Gebeliğe Hazırlık Tekrar test yapmalı mıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Merhaba,
Adetime 1 gün kala ERKEN gebelik testi yaptım (3gün önce)negatif çıktı fakat adetim 3 gün geçti. Arkadaşlarım erken genelik testinin adete 6-7 gün kala yapılması gerektiğini söyledi adetim geciktiği için normal gebelik Testi almam söylediler doğru mu ? Yeniden test yapmalı mıyım?

Adet gecikmesininden 3 gün sonra ben test ile öğrendim. Ama en kesini kan testi tekrarlayabilirsin

Merhaba,
Adetime 1 gün kala ERKEN gebelik testi yaptım (3gün önce)negatif çıktı fakat adetim 3 gün geçti. Arkadaşlarım erken genelik testinin adete 6-7 gün kala yapılması gerektiğini söyledi adetim geciktiği için normal gebelik Testi almam söylediler doğru mu ? Yeniden test yapmalı mıyım?
Tekrarlayın belki o zaman çıkmadı

Adet gecikmesininden 3 gün sonra ben test ile öğrendim. Ama en kesini kan testi tekrarlayabilirsin
Yarın da olmazsam tekrarlayacam ya aklım takıldı bugün alt karnım çok şiddetli ağırdı kasıklarım değilde tam ortası değişik bi ağrıydı baskı gibi

Canım benimde sağ tarafımda batma hissi vardı ara ara hani adetten önce küçük kramp gibi hissedilir ya öyle bir his rabbim büyüktür merakını çok iyi anlıyorum olmazsan tekrarla ama kafana takma akışına bırakmaya çalış

Dimi 🙂 bendeki bu merak ah ah bide bu ay daha yeni başladık çalışmalara sanki hemen tutacakmış gibi çok tez canlıyım yaa
Belki de hamilesiniz belki de hormonlariniz spermden dolayı tepki gösterdi . Rabb'im gönlüne göre versin 🤲

Bak bu da olabilir korunuyoduk hep bu ay salınca hormonlar noluyo yahu demiş de olabilir 🥲😩😅
Belki de hamilesindir 🤷 hayırlısı olsun inşallah buraya da yaz hatta sen test yapma direk kan ver 😁

Canım benimde sağ tarafımda batma hissi vardı ara ara hani adetten önce küçük kramp gibi hissedilir ya öyle bir his rabbim büyüktür merakını çok iyi anlıyorum olmazsan tekrarla ama kafana takma akışına bırakmaya çalış
Evet evet özellikle sağ kasığım da ağrı vardı 5-6 gün önce sonra 10 gündür gaz sanıcısı gibi şişlik ben bunları hissettiğimde erken belirti old bilmiyordum bakımca aaa bende oluyo dedim yani psikolojik olsa bilsem böyle belirtiler var hani kendimi dinlemişim dicem ama hiissettikten sonra öğrendim neyse yarını bekleyim bakalım

Back
X