Tekrar test bakar misiniz

Kizlar konularimi okuduysaniz bilirsiniz dun cok erken olmasina ragmen kan vermistim kanim 2.5 cikmisti ama doktor rahim kalinligi 14 mm baya cok yeni dollenme olabilir demisti.Bu sabah testte baya ikinci cizgi gorebiliyorum.Ama bazilari comfort testler bozuk yazmis kafam cok karisti

Ben gordum cok silikte olsa var muhtemelen 1 haftaya artacaktir beta

Ben gordum cok silikte olsa var muhtemelen 1 haftaya artacaktir beta
Kamerada biraz daha kayboluyor gozle direk bakinca gorulebiliyor. Gecen sene bebegin kalbi durdugu icin 11 haftalikken kurtaj olmustum.Allah bidaha ayni seyleri yasatmasin.Cok heyecanlandim

Kamerada biraz daha kayboluyor gozle direk bakinca gorulebiliyor. Gecen sene bebegin kalbi durdugu icin 11 haftalikken kurtaj olmustum.Allah bidaha ayni seyleri yasatmasin.Cok heyecanlandim
Basiniz sagolsun Rabbim korktuguna ugratmasin. Erken gebelik testleri cok kucuk rakamlarida saptayabiliyo benimde 2.9u gormustu 4 gun sonra kan verdigimde 74 civarlariydi biraz bekle kan ver tekrar ♥

Basiniz sagolsun Rabbim korktuguna ugratmasin. Erken gebelik testleri cok kucuk rakamlarida saptayabiliyo benimde 2.9u gormustu 4 gun sonra kan verdigimde 74 civarlariydi biraz bekle kan ver tekrar ♥
Comfort test yanlis cikiyor demeleri kafami karıştırdi

Comfort test yanlis cikiyor demeleri kafami karıştırdi
Yani soyle bisey var her testin yanlis cikma olasiligi var ne yazik ki 3 gundur test yapiyorum silik cizgi cikiyo ama kanda beta 0.2 Sadece sizin degeriniz yukselme ihtimali olan bi deger cikmis. 3 5 gune daha netlesir.

Yani soyle bisey var her testin yanlis cikma olasiligi var ne yazik ki 3 gundur test yapiyorum silik cizgi cikiyo ama kanda beta 0.2 Sadece sizin degeriniz yukselme ihtimali olan bi deger cikmis. 3 5 gune daha netlesir.
Dogru soyluyorsun biraz daha sabir cok tesekkur ederim

Bu arada prodoctor testle yaptim simdi ayni siliklik cikti onda hic silik cikmamisti

Ben hiçbir şey göremedim ya :/ En iyisi bekleyin biraz yeniden kan verin bu hafta, varsa katlayacaktır zaten. Rahmin regle hazırlandığı için de kalınlaşmış olabilir. Biraz bekle sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…