Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gordum cok silikte olsa var muhtemelen 1 haftaya artacaktir betaKizlar konularimi okuduysaniz bilirsiniz dun cok erken olmasina ragmen kan vermistim kanim 2.5 cikmisti ama doktor rahim kalinligi 14 mm baya cok yeni dollenme olabilir demisti.Bu sabah testte baya ikinci cizgi gorebiliyorum.Ama bazilari comfort testler bozuk yazmis kafam cok karisti![]()
Kamerada biraz daha kayboluyor gozle direk bakinca gorulebiliyor. Gecen sene bebegin kalbi durdugu icin 11 haftalikken kurtaj olmustum.Allah bidaha ayni seyleri yasatmasin.Cok heyecanlandimBen gordum cok silikte olsa var muhtemelen 1 haftaya artacaktir beta![]()
Basiniz sagolsun Rabbim korktuguna ugratmasin. Erken gebelik testleri cok kucuk rakamlarida saptayabiliyo benimde 2.9u gormustu 4 gun sonra kan verdigimde 74 civarlariydi biraz bekle kan ver tekrar ♥Kamerada biraz daha kayboluyor gozle direk bakinca gorulebiliyor. Gecen sene bebegin kalbi durdugu icin 11 haftalikken kurtaj olmustum.Allah bidaha ayni seyleri yasatmasin.Cok heyecanlandim![]()
Comfort test yanlis cikiyor demeleri kafami karıştırdiBasiniz sagolsun Rabbim korktuguna ugratmasin. Erken gebelik testleri cok kucuk rakamlarida saptayabiliyo benimde 2.9u gormustu 4 gun sonra kan verdigimde 74 civarlariydi biraz bekle kan ver tekrar ♥
Yani soyle bisey var her testin yanlis cikma olasiligi var ne yazik ki 3 gundur test yapiyorum silik cizgi cikiyo ama kanda beta 0.2Comfort test yanlis cikiyor demeleri kafami karıştırdi
Burda biraz dhaa net kameram iyi degil maalesefBirsey goremedim ben
Dogru soyluyorsun biraz daha sabirYani soyle bisey var her testin yanlis cikma olasiligi var ne yazik ki 3 gundur test yapiyorum silik cizgi cikiyo ama kanda beta 0.2Sadece sizin degeriniz yukselme ihtimali olan bi deger cikmis. 3 5 gune daha netlesir.
Soyle de birakalim
Bu dogru degil mi simdi anlamadimSoyle de birakalim![]()
Bu dogru degil mi simdiSoyle de birakalim![]()
Daha belirgin olsun diye kararttimBu dogru degil mi simdi anlamadim