Tekrar Kaynana sorunu !

kimseden fazla beklentin olmasın insanız hepimiz ilgiyi severiz ama bu işler zorla olmuyor.en iyisi takmamak.eşinede birşey söyleyip kötü olma

inan bana gelseydi de yine kızardın.
Geldi hasta halimla benden hizmet bekliyor diye düşünürdün.
Onun için boşver gelmesin.
Hasta olmasan keyif için oturmaya gelse kalkmak bilmez.
Ama hasta olunca hizmet etmesi gerekecek
O da kaynana kısmına biraz zor:27:

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun. eşim ve ben hastaydık, annesi aradı. "biz geleceğiz dedi" (teyzesi kendisi kardeşi). bende "anne bende çok kötüyüm hastayım" dedim. olsun geleceğiz bir çay yapıverirsin dedi. gerçekten çok hastaydım. çayı bırakın kımıldıcak halim yoktu. zaten acillik oldum kimse gelemedi.

aman gelinlere yaranamıyorlar:1:. boşver gelmeyiversin.

Evet iyilestim ama takcak bi yer aramiyorum sonucta insan olan bi bes dkka bakar ugrar oldu kaldimi diye ben bnu anlatmaya calisiyorum anlayana

Gamzecim alınacak bir şey söylediğimi düşünmüyorum canım bizim oralarda söylenen bir laf vardır ''elin iyisi olmaz itin dayısı olmaz!! derler
adı üstünde kaynana, asıl önemli olan eşiyin davranışları eşin sana değer veriyorsa saygı duyuyorsa sevgisiyle seni sarıp sarmalıyorsa gerisi boştur. Ama burada okuduklarıdan bazı arkadaşlar 'oda hastalanınca sende aynısını yaparsın' diye yazmışlar ben bunada katılmıyorum bizde aynı şekilde davranırsak ondan ne farkımız kalır ben kayınvalidenin yerinde olsaydım gelip bir çorba olsun yapardım
hadi gelemedim arar kızım nasılsın gelemedim deyip bahanemide söylerdim hepimiz insanız hepimiz can taşıyoruz yarın başımıza ne geleceği belli değil.Sağlıkla kal..

Back
X