Tekrarlayın belki o zaman çıkmadıMerhaba,
Adetime 1 gün kala ERKEN gebelik testi yaptım (3gün önce)negatif çıktı fakat adetim 3 gün geçti. Arkadaşlarım erken genelik testinin adete 6-7 gün kala yapılması gerektiğini söyledi adetim geciktiği için normal gebelik Testi almam söylediler doğru mu ? Yeniden test yapmalı mıyım?
Yarın da olmazsam tekrarlayacam ya aklım takıldı bugün alt karnım çok şiddetli ağırdı kasıklarım değilde tam ortası değişik bi ağrıydı baskı gibiAdet gecikmesininden 3 gün sonra ben test ile öğrendim. Ama en kesini kan testi tekrarlayabilirsin
DimiTekrarlayın belki o zaman çıkmadı
Belki de hamilesiniz belki de hormonlariniz spermden dolayı tepki gösterdi . Rabb'im gönlüne göre versinDimibendeki bu merak ah ah bide bu ay daha yeni başladık çalışmalara sanki hemen tutacakmış gibi çok tez canlıyım yaa
Bak bu da olabilir korunuyoduk hep bu ay salınca hormonlar noluyo yahu demiş de olabilirBelki de hamilesiniz belki de hormonlariniz spermden dolayı tepki gösterdi . Rabb'im gönlüne göre versin
Belki de hamilesindirBak bu da olabilir korunuyoduk hep bu ay salınca hormonlar noluyo yahu demiş de olabilir
Evet evet özellikle sağ kasığım da ağrı vardı 5-6 gün önce sonra 10 gündür gaz sanıcısı gibi şişlik ben bunları hissettiğimde erken belirti old bilmiyordum bakımca aaa bende oluyo dedim yani psikolojik olsa bilsem böyle belirtiler var hani kendimi dinlemişim dicem ama hiissettikten sonra öğrendim neyse yarını bekleyim bakalımCanım benimde sağ tarafımda batma hissi vardı ara ara hani adetten önce küçük kramp gibi hissedilir ya öyle bir his rabbim büyüktür merakını çok iyi anlıyorum olmazsan tekrarla ama kafana takma akışına bırakmaya çalış
Sonuç negatif olursa hastanede çekincem utangaçım yok en azından evde kendi kendime olurım evde yapimBelki de hamilesindirhayırlısı olsun inşallah buraya da yaz hatta sen test yapma direk kan ver
Eğer yaparsam Yazarım mutlaka inş adet olmamMümkünse kan ver haber ver merak ederim
Belkide birkaç spermi rehin almış sorguluyorlardır kimlik tespiti içinBak bu da olabilir korunuyoduk hep bu ay salınca hormonlar noluyo yahu demiş de olabilir
Ya çok iyi ahahhaah canım yumurtamBelkide birkaç spermi rehin almış sorguluyorlardır kimlik tespiti için
O arada operasyon (regl) unutuldu
Hayırlısı olsun inşallah canımSonuç negatif olursa hastanede çekincem utangaçım yok en azından evde kendi kendime olurım evde yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?