzak dur...
Laale nin dediği gibi bolbol dua et...
Aklına geldiğinde yada gördüğünde sana söylediği en acımasız cümleleri düşün...

Vee KENDİNİ SEV ... o kadar çok sev kiii kimse o sevginin üstünde olamasın...

aynı ortamı paylaşmanız sanırım işi biraz daha zorlaştırıyo ama o hiç yokmuş gibi davranmaya çalış karşılaşmamaya özen göster seninde dediğin gibi bu acıya tek çare zaman bişeyleri onu unutucm dıe yapma bol bol dua et ve o her aklına geldiğinde güzel günleri değilde sana söylediği kötü sözleri düşün asosyal olmamaya çalış arkadaşlarınla vakit geçir çok sürmez böyle adi insanları unutmak emin ol kısa sürede atlatıcaksın

hikayen benimkine benzer gibi. Benimde cok sevdigim biri vardi uzun sureli bir birliktelik oldu sonra aldatmasiyla sona erdi fakat bir sene sonra unutamadigim halde ve onunda unutamadigindan (guyaa ?) dolayi mukemmel bi sekilde geri baslandi ama sonuc sebebine anlam veremedigim yine husranli sona erdi. Ben unutmak icin dua ediyorum, bol bol dua, arasira gozlerimden yas akiyor, kalbimden aci cikiyor ama hic uzulmek istemiyrm cunku bende olan bu acinin bedelini elbette odeyecek. Sana seni sevdigini soyleyen ama oratada birakan erkek elbette bedel odeyecek.. Kendine daha cok ozen ver. Kendini de suclama cunku bizim sucumuz yok. Spor yap, spor ruhsal ve bedensel saglik icin cok onemli bir aktivite dir. Acik alanlarda yapilan spor daha iyi dir bence. Yurusu yap.. Muzik dinle ama duygusal olmasin yoksa acilarin aklina gelir (bende oyle oldu) Daha iyilerine layik oldugunu unutma ve hayirlisini dile.. Daha iyi birinin karsina cikmasini iste Rabbim'den.

tekrar başlayıp yine hüsranla bitmesi insanı çok yıpratıyo daha çok acıtıyo okadar kötüyümki bende atlatmaya çalışıyorum onu başkalarıyla görmek öle canımı yakıyoki ama olmuyosa zorlamamak gerek çünkü hiç bişey düzelmiyo onun istediğini yapsaydın okadar kötü olcaktıki hayatın gerçekten onun isteklerini yapsanda o kafaya koymuşsa bitiyo bi gün sen yaşadıklarınla kalıyosun... en doğrusunu yapmışsın emin ol...

Bu kişi bana daha dün sabah gidersen bile peşini bırakmam demişti.
Şimdi neler değişti?İnsan ayrıldığı için acı çekmiyor buna eminim.
Sadece verdiği değeri alamadığı için yüreği kanıyor.Mutluydum ama hıçkırdım hemde duygusal olmayan bir melodide...
Canımı sadece tekrar dibe vurmak yakıyor ve her sözcüğün yalan olması acımı daha da açıyor...
Dediğiniz gibi Allah'ıma sığınmaktan başka amacım yok.Herkesin acısı var,herkesin derdi var ama herkesin acısı kendine ağır gelir derler ya.O hesap benimkiside...

Umarım zaman kavramı hepimize harika mucizeler getirir.

amiin canım inşallah en kısa zamanda bu acılarımız son bulur seni benden başka kimse anlıyamaz banada öle derdi ama 15 gün oldu o başkasıyla şimdi... herşey yalan herşey cnm gözünün içine baka baka öle yalanlar sölüyolarki öle canın yanıyoki ... :'(

"Allah kimseye kaldiramadagi yuku vermez" diye bir soz vardir, yasadiklarimiz bizi okadar kotu ederki sanariz ki hersey bitti dunya durdu, halbuki yasam devam ediyor, dunya donuyor kendi yerinde, saniyoruz ki birtek bizim acimiz var ve bazen yanlis davranip acimizi gostermek istiyoruz, intikam alarak (ki bu yanlis)
Ama yapmamiz gereken saglikli dusunup onumuze bakmak.. kaybeden eslerini "sevgililerini" ortada birakanlar olur.
Ben erkekleri anlayamiyorum, onlar da ne istediklerini bilmiyorlar, sevdiklerini sanarken onu seven kiza heves veriyorlar ve sonra farkina variyorlar ki baska kizlar da var.. Bu dunyada elbette guzel kizlar cok, yakisikli erkekler cok ama sadece iki karsi cinsten bir cift olur, yuz kisi ile dgl..
Bizi bu duruma dusuren erkekler iclerinde de hissediyorlar, ne dusunuyorlar cok merak ediyorum.

