Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dertlerimi paylaşabilecegim benim durumumda olanlarınız vardır değil mi?herhalde böyle bir durumda yalnız degilimdir.desteginize aslında daha cok dertleşmeye ihtiyacım var
canim önceliklen gecmis olsun tekrar dedigin heralde tüp bebekte negativ anladigim kadariylan.
bende daha 10gün öne aldim 3üncü negativi ve bunda anladimki Rabbim ol demedikce olmaz yani hersey cok cok iyi gidiyor herseferindede Blastosi embiryo transfer ediliyor ve rahimde cok iyi bir sorun yok ama sonuc koskoca bir 0.yani diyecegim suki biz neyapsak yapalim Rabbim ol demedikce olmaz biz zannediyoruzki tamam bebek olustu disarda,koyu verince tutar diye ama kismetinde yoksa istersen 10tane koy yine olmaz bize dua edip yalvarmaktan baska bir care yok Rabbim bize merhamet etsin insallah yavrularimizi bize nasip eder insallah...
bende ayni durumdayim
yaklasik iki hafta önce bende 3 negatif sonucu aldim,dünyam yikildi.
bana hatta bu sefer 3 tana embriyo yerlestirdiler b kaliteydi,ama olmayinca olmuyor iste.
bende ayni durumdayim
yaklasik iki hafta önce bende 3 negatif sonucu aldim,dünyam yikildi.
bana hatta bu sefer 3 tana embriyo yerlestirdiler b kaliteydi,ama olmayinca olmuyor iste.
edanurcum bilmez miyim Rabbim ol demedikçe olmaz ama etrafımda benden sonra evlenenler hamile oldukça,dogum yaptıkca,çocuklarının şirinliklerini anlattıkca içim cok acıyor.Allahım sabır ver diye dua ediyorum bu defada.korkuoyrum soyurlamaktan kendimi artık insanlardan.çünkü biri hamile kalınca artık tek konusu bebk oluyor ve ben bu tür konusmaarda muhatap olmak istemiyorum.bilmiyorum çok mu bencilim
birihtimalcim haklsın olmayınca olmuyor gerçekten olmayınca olmuyor...ne badireler atlattım ohss oldum her defasında su alındı kilolarca içimden.ama işte Allah istememdikçe olmuoyr
canim bende 5yillik evliyim benden sonra evlenenler ikinciyi dogurdu hatta benimlen bir hafta araylan evlenenler 3üncüye hamileler ama ne yapalim buda bizim kaderimiz.
erkek kardesim 1ay önce evlendi bi görsen simdiden ay hamilemiyim diyor gelin kardesim is bile yaptirmiyor belki hamile diye annemlere gidince bana sen kalk is yap diyor yengen belki hamiledir diyor yüzüme yüzüme daha ne oluyorki 1ay oldu ne bu acele ben ise 5yildir evliyim ama kimse anlamiyor acimi tabi kardesimde olsa insan düsünmezmi bu ne hisseder diye yaninda böyle hamile muhabbetleri yapilinca annemler felan yeni geline benim icim kan agliyor ordan nasil kacarim diye düsünüyorum bilmiyorum hani kötü biri degilim kiskanclikta degil ama kardesin bile olsa insanin kalbi kiriliyor bizi anacak bizler anlariz kimseler ne hissettigimizi anlamaz bu insana daha aci veriyor.
canim gecmis olsun sanada ne yapalim yapa bilecek bir seyimiz yok du etmekten baska.
