Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok garip ne desem bilemedim canım. Ya 2.kez yumurtluyorsun ya da hamilesin. Ama hamilelik de 5 günde böyle bi koyuluk çıkarmaz anlam veremedim yaniİki gün önce paylaşmıştım üstünden iki gün geçti bi barkmısınız
Yumurta gelişmiş ama çatlama yok kuzu Bi doktora git istersen kist veya herangi birşey inşallah yoktur varsa mudahile edilir. Çatlama hiç olmammasi gebelik oluşturmaz ve adeti de geciktirirİki gün önce paylaşmıştım üstünden iki gün geçti bi barkmısınız
Hamile olabilrsn 4-5gün sonrası yerleşirken hormonlrdn yükselmiş olabilir benimde geçen ay böyleydi hamileydimİki gün önce paylaşmıştım üstünden iki gün geçti bi barkmısınız
Ben zaten dün bu yesti yapmadan gittim doktora kist yokYumurta gelişmiş ama çatlama yok kuzu Bi doktora git istersen kist veya herangi birşey inşallah yoktur varsa mudahile edilir. Çatlama hiç olmammasi gebelik oluşturmaz ve adeti de geciktirir
Ovulasyon testini ben de denemistim yaniltti ilk ay. Ikinci ay dr. Kontrolunde yumurta takibiyle hamile kaldim canim. Bunlarla vaktini harcama. Yumurta takibi daha garanti. Dr. Hangi gunlerde iliskiye girmen gerektigini soyluyorİki gün önce paylaşmıştım üstünden iki gün geçti bi barkmısınız
Selam benim de testimi yorumlar mısınızÇok garip ne desem bilemedim canım. Ya 2.kez yumurtluyorsun ya da hamilesin. Ama hamilelik de 5 günde böyle bi koyuluk çıkarmaz anlam veremedim yani
Selam benim de testimi yorumlar mısınız
Fotoğraf atar mısın canımSelam benim de testimi yorumlar mısınız
Fotoğraf atar mısın canım
Ben de 4 silik diyorum ya4.yumurtlama sanki canm
Yarın da yap tekrar bakalım ama bugünü de değerlendirin benceBen de 4 silik diyorum ya
Canım 4. Dünkü onu da değerlendirdik. Bugün 5i yapıcam bakalımYarın da yap tekrar bakalım ama bugünü de değerlendirin bence
Öğlen yapsan daha iyi olurdu canım yine de yapınca at buraya da bakalım yprumlayalımCanım 4. Dünkü onu da değerlendirdik. Bugün 5i yapıcam bakalım
Canim elinde gebelik testi varsa birde onu yapsana adete kac gün varİki gün önce paylaşmıştım üstünden iki gün geçti bi barkmısınız