Son düzenleme:
bende çok merak ediyorum ne düşünüyolar acaba erkekler elimi sallasam ellisi havalarındalar o olmazsa başkası olur diyolar hiç üzülmüyolar ama biz kızlar kolay kolay unutamıyoruz çok duygusalız ama onlar için bittiyse bitti ... yalnız kaldıklarında tekrar arıyolar sadece başka alternatifleri varsa akıllarına bile gelmiyoruz... ben böle düşünüyorum sizcede bölemi?

Cocuksu erkekleri bilemem de onlarin dusunceleri de beni ilgilendirmez cunku onlari akli fasafiso'da.
Ama olgun erkeklerin bazilari ne yazikki bosluga gelip yapmamasi gereken bir hatayi yapabiliyorlar. Onurlu erkek yaptiginin hata oldugunu anlar fakat gururun arkasina saklanir ve acitigi kisiyle yuzlesmek istemez. kimise de vicdan azabindan yuzlesir ama tabi bir sure sonra.. Aldatan erkekler de bir nevi bozuk psikoloji de olurlar..
Ama bazi erkekler de sorumluluktan korktuklari icinde fazla ciddiyete gitmek istemezler yada isteselerde hissettirmezler cunku bilirler ki yapamacaklarini..
burda belki erkekleri savunur gibi oldum ama iyi olan erkeklerin oldugunu inandigim icin..

Bazı erkeklere cidden imreniyorum sevgililerinin saçını okşarken bile iki defa düşünüyorlar.
O derece dokunmaya bile kıyamıyorlar.Ama bana denk gelen kişi benim düşünce yapıma ters olan ki su anda daha küçüğüm.Kendimi hazır bile hissetmiyorum.Kendi düşünce sistemini kabul ettirmeye çalışıyor.Yapmazsan herkes kendi yoluna mantığıı ile...
Ve en çok acıtan defolup gitmem gerektiğini söylemesi.Onun tabirleri kabadır ben ise daha felsefik yaklaşırım.Eğer canım acıdıysa onu yumusak tabirlerle dile getiririm.

Her gün normal gelen tabirlerim birden biz farklıyız formatına geliyor.Ve ayrıldıktan sonra 'Allah belamı versin seviyorum.Sana verdiğim emeklere yazık.Ne istiyorsun neyimi vereyim' gibi tabirler kullanıyor.
Siz ne düşünürdünüz?
Hiçbir şey yapmamama rağmen sanki suçlu benmişim gibi kendimden şüphe etmeme neden oldu.
Alkışlanacak bir durum cidden.
Ve en yakın arkadaşıma bu sabah ayrıldığımızı dile getiren bir mesaj atmış.Hayatımdan çekildiğini söylemiş.Madem her şey bitti,artık istemiyor.Ona neden bu tabirleri dile getiriyor.
Ona ne ayrıldığımızdan?
Bir şeyleri gelip bana söylemesini istiyor biliyorum.Ama insan sinirle söylediklerini tekrar gözden geçirmeli.
En kötüsü ailemin bilmesiydi...
Bu cidden kötü oldu.

ayrildiginizi arkadasiniza ilan etmesi icime kurt dusuyor seni uzmek istemem ama..
seni sevdigi icin kendisine bela mi okuyor :53:
kendisi sucluluk duygusunda ve bu duygudan kurtulmak icin seni sucluyor olabilir.. Olur ya kendine kizarsin ama kizginligini baskasina gosterirsin..