bildigim kadariylan sende almanyada yasiyorsun sende tüm denemeleri ordamiyaptin benim gibi bide sizde sorun neydi acaba bi mahsuru yoksa neden tutunmadi diye birsey demedilermi sana.bana kisaca sizinki kader dedi hersey cünkü cok cok iyiydi
edanurcum bilmez miyim Rabbim ol demedikçe olmaz ama etrafımda benden sonra evlenenler hamile oldukça,dogum yaptıkca,çocuklarının şirinliklerini anlattıkca içim cok acıyor.Allahım sabır ver diye dua ediyorum bu defada.korkuoyrum soyurlamaktan kendimi artık insanlardan.çünkü biri hamile kalınca artık tek konusu bebk oluyor ve ben bu tür konusmaarda muhatap olmak istemiyorum.bilmiyorum çok mu bencilim
birihtimalcim haklsın olmayınca olmuyor gerçekten olmayınca olmuyor...ne badireler atlattım ohss oldum her defasında su alındı kilolarca içimden.ama işte Allah istememdikçe olmuoyr
canim bencil degilsin,seni coook iyi anliyorum,hepimiz malesef ayni seyleri yasiyoruz,kismetimiz
banada herkez soruyor neden artik bir cocuk yapmiyorsunuz ????biktim artik bu sorulardan!!!!!
senin kacinci deneyimindi canim?
inanın hiç yanız deyilsiniz bende aynı durumdayım artı yorulmuş yıpranmış kendimi yenilmiş hisediyorum ama ginede sanki yüregimin bi köşesine sışmış bi umut var bunu kendi içimde yaşıyorumben 7senelik evliyim 4 aşlama 2tüp bebek geçirdim ilaç tedavilerini saymıyorum bile tüp bebege 1.5sene önce başladım birinci benemem tutmadı 4 ayönce 2demeyi dondurulmuşlarla yatım tutu ama oda 4haftalık kaybetim artık sıfırı tüketmiş burumdayız zaten kıredi çekerek yapmıştık şimdi tekrara yaptırma gibi bi şansım yüzde sıfır hiç yok domdurulmuşlarımda yok benim hadtalıgım sebepsiz interfiti yani hiç bi sorun bulunmadı DİLERİM BU SAYFA BİZE UGURLU GELİRDE YAVRULARIMIZI BİRAN ÖNCE KUCAMIZA ALIRIZ....
kızlar su denemelerimde öyle yıprandı ki vücudum.belki henüz psikolojik olarak yıkılmadım daha dayanacak gücüm var ama daha da denemek istedigime emin deilim.kendiliginden olmasını beklemek istiyorum ama bunun için de çok sabırlı olmak gerek çnkü en azından tüpte 12 gün daha büyük bir ihtiamlle bekliyorsun ama dogal yolla beklersen yıllar gecebilir.evlat edinsem nasıl olur diye düşünüyorum tabii kanımdan canımdan bir bebek gibi olmaz asla ama evimize neşe ise neşe huzur ise huzur getirmez mi?verilmesi çok zor bir karar ama napaılım son çare olamaz mı?
evlatlık edinmek iyi bir fikir olabilir canım, ama neden belki kendi evladın olur, doktorun artık olmaz diyosa düşün derim başka türlüsü zor geliyo dediğin gibi son çare olabilir,son çare olunca bende düşünürüm sonuçta bana birisi evlatlık al ne var dediği zaman çok gücüme gidiyo ağlıyorum sanki onu kendim düşünemiyorum birinin demesi zor geliyo bana,insanlar anlamıyo sanki çok kolay bişeymiş gibi kendi başlarına gelse kendileri içinde aynı şey kolay olurmu acaba bilmiyorum,evladı olana kolay tabi söylemesi ,rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.
bende varım....3 olumsuz denemem var benimde şimdi sperm için tedavideyiz.yorulmuş yıpranmış ama umudunu kaybetmemiş bir çiftiz bizde.bu topik hepimizi uğur getirir belki.en azından birbirimize dua ederiz.4 yıl oldu evleneli.bakalım çilemiz ne zaman dolacak![]()
bazen bende düşünüyorum aslında ama yaşım küçük dün bakmıştım şartara istesemde 30beklemek zorumndayım ama neden olmasın hiçdeyilse bi yavrunun hayatı kurtulur rabim hepimizin gönüne göre versim (kader arkadaşkarımmmmm)