Haklısınız. Ama konu sahibi kpss yi sormuş.Baraj filan kalkti zaten. Herkes üniversiteli, üniversiteler yol geçen hanı
Ne mezunusunuzSize danışmak istediğim bir konu var.
Otuzların başındayım, kurumsal bir yerde kasiyer olarak çalışıyorum burada yükselme imkanım zor veleyki yukselsem bile yöneticilerin çalışma saatleri fazla olabiliyor ( mesai ücreti alabiliyorsunuz)
Ben masabaşı çalışmak ve haftada 2 gün tatil yapabilmek isterdim. Bu da kamuda mümkün. Özel sektörde bu şartlarda iş bulamadım.
Okumayı, kendimi geliştirmeyi seven, zorluklarla mücadele eden biriyim. Yasadigim şehirden sıkıldım başka bir yere yerleşip yalnız yaşamak istiyorum bu da kpss ile mümkün görünuyor.
Hem çalışıp hem kpss hazırlanabilir miyim sizce? İşten gelince kendime vakit ayırmayı seviyorum. Ders çalışmayı sevmiyorum.
Not: geçen yıldan temelim var sadece matematik sıkıntı.
Sınav ta ekimde. Yeteri kadar vaktiniz var. Düzenli bir çalışma planıyla üstesinden gelebilirsiniz. Zaten artık her yer ders videosu dolu kendinize uyan hocalar bulup takip edebilirsiniz. İnternetten konuya göre sıralanmış çalışma programları da bulabilirsiniz.Yanıtlarınız için teşekkür ederim önlisans mezunuyum merkezi atama oluyor mülakat yok.
İşi bırakmayacaksan yeniden kpssye hazırlanmanın hiçbir sakıncası yok, nedem tekrar tekrar denemeyesin kiSize danışmak istediğim bir konu var.
Otuzların başındayım, kurumsal bir yerde kasiyer olarak çalışıyorum burada yükselme imkanım zor veleyki yukselsem bile yöneticilerin çalışma saatleri fazla olabiliyor ( mesai ücreti alabiliyorsunuz)
Ben masabaşı çalışmak ve haftada 2 gün tatil yapabilmek isterdim. Bu da kamuda mümkün. Özel sektörde bu şartlarda iş bulamadım.
Okumayı, kendimi geliştirmeyi seven, zorluklarla mücadele eden biriyim. Yasadigim şehirden sıkıldım başka bir yere yerleşip yalnız yaşamak istiyorum bu da kpss ile mümkün görünuyor.
Hem çalışıp hem kpss hazırlanabilir miyim sizce? İşten gelince kendime vakit ayırmayı seviyorum. Ders çalışmayı sevmiyorum.
Not: geçen yıldan temelim var sadece matematik sıkıntı.
Süper öyleyse tabiki hazırlanınYanıtlarınız için teşekkür ederim önlisans mezunuyum merkezi atama oluyor mülakat yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?