Kurt düşecek bir şey yok canım.Arkadaşımın sevgilisi var ve en yakın arkadaşını bu durumu bile bile ayarlamaya çalışıyor.Ama dediğim gibi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum artık.
Acısını üzerime yıktı ve gitti.
Olan tekrar bana oldu...

beyninde bitirirsen inan kalpte de bitiyor. sakın duygusal müzik dinleme. sana yaptığı kötü anıları getir sürekli aklına böyle biriyle evlenmediğin için şükret. her işte bir hayır vardır de. arkadaşlarınla takıl. ne bileyim sürekli bir meşgale bul. bir bakmışsın aklına bile gelmemiş.
ve bol bol dua et. Rabbim gönlüne göre versin.

Dün gece ağlıyordum dayanamadım ve uzun şekilde mail attım.Ama o cevap olarak birlikte olmak istediğini söyledi.
Ki tekrar insan yerine koymam büyük hataydı bunu biliyorum.
Böyle şeyleri yaşayamayacağımı tekrar dile getirdim.
Ve sevgisiz oldum ilişki bitmiş falan şeklinde.
Bende artık dayanamadım ve gözümde farklı değere sahip olmadığını dile getirdim,kötü günümde bile gölge yapmaması gerektiğini öyle insanlara ihtiyacım olmadığını söyledim.
Biliyorum ki beni seven kişiler elbet karşıma çıkar.
Yaşım daha 19.
Neler yaşarım daha kimler çıkar karşıma...
Ama bu insandan kurtulduğum için huzurluyum az da olsa.
Çünkü verdiğim değerin karşılığı bu olunca insan buruklaşıyor...

hakkinda hayirlisi olsun canim. Dedigin gibi yasin daha cok kucuk. karsina neler cikar neler, simdilik boyle deger bilmeyenlerle vakit kaybetmeye degmez sonra olan yine sana olur, aci ceken yine sen olursun.. birak surunsun

hakkinda hayirlisi olsun canim. Dedigin gibi yasin daha cok kucuk. karsina neler cikar neler, simdilik boyle deger bilmeyenlerle vakit kaybetmeye degmez sonra olan yine sana olur, aci ceken yine sen olursun.. birak surunsun

Ben adamı sevdiğimi söylüyorum o da seviyorsam birlikte benimle bir şeyler yaşarsın diyor.
Hangimizin ki gerçek sevgi?
Ve bunu dile getirdiğim için,yalancının alası,sevgisizin önde gideni oldum.
Canı acıyor bunu hissediyorum anlıyorum ama benim düşüncem bu.
Demek ki zıt kutuplardan olaya bakıyoruz.
Millet gözlerine bakmaya kıyamıyor.
Gözlerine bakmaya kıyamıyorum diyorum.
Bana saçmalık bence diyor.
Böylesi daha hayırlı galiba.Onun için ağlamam ama verdiğim değeri alamamak üzer beni ve sürekli aynı ortamda olunca o anılar canlanacak gözümün önünde...

vazgeç bu sevdadan birlikte de olma yarın yaşıcağımız belli mi.İnsan severse kıyamaz senin ki küçüklüğünden yararlanmaya çalışıyo seven adam bu istekte bulunmaz gelme oyununa...

Sakın onu seviyorum, evet o da haklı olabilir, bunu yaparsam belki bir şeyler düzelir diye düşünme. Ayrıyetten asla ve asla unutma ki senin hiçbir şekilde kusurun yok, sen hatalı değilsin. Her şeyden önce sana düşünce olarak bile saygı duymaması bir şeylerin olamayacağının göstergesidir.

Bol bol dua et. İradeli olmanı ve güçlü olmanı sağlayacak Esma'lardan çekebilirsin. Kitap okumak ilk zamanlar için zor olabilir, çünkü konsantre olmak güçtür. Spor yapabilirsin, plates falan, çünkü spor seratonin hormonunun salınmasını sağlar. Slow müziklerden, duygusal filmlerden falan uzak dur. Çık bol bol gezip temiz hava al (Sevgililer Günü hariç :44:). O insana dair hayatındaki her şeyi çıkar, hiçbir şeyi kalmasın sende.

İnşallah her şey güzel olacak, sabret yeter. :34:

Back
X