- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Selam hanımlar kafam biraz karışık size danışmak istedim.20 aydır hiç hamile kalamadım.Gebelik topiginde başladım erkek inferlitesi tüp bebeğe kadar ulaştım.Artik gücüm kalmadı her doktora gittiğimizde birşeyler cıktı eşim varikosal ameliyatı oldu bense rahimden ameliyat oldum 3 ay önce neyse uzatmayayım. Ocak ayında ilk tüp bebek denemesi için başladık. Bende bir de sonradan öğrendiğim amh sorunu var 0.35 30 yaşındayım.Az yunurta toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi tabi yine de dünyalar benim olmuştu transfer için gün sayarken rahim kalınlaşmadigi için transfer iptal oldu. Bir kaç gün sonra 2.reglimi olacağım.Doktor 2.reglde gel tekrar başlayalım dedi. Eşimle kafamız çok karışık bir yandan evlat hasreti bir yandan amh düşüklüğü yaş faktörü hepsi var esimse bir sonraki ay başlayalım diyor o kadar iğne ilaç hormon aldı vücudun yazık sana kendine bu zulmü etme diyor. Ama artık bende ne sabır kaldı ne heyecan ne de gücüm var. Yine aynı merkezde başlayacağım 1 dondurulmusum var eskiden yumurta var mı döllenme olacak mi derken bi de rahim inceliği rahatsızlığım var anlayacaginiz araftayim bir yanım git başla ne olacaksa olsun diğer yanım zaman geçsin. 2.deneme de de olumsuz olursa uzun bir müddet denemeyeceğim zaten.Gucum kalmadi sizler ne düşünüyorsunuz.